Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Въпрос относно обезщетение при застрояване

Публикувано от Zrfv 
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
23-04-2008 - 17:41:38
Абе при условие, че в общия случай става дума за 2- и 3-стайни жилища, не мисля, че тях ги купуват точно 'богатичките' winking smiley Или ни се разминават разбиранията... :ami:
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
24-04-2008 - 07:48:48
Богатичките ги купуват за синчето докато е студент или за някой любовница. Другия вариант е да ги купи някой комплексар дето иска да се омеша с хора по-богатички от него.
Примерът е следния - в кварталната кръчма , където се събират местните алкохолици никой не си води гаджето, отива в по-скъпото заведение, което е с по-високи цени за да не го нападнат гореспоменатите пиянициsmiling smiley А по-богатите не искат да отидат и в това що годе нормално заведение и отиват там , където цениет са по-високи отколкото в стандартен европейски ресторант за да не им се пречка средната класа, а не защото държат да пият ракия за 20лв., вместо за 5...
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
24-04-2008 - 20:41:20
Мисля си, че имам пълното право да живея там, където дядо ми е купил земя и е построил къща много преди мнозинството от 'богатичките' да видят как изглеждат истинските пари winking smiley . Нали се сещаш кой е имал подобни възможности през далечните 1930-1940 година winking smiley Но понеже съм земен човек smoking smiley , не съм на мнение, че този факт ми дава правото да се бия в гърдите, че принадлежа към някаква по-специална прослойка от обществото. Не виждам и смисъл да обяснявам колко смешни са в очите ми хората, които ти описа в поста си smiling smiley. Знаеш много добре кои са потенциалните клиенти за подобен тип имоти winking smiley
Аз лично, на драго сърце бих оставил богатичките да си поживеят в центъра (хем да видят и те какво е smiling smiley ), а аз бих се спрял на спретната еднофамилна къща, някъде в спокоен комплекс в периферията на града, но не каквито реално се предлагат в момента, а каквито биват описвани в рекламите на тези, които ги предлагат smiling smiley и не на последно място на реална цена smoking smiley
За съжаление, понастоящем това, което се предлага на пазара, не посреща очакванията на прослойката семейни, с добро образованиение, възпитание, ниво на интелигентност и доходи над средните, към която причислявам моята скромна персона smoking smiley
За момента интересът ми при имотът в центъра е насочен предимно към търговските площи, които ще се получат.
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
25-04-2008 - 14:34:49
Това, което отказваш да проумееш е, че всеки си плаща за това с кого ще живее и прави бизнес. Аз не се интересувам от твоите имоти, защото според мен ще трябва да въртя бизнес с хора, които не желая да имам нищо общо.
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
25-04-2008 - 14:58:40
4ovek Написал:
-------------------------------------------------------
> Това, което отказваш да проумееш е, че всеки си
> плаща за това с кого ще живее и прави бизнес. Аз
> не се интересувам от твоите имоти, защото според
> мен ще трябва да въртя бизнес с хора, които не
> желая да имам нищо общо.

А ти кога го проумя това? Преди или след да се захванеш с тоя бизнес? Или ти си се родил в бранша
Аз от своя страна пък се чудя защо отричаш очевадното: подобни парцели са се търсели, търсят и продължават да се търсят и частите, които остават за инвеститора си се разпордават без проблем. Явно нещо в теорията ти куца.
Разбирам какво имаш предвид, но пак казвам, че това класово разделение не е приложимо в случая. Класата, която ти визираш, не е таргет за този тип имоти. По-скоро си ядосан на инвеститорите, които с високите % така подбиват пазара и реномето на гилдията ви :ami:
Това, че предпочиташ да работиш с наивници, стана ясно още когато се включи в дискусията.
Благодаря ти, че въпреки нериязънта, все пак проявяваш интерес към темата ми
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
25-04-2008 - 19:02:32
Не знам защо се палиш - мен не ме интересува този пазар, защото искам да работя с клиенти от друг тип - такива , които към момента имат възможност да купуват тристаен 70-80000 евро, двустаен 50-55000. Инвеститорите, коит дават високите проценти, всъщност ми помагат да си реализирам продукцията, защото като видят хората, че има предложение на 3000 евро разбирта, че за по 400 няма да намерятsmiling smiley
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
25-04-2008 - 19:14:13
Аха. Сега картинката ми се изясни winking smiley интересно ми е по колко квадрата са тези тристайни, че са на такава цена :ami:



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-04-25 21:11 от Zrfv.
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
29-04-2008 - 07:43:04
Нищо не ти е ясно щом задаваш такъв въпросsmiling smiley - квадратурата не е единствения начин да свалиш себестойността на продукта, като успееш да спазиш стандартите за качество.
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
29-04-2008 - 08:26:52
Интересно ми е действително по колко квадрата са спалните и всекидневната при подобна квадратура. За нуждите на моето семейство ми трябва апартамент с 4 спални, но изпълнение в рамките на 120-140м2 някъде. Това реалистично ли е, според теб? Сериозно питам.
Re: Въпрос относно обезщетение при застрояване
29-04-2008 - 12:20:23
На 140 може и да стане. Една спалня трябва да е минимум 12кв.м. Освен това когато имаш 4 спални имаш доста коридори. Дневната , когато е с кухненски бокс трябва да е над 20кв.м.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход