Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Уред за почистване на въздух

Публикувано от bulhomes 
Re: Уред за почистване на въздух
11-01-2009 - 12:55:30
Алоооооо katechnology, Мистър Балонов е в Канада.
Не прави такива сравнения.
Така че наистина не дигай цените, аче и без туй едва ли е огромна навалицата.
Аз все пак се замислям за мойта битовка в мазата - дали една такава джаджа ще ми позволи да пуша там от време на време, та да не мръзна навън.... sad smiley
Гарантираш ли че жената няма да ме усети на горния етаж ?
Има обоняние на копой да знаеш.... :g:
Ама най-вече ще чакам отзиви от bulhomes
Re: Уред за почистване на въздух
11-01-2009 - 13:44:50
Принципите за работа на обезмирисител най-общо са два.Първия е окисление чрез озониране на въздуха.При това окислените летливи вещества стават по-тежки и падат на земята или се обират от активен въглен.Втория принцип е използване на химически вещества,обикновено алдехиди,които улавят летливите вещества във въздяха ,агрегатират ги в по-големи молекули и ги събарят на земята или през филтър-пак активен въглен и това основно се използва при индустриалните инсталации или в аерозоли за бита.Втория принцип позволява избирателност по отношение на миризмата-например против амоняка от тоалетните,против миризма от цигари и т.н.Личното ми мнение,е че обезмирисителите трябва да се ползват кратковременно при нужда и без експозиция на човека в средата,защото винаги тези процеси рефлектират върху здравето.
Re: Уред за почистване на въздух
11-01-2009 - 14:25:57
ок, Petar, няма проблем, а ако не е проблем може ли да ми кажеш дали от София, тъй като имаме мостри и мога да ти я дам за няколко дни да пробваш, тъй като смята, че ти свършим работа за да нямаш пробеми с жената winking smiley
Re: Уред за почистване на въздух
23-01-2009 - 22:12:06
Вече мога да кажа впечатленията си от уреда на katechnology. Тествах го в квартирата (в която не пуша). 10-тина минути след изпушването на цигарата нямаше помен че е пушено. 5-6 цигари изпуших за деня и все така беше. Събрахме се нарочно на вилата да го тестваме. В стая 40 кв.м. бяхме 10-15 възрастни и 4-5 дечурлига. Пушачите бяхме 4-5. Цялата вечер не се запуши и дечурлигата спокойно стояха при нас (нарочно пуших яко...). Всички се учудиха, че се справя. На външен вид е много готин. Цветен дисплей, мигащ, дистанционно, като усети пушек сам се усилва и т.н.

Обаче все още не съм го пробвал с миризми. В едната от стаите доскоро се появяваше гадна неопределена миризма, но пък сега я няма. Може би си въобразявам, защото другите казаха на другата сутрин след теста, че въобще не мирише на цигари, но на мен ми се стува че има миризма на пушено.

В обобщение - за пушека се подписвам с 2 ръце, че го оправя, но за миризмата аз лично не мога да гарантирам. Много е вероятно да е самовнушение, и не искам да подведа някого.


Гледах и рекуператорите на Мицубиши ~920-30 лв. Някой има ли впечатления от тях. Дават им 75% обмяна на температурата, което ми се струва невъзможно да постигнат с този малък размер. Доста съм мислил и сигурно ще си направя сам от автомобилни радиаторчета за парно, но смятам да ползвам поне 15-20 бр.
Re: Уред за почистване на въздух
24-01-2009 - 18:13:21
bulhomes, благодаря Ви много за хубавите думи, за нас е важно да чуем мнението на клиентите! *bow*
Re: Уред за почистване на въздух
25-01-2009 - 02:52:18
katechnology, много ми е любопитно пък тези филтри от Метро (дето ми почна темата с тях) как се справят. Сигурен съм, че знаеш ..
Re: Уред за почистване на въздух
01-02-2009 - 18:18:14
тези филтри от Метро са : за по-малки помещения(45м3); по-тежки са почти двойно от нашия по-малък модел р200; с по-големи габарити, което означава че заемат повече пространство; консумират повече енергия; нямат сертификат, че са направени от безвредни продукти; нямат дисплей. bulhomes, ти можеш да направич сравнението с нашите продукти smiling smiley
Re: Уред за почистване на въздух
01-02-2009 - 20:45:36
Сега няма да тръгна да си купувам и такъв. Предполагам, че сте тествали и техен. Аз поне наблюдавам конкуренцията си...
Re: Уред за почистване на въздух
25-02-2009 - 18:46:09
малко се загубих напоследък, така е колеги трябва да наблюдаваме конкурентите няма как *xxx*
Re: Уред за почистване на въздух
06-03-2009 - 09:34:19
днес съфорумци попаднах на тази статия :

[dnes.dir.bg]

и бих искала да Ви попитам пак, смятате ли че за хората, живеещи в тези градове нашите продукти не са жизненоважни за тях? ще ми е приятно да споделите какво мислите вие по въпроса!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход