Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

къде мога да намеря оферти за продажба на жилище от частни лица или строителни фирми без да минавам през агенция?

Публикувано от stork 
Re: smiling smiley
06-02-2007 - 12:13:11
Vinagi bih te pokrepil, ti pone naistina znaesh za kakvo stava duma! smiling smiley And you have the right attitude, which is the most important!
Re: :J45 <>30 40 =0<5@O >D5@B8 70 ?@>40610 =0 68;8I5 >B G0AB=8 ;8F0 8;8 AB@>8B5;=8 D8@<8 157 40 <8=020< ?@57 035=F8O?
06-02-2007 - 12:34:40
OMFG we are all such proficient or should I say elevated. Does writing in English makes you feel more elevated than all (note this in a strictly bulgarian-speaking forum). I had the feeling you were bulgarian. What's the matter? Does that elevation bothers you or are you simply being a snob.
Ne si me razbral, narochno go napisah na agliiski, v konretnia sluchai. inache sum bulgarian i vinagi sum si pisal na bulgarski. Ataka! smiling smiley
Re: smiling smiley
06-02-2007 - 12:43:07
Ами не че няма файда-има естественно но само от кадърните брокери.Защото аз като копувам парцел за 500 000 Е искам сигорност и всичко да ми е добре изпипано.Да ми се търси парцел от частни лица(става и на други колеги но...)
Като отида на оглед да ми се показва скица а не да ти се казва "някъде тука е","нямаме в момента скица" и ....
Нали знаеш аз карам брокера с коалта си,мани го разхода на гориво ама времето никой не ти го връща и накрая ти кажат горните цитати и какво очакваш да ми е мнението за повечето от вас??
Мисля че ме разбраsmiling smileyА и съм Радо winking smiley
Не знам кво толкоз ви засегна Стефан. Досегашните му изказвания винаги са били точни и добронамерени, коментираното от вас също. Съдейки по това, как се справя със строителните несгоди без да е строител, си правя извода, че има глава на раменете и успехите му се дължат на правилни разсъждения, не на рутина и ВУЗ-ова компетентност.

Нещо не се разбрахме, май, Продавач и Путzов, както вие, така и аз смятам, че посредникът трябва да получи своето за работата, която върши, повтарям, защото самият аз съм работил дълго като посредник по сделки, но с валута през времената, предхождащи бума на НИ и тогава когато думата брокер се асоциираше с долари у нас. И тогава имаше различни хора, категории, бюра, финансови къщи, банки, агенции, имащи информация, дишащи праха, лапащи здраво и обиращи трохите, неща които, доколкото виждам са често срещани неща и сега, на този, да го нарека - вашия- пазар, макар той да е наш. български. Естествено е който работи да си получава възнаграждението, проблемът за мен са брокерите, които не работят или работят неадекватно на исканото възнаграждение, както и коментарът за това от представител на брокерите - че клиентът е стиснат...
Аз самият бях ваш, на вашата гилдия клиент миналия месец и си платих, защото бях супер доволен от брокерката си, дай боже всекиму такъв професионалист, но явно нагласата на хората е друга, защо ли.
И дали не сте прочели внимателно, но сам започвам до потенциалния Ви клиент че е добре да се довери на професионалисти, само дано има късмет да попадне на такива.
Да, прав си, може би, Продавач, не ми е пряка работа и може би наистина прекалявам и изглежда, че се заяждам, но се изумявам на някои неща, в крайна сметка това за мен не е нормално, но Who cares...
Ако ти дойдеш в банката и питаш нещо, аз го направя с две щраквания на мишката и ти искам 1000 лева и ти се възмутиш, нима би следвало да те обявя за стиснат сухар или бог знае какво вместо да ти докажа, че трудът ми наистина струва толкова...
Не отричам, че Вашият струва, но на хората не им е ясно къде е разликата между съвестния и безсъвестния и следва да им се покаже, само това исках да кажа.

Putzov, не разбирам смисъла на постинга на англииски - дали очакваш да ти отговоря на същия или на френски, или на друг, нещо не вдянах. Принцип ми е с българи да пиша на български, дори и по дилинга, нещо, което някои макар чужди, но на наша територия банки не зачитат, е, понякога се съобразявам с тях, но само заради международната им отчетност...
А дали ако знаеш точно кой е номерът на компътъра ми това ще даде повече тежест на нещо, изобщо какво значение има това, или ще си разказваме вицове от сорта - ама те биели негрите... Що за глупост...
Продавач,
по твоите твърдения вероятността да попаднем на недобросъвестен брокер е около 60%. Т.е. по-вероятно е отколкото да намерим свестен. Как да го отличим преди предварителен договор? Нали преди да подпишеш няма да ти покаже свястна оферта, а след това и да не ти намери нищо - все тая?
А сега забавното: Имаш сто брокера, от които 40 добросъвестни и 60 - недотам. Малко ми куца математиката, та питам колко опита ти трябват, за да попаднеш на някой от 40те? Според мен трябва да си отметнал 20 от вторите, докато се изравни шансът. Всеки, който помага в това отмятане, помага и на вас, и на клиентите ви. Естествено това трябва да става поименно и поне малко аргументирано.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-02-06 13:26 от Abu.
Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 13:16:16
avatar
Ами аз знам много стабилни АНИ с добри и къдърни брокери, но напиша ли ги тук ще стане реклама...smiling smiley Или пък някой ще ме обвини, че лансирам определени агенции или пък по-лошо, че пропускам някои...smiling smiley Незнам и аз как да ги отличите... може би като започнете от това как си описват офертите и дали лъжат в тях.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: smiling smiley
06-02-2007 - 13:18:17
avatar
ОК Радо разбрах те, но някой брокери умишлено не показват документи не и преди да са сигурни в коректността на клиента.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Ама кой каза, че сме се засегнали нещо spinning smiley sticking its tongue out winking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход