Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Паркинги и гаражи!!

Публикувано от turbozol 
Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 18:07:41
Има ли по големи идоти от тия пЕ...Ли.Вдигат ми колата ...без да пречи и да съм паркирал в синя зона..Отивам да я взема и полуидиот и идиот съответно полицай и служител ми искат ГОЛЕМИЯ ТАЛОН НА КОЛАТА...?????!!!Така трябвало...Не може ли с лична карта и талон?- НЕ ...!!пРОВЕРКА ПО ЛИЧНА КАРТА -аз съм и колата е моя..Дайте я -НЕ ...!?След "полудяване"от моя страна..Ако тоя не беше с униформа и служебно лице щеше ем да го ..я ем да го ...а ...Стига се до патрулна кола на полицията ..по моя инциатива..Отново проверки ...полицаите от патрулката задават въпрос -Защо не давате КОЛАТА -той е собственик??Недоумяват и те..?Отговор-Трябвало с големия талон ,защото можело след мене да мине жена ми да иска и тя колата??На последната умна мисъл...всички вече бяхме безмълвни ....ПОЛИЦАИТЕ От патрулката ме погледнаха свиха рамене и след като ме дръпнаха в страни ме помолиха да не ги "убивам",защото е все тая... В интерес на истината бяха коректни ,но нищо не можаха да направят..На другия ден отивам с големия талон и договор за покупко-продажба...ДРУГАТА смяна -за какво ни е големия талон ..малкия е достатъчен...АА.АА Вие вчера сте правили скандал,е защо така ..ами те колегите ,то зависи от тоя който е на смяна и т.н..Е да Ви е..т манафите педа ли долни .Заради нещастници като вас хем бях без кола ,хем и престоя си платих..и акт !!
Е ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА и Паркинги и ГАРАЖИ АКО НЕ СА ИЗМАМНИ РЕКЕТЬОРИ ..ЗДРАВЕ ДА Е ...зА ТОВА жалби и съд ,бой е ..не на такива ... :g: :g:
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 18:14:40
avatar
turbozol Написал:
-------------------------------------------------------
> Има ли по големи идоти от тия пЕ...Ли.Вдигат ми
> колата ...без да пречи и да съм паркирал в синя
> зона..Отивам да я взема и полуидиот и идиот
> съответно полицай и служител ми искат ГОЛЕМИЯ
> ТАЛОН НА КОЛАТА...?????!!!Така трябвало...Не може
> ли с лична карта и талон?- НЕ ...!!пРОВЕРКА ПО
> ЛИЧНА КАРТА -аз съм и колата е моя..Дайте я -НЕ
> ...!?След "полудяване"от моя страна..Ако тоя не
> беше с униформа и служебно лице щеше ем да го ..я
> ем да го ...а ...Стига се до патрулна кола на
> полицията ..по моя инциатива..Отново проверки
> ...полицаите от патрулката задават въпрос -Защо не
> давате КОЛАТА -той е собственик??Недоумяват и
> те..?Отговор-Трябвало с големия талон ,защото
> можело след мене да мине жена ми да иска и тя
> колата??На последната умна мисъл...всички вече
> бяхме безмълвни ....ПОЛИЦАИТЕ От патрулката ме
> погледнаха свиха рамене и след като ме дръпнаха в
> страни ме помолиха да не ги "убивам",защото е все
> тая... В интерес на истината бяха коректни ,но
> нищо не можаха да направят..На другия ден отивам с
> големия талон и договор за
> покупко-продажба...ДРУГАТА смяна -за какво ни е
> големия талон ..малкия е достатъчен...АА.АА Вие
> вчера сте правили скандал,е защо така ..ами те
> колегите ,то зависи от тоя който е на смяна и
> т.н..Е да Ви е..т манафите педа ли долни .Заради
> нещастници като вас хем бях без кола ,хем и
> престоя си платих..и акт !!
> Е ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА и Паркинги и ГАРАЖИ АКО НЕ СА
> ИЗМАМНИ РЕКЕТЬОРИ ..ЗДРАВЕ ДА Е ...зА ТОВА жалби
> и съд ,бой е ..не на такива ...


Ти що не им поиска имената вчера? Що не извика двама приятеля за свидетели, че не ти дават колата? Пък после да им кажеш, че отиваш да пуснеш жалба , ама не до шефовете им и че ще ги съдиш и за загуби, и за пропуснати ползи?
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 18:34:54
И за какво са ти я вдигнали тогава? А иначе това с големият картон считай, че е заяждане на лична основа, помисли дали не си подходил по агресивно в самото начало а държавният служител много държи да е излезе най-тарикат от всички тарикати!
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 18:54:21
Камелия -Аз извиках полицаите и те съставиха протокол..Ако бях извикал приятели ,защо да ги викам те така и така ще станат свидетели..Вакта съм възразил и съм писал ,че имам свидетели..А имената на дър. служители са написани в протокола ..Освен това обмислям как да ги "наредя" Чакам утре адвоката си ..може и да измислим нещо за повредени лични вещи (скъпи) ,който са били в багажника..Ще видим..Но просто ме учудва наглостта им.. :g:
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 19:01:49
Храбър-На това място паркирам две години..Има поне десетина паркирани коли освен моята..В съседство има една фирма ,която си паркира там автомобилите ..(БЕЗ ДА ПЛАЩА ПАРКОМЯСТО )Най -вероятно са ме наредили ..Първоначално не подходих агресивно ...Но като видях,че са идиоти избухнах..и ако не беше полицая това педАЛ че от Паркинги и гаражи щеше да е на системи в Пиргов гарантирано И ЗА ДЪЛГО.В случая и двамата извадихме късмет.А на другия ден потърпевш беше и Сашо Диков(от същите кретени)Той пък не носел лична карта а само шоф.книжка ..Просто се ебават със всеки.. :g:
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 19:05:21
turbozol-е съчувствам ти. Няколко години имах "честта" да работя на такова място в "известен" наш курорт. Напуснах омерзен от тарикатлъците им. При нас просто сменяха знаците "Паркирането забранено" на по няколко часа. И всичко това за да се пълни гушата на приближените на шефа фирми. Аз само обирах негативите и накрая си събрах багажа. Но там наистина работят ограничени и да не казвам нещо по-лошо, но видиотени субекти. За съжаление това е истината. Има още много трески за дялане sad smiley
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 19:38:50
Аз ,няма да им пусна грам фандък..Ще ги съдя.Но просто човек може да се види в беля...едвам си удържат нервите хората ,абе простотия голяма.. *xxx*
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 19:56:07
Апропо, "Паркинги и гаражи" са общинска фирма, каквото и да значи това.
А защо не се казват "Паяци и скоби" не знам.
Да не говорим, че след последните им "активности" в широк център на Сф, паркоместата намаляха поне с 30%.
ИдЕоти.
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 20:03:50
пишете на нова телевизия или БТВ, със сигурност е интересен случай
Re: Паркинги и гаражи!!
24-06-2009 - 20:22:10
Просто са се заяли.Аз незнам кво е тва голем талон ,да ги беше убил.Тия от паркинги и гаражи дебнат дигат и чакат да дойдеш 20 лева и ти свалят колата ама в джобчето на полицая и ти взмат 18 лева за вдигането допълнително за което дават документ.Два пъти ми се случва.Просто хорицата си изкарват прехраната от това.
Турбо ти не се ли интересуваше от бокс.Дай да си направим един спаринг ринга от мене.Не съм се боксирал от 10 години.Успокой се бе човек.Много си нервен,това са мозъчни клетки.Не се самоунищожавай зарадии некой друг.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход