Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Един SMS ПОМОГНЕТЕ!

Публикувано от Naskata 
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
22-04-2009 - 12:21:48
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
23-04-2009 - 14:55:12
Моята любимка...





smiling smiley
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
25-04-2009 - 13:01:17
24.04.2009
Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията „Помогни на Светомир” на 28.04.2009 в столичния рок-бар "Фенс".

На 28 април – вторник – МУЗИКАНТ.ОРГ (www.muzikant.org) организира благотворителен концерт, като средствата ще бъдат дарени за лечението на Светомир Янаров, който страда от хронична бъбречна недостатчност и се нуждае от бъбречна трансплантация в чужбина. Сумата за трансплантацията е на стойност около 100 хиляди лева, а към настоящият момент Светомир е събрал около 30% от необходимата сума от различни дарители, в това число – и от дарителските смс-и в системата на „Единен дарителски номер”.

По време на концерта каузата на Светомир ще подкрепят българските групит Offroad, Sub Zero Farm и Extazia, които ще представят своя авторска музика.

Началото на събититето е от 20:00 часа на 28.04.2009 (вторник), мястото е рок-бар „Фенс” (София, бул. В. Левски № 114), а входът е 8 лева.

Всички събрани средства ще бъдат дарени за лечението на Светомир.

Повече информация за кампанията на Светльо може да видите на:

[svetomir.org]

[dmsbg.com]

[www.dmsbg.com]

Цитат:

"Обръщайки се към хилядите хора, които не са запознати с това, какво изпитват хора като нас - искам да им кажа, че живота би бил по прекрасен, ако живеем всички заедно. По характер съм борбена личност с цели и стремежи. Иска ми се да вярвам, че рано или късно ще сбъдна мечтите си. За сега обаче имам по-важна мечта - просто един нов бъбрек. "
[svetomir.org]

:loveu:
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
26-04-2009 - 19:49:54
НАЦИОНАЛНА МРЕЖА ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ



ТОЗИ САЙТ Е ПОСВЕТЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ, НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ПРИЯТЕЛИ


Главната цел на сайта е да представи неговите участници и да им даде възможност да общуват помежду си.



НАЦИОНАЛНА МРЕЖА ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ има: 1135 регистрирани потребителя

[network-hv.com]
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
26-04-2009 - 20:04:39
Музка, как ги набарваш тия сайтове???
Много е добър, разглеждам го и чета с интерес постовете на членовете. Ще преценя дали да се регистрирам, защото вероятно на тях им е по-интересно да контактуват помежду си. Ще мисля, не искам да съм в ролята на натрапница.
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
26-04-2009 - 20:18:55
Пепи,
Видях го в сайта на save-darina.org . Покрай банерите, съвсем случайно попаднах...
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
26-04-2009 - 20:26:31
Браво на теб! clap:
Като си рекла в кръчмата Тоше, давам ти го...





това момче пее песните по-добре от оригинала! Жалко, безвъзвратна загуба!!!

Ние не сме имали и нямаме такъв невероятен и универсален певец.
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
26-04-2009 - 21:17:14
Пепи,
За логването... Аз не съм се логвала в нито един от тези сайтове. Включително, и в сайтовете, които са в подписа ми. Това, е защото ми е трудно, да напиша каквото и да е.

Но виж, в този сайт, за хората с увреждания. Те имат нужда да общуват, да споделят, но да не срещнат фалш, неискреност, както и съжаление. Те нямат нужда от всичко това...

Моето поведение, би било, както ме познаваш... шегуване, насочване на вниманието им към хубави неща, по някакъв, мой да начин да се опитам да събудя оптимизъм...
Т.е. повече насочено не към проблема, при положение, че аз не мога да им го реша, а към отклоняване на собственото им внимание от него. По друг начин казано: по-малко вглеждане, защото, определено смятам, че това вреди и допълнително задълбочава. Психиката е много важен момент. Както и духът.

Ако го направя по друг начин, тогава пък, няма да съм аз...

Проблемът е, че ти ме познаваш, но те - не. Опасявам се, че няма да ме разберат.

А, ти би могла да се справиш много по-добре от мен. Защото те познавам. smiling smiley

Аз ти отговарям с друг мой любимец, който е и твой *rose* *rose* *rose*





"open your eyes"

П.с. Има го и текста.
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
27-04-2009 - 10:23:08


Кампанията за Добри за момента приключва

26 април 2009
Добчо, който е дете на „Спаси, дари на...” от самото начало на работата ни тук, вече близо година е в ремисия. Тежката му диагноза „Остра нелимфобластна миеломоноцитна левкемия М 4” засега е овладяна. Добри ходи на училище, излиза с приятели и постепенно се връща към обичайния живот.
При такъв развой лекарите се въздържат от незабавна костно-мозъчна трансплантация, поради сложността и рисковаността на операцията. От няколко години, в цял свят, в случаите на пълна ремисия е възприета линия на наблюдение, изчакване и готовност за бърза трансплантация, ако се регистрира повишаване на бластите.

На този етап никой трансплантолог у нас и в Европа не се ангажира нито с оптимистична, нито с песимистична прогноза – левкемията е непредвидим враг.
Това беше причината дълго време да не смеем да се зарадваме и да продължаваме кампанията.
И все още не сме спокойни, но сега, след като в дарителската сметка на Добри вече са набрани 2/3 от необходимите 180 000 евро (оферта на клиниката в Идар-Оберщайн), имаме известна увереност, че при нежелан развой, оставащите около 120 000 лв. не са непосилни за набиране в спешен порядък.
Затова за момента приключваме кампанията за Добри, като оставаме в готовност да я подновим веднага, ако се налага.

Освен с клиниката в Идар-Оберщайн, поддържаме контакт и с проф. Бадер от Франкфурт. Той също е готов незабавно да приеме детето в случай на рецидив. Така че, подготвени сме, но едновременно с това се надяваме горещо, че оттук нататък Добчо ще е здрав!

Благодарим ви, скъпи приятели! Дадохте на Добри и родителите му това, което е в нашите човешки възможности - финансова сигурност в битката им с една от най-коварните болести.

Поклон!

[www.save-darina.org]

:loveu:
Re: Един SMS ПОМОГНЕТЕ!
29-04-2009 - 12:07:43


Помогни на Радослав - изпратете SMS с текст DMS RADO на номер 17 777.


код на SMS: DMS RADO

Изпратете дарителски SMS с текст DMS RADO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel).

Радослав Георгиев от София е на 30 години. На 27.06.2008 година претърпява жестока челна катастрофа. След месеци в кома и поредица от оперативни интервенции и лекарите успяват да спасят живота му, но Радослав остава с отворен череп и парализиран в инвалидна количка.

Радослав живее на първия етаж, но не може да излиза и не може да прави рехабилитация, защото заради отворения череп всяко движение е опасно, както и опасността от мозъчни инфекции е голяма. С течение на времето и останалите здрави нервни клетки се самоунищожават и шанса за лечение намалява. Затварянето на черепа е животоспасяващо, без това Радослав няма шанс да оцелее.

Операцията се прави до една година, а тя вече е почти изминала. За животоспасяващата операция са необходими 10 000 лева, за да се закупи специална титанова мрежа. Тази сума е непосилна за бюджета на семейството на Радослав и те разчитат единствено на дарителска подкрепа.

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. Повече информация можете да намерите тук.

Благодарим ви, че помагате на Радослав!

[www.dmsbg.com]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход