Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

адрес ,агенция за недвижими имоти

Публикувано от mtetva 
адрес ,агенция за недвижими имоти
11-07-2007 - 20:41:49
леля ми искаше да си купи гарсониера, в овче купел,като сгреши и влезе в адрес,там и представиха проект сладки думи,и и казаха е до месец ще подпише предварителен д.,но трябва да остави 1000евро,депозит за да го запази,след това автоматично.това ще им стане комисионна,но.....минаха 4 месеца ,ни договор ни строител.нито дават телфона му,нито фирмата му,казват все,след 1-2 седмици,имал затруднения.явно фирмата,му строи бавно и е проблемна,просто как може,срещу 1 проект,кожто всеки ще ти покаже,се зимат депозити,на които пише 1-2 месеца срок.сигурен сум че има много чакащи и в този блок и в други,а цените се дигат,пр.договор няма,нито строител а адрес си прибира комисионната ,за не свършена работа.това си ежива измама.не копувайте през адрес,тя си търси глупаци ...
Анонимен потребител
Re: адрес ,агенция за недвижими имоти
11-07-2007 - 21:43:13
Добре де, ти договор с Адрес нямаш ли, в който си пише права и задължения?
Re: адрес ,агенция за недвижими имоти
11-07-2007 - 22:10:52
мтетва,
Разходи се в района и виж къде има строежи или заградени площи на които евентуално ще се строи!Пред всяка такава площ има табела кой и какво ще строи.Има и телефони и адреси.С няколко телефонни разговора ще си намериш гарсониера.И си наеми адвокат да ти помогне с документи и договори.Ако строителя има проблеми и е калпав, агенцията няма да ти ги каже.Затова си намери добър адвокат и си прегледай хубаво договора!!!Ако не ти изнася нещо-търси си друг строител!!!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-07-11 22:21 от de da znam?.
Re: адрес ,агенция за недвижими имоти
12-07-2007 - 06:43:31
Преди месец сключих договор за посредничество с Адрес в Младост и заплащането стана на предварителен договор - както си е записано вътре. Дори и след заплащането на комисионата, брокерът дойде с мен при нотариуса, предстои ни да съставяме протокол за предаване на владение и да обикаля с мен по учрежденията за партидите. От тяхна страна не виждам нищо некоректно.
1000 евро за кого са били и на кого са дадени? Как може да дадете пари, без да имате някакъв договор насреща? Касова бележка, фактура, приходен касов ордер?
Re: адрес ,агенция за недвижими имоти
18-07-2007 - 18:02:21
Добре де, вие на строежа/парцела не сте ли ходили? Как може да чакате да подпишете договор, а даже не сте ходили и да не знаете кой ще ви е строителя?
Re: адрес ,агенция за недвижими имоти
22-07-2007 - 23:31:59
Мтетва, що не се научиш да пишеш грамотно на български език?!? Не съм брокер от Адрес, но в случая ще ги защитя, просто не вярвам, че могат да ти вземат 1000 евро без документ......а пък ти що ги даде???
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход