Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Богати ли са брокерите????

Публикувано от miavita 
Добрее
10-08-2006 - 17:36:05
avatar
Днес нямам време да пиша още, защото имам доста работа. Но утре или в понеделник няма да ви забравяsmiling smiley)))
Клара за пореден път говориш нещо уж цитираш някой "най-най-най агенциите", кой каза пък и това!?
Освен това не е зле да пишете на кирилица по-четливо е мисляsmiling smiley
Кой от опонентите в тази тема (или всички) са колеги брокери, които не членуват в НСНИ и търсят под вола телеsmiling smiley?
На сила хубост не става - това в кръга на шегата.
Ръбър - не можеш да сравняваш НСНИ с клуб по фитнес ставаш смешен :}
Принципа изобщо не е същия. Това, че се иска съгласието на други два члена на НСНИ е по-скоро от съображение за сигурност от колкото на "партиен" подбор - демек ти ако не си от нашите - бягаай в лявоsmiling smiley)))
Днес нямам време да пиша повече сори.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 17:36:52
Какво им е лошо на кубинските пури???,или на фитнес клуба????
за всичко си има хора..... spinning smiley sticking its tongue out

........даже и за хората със самочуствие ,че са членове на НСНИ, и ти неразбра ли --RUBYR,че ние не се срамуваме от това членство ,а напротив,ГОРДИ сме и само заради това ,че хората упражняващи тази професия по света и членуващи в подобни организации -наистина са ОЦЕНИЛИ НАШАТА ДЕЙНОСТ,за да одобрат домакинството на такъв светоен форум за недвижимите имоти в България през есента,и там където наистина има пазарна икономика - тази дейност се лицензира,както ще стане един ден и в България,а не както е досега при нас ,всеки запретва ръкавите и започва да разтяга локумите и да прибира последните парички на онези клиенти-които наистина са заблудени от разнимити измамници,които освен да мамят и заблуждават горките хорица ,на друго май не са способни!
И не е срамно -когато държиш на професионализма -да се изправиш в цял ръст,срамно е когато го тръбиш,а се криеш в миша дупка и отричаш една доказала се браншова организация и най-важното призната от целия свят,
Разбирам ревността ти,но това са фактите и разбери-ТЯ Е ОТВОРЕНА ЗА ВСИЧКИ -ПРИЕЛИ ПРАВИЛНИКА И УСТАВА ИЗРАБОТЕНИ ОТ ВСИЧКИ НАС!
А иначе и на фитнес ходиме и пури пушиме и семинари си правиме и се опознаваме и се веселиме и какво лошо има в това и живота си тече,но ми е спокойно ,когато правя сделка именно с КОЛЕГИ от сдружението,защото се ЗНАЕМЕ КОЙ-КОЙ Е и държиме именно на ПРОФЕСИОНАЛИЗМА и се страраеме да го УТВЪРЖДАВАМЕ В НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ, не с приказките си ,а с конкретни дела и разбира се и със сделки и НАЙ-РАДВАЩОТО е ,че с всяка измината година -СТАВАМЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ И ПО-ВЕЧЕЕЕЕЕЕЕ...... И освен това сме вече на 13 години,пораснали,поучили се от грешките на растежа и най-важното с наште си парички от членския внос си помагаме в бизнеса и в утвърждаването на браншовата организация и това са си наште парички,които всеки месец и година се множат ,защото са на всички и се управляват от всички!
Това е драги RUBYR!
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 20:32:44
Ами не е лошо и на граматика малко да ви научат :}
като ви учат на нещо.
А иначе "много сте силни сте spinning smiley sticking its tongue out " -доста намирисва тоз лозУнг
. Тук някои се опитахме да ви обясним кое как, но явно и на фитнес ходиме и пури пушиме и семинари си правиме и се опознаваме и се веселиме

Пък питайте "чуздестранните госте" наесен, те на какъв принцип се сдружават, а също и по колко препоръки искат... :crazy:
А със здраве, много скука настана... тука :}
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 10:20:43
avatar
Абе и ние тук също се наложи да се повторим няколко пъти за кое как, но... кой да чете всички си гледат от тяхната камбанария. winking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 12:37:00
Богати ли са брокерите- НЕ, поне от тези с които съм се срещала , виждала и познавам(а почти няма агенция в сф. с която да не съм работила през последните няколко години) smiling smiley
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 12:46:21
avatar
Попаднах на някаква статия,според която АНИ са повече от 3500.Това,че 200-300 са се обединили,няма лошо,но да обявят всички останали за нелигитимни,меко казано е странно.Самото сдружение не е оторизирано да лицензира,така че окачената в офиса "лицензия" си е за заблуда на клиента.Аз, ако искам да разбера дали дадена фирма е регистрирана, ще използвам стандартния начин. smiling smiley
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 12:58:15
Ха, здравейте сега!Аз създадох този спор,но от него нищо не произлиза.Едно само разбрах и то е много важно за мен:
БРОКЕРИТЕ МРАЗЯТ ЕДНАКВО СИЛНО И КУПУВАЧА И ПРОДАВАЧА, а искат да вземат пари от тях.
Отвратителни приказки прочетох за хората,които трябва да ви плащат и да ви направят богати.Значи вие сте богати,защото те са ви платили,а вие ги презирате.
Е ,кажете ми за какъв професионализъм,за какви браншови организации говорим???!!!!
До тук 1 не каза-"аз мога да дам под наем едно помещение с всички екстри ,само ,че не на чаршия- за каквото и да е и то дългосрочно. И ще си заслужа парите.,та и допълнителните пари."
Тук не става въпрос за продажби или други по-усложнени сделки.Едно просто отдаване под наем и то без никакви сложни изисквания и условия-най-обикноврено.
Къде сте сега ,професионалисти? Кажете кой може? Има ли такъв?Или ,както,ме съветват-"Давай си сама обяви и имаш по-голям шанс да успееш и то по-бързо.Те и без това брокерите дават под наем само с обяви на същите места,където и ти можеш да си ги дадеш."
И това се налага ,вече, като мнение в обществото. И не съм го измислила аз.Сигурно има причина да е така.
А,вие какво ще ядете тогава???!!!
Давайте да дадем помещението под наем по-бързо,докато има още някой да плаща.
Чакам на miavita@abv.bg
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 13:25:27
avatar
Миавита - поне направихте ли си труда да прочетете нещо по темата или си циклите само във вашата посокаsmiling smiley?

"БРОКЕРИТЕ МРАЗЯТ ЕДНАКВО СИЛНО И КУПУВАЧА И ПРОДАВАЧА"

Това кой брокер го казва или вие си го измислихте на база вашия личен казус от контактите с брокерите пречупен естествено единствено през вашата призма, която видно е доста ограничена?

"Отвратителни приказки прочетох за хората,които трябва да ви плащат и да ви направят богати.Значи вие сте богати,защото те са ви платили,а вие ги презирате."

Къде ги прочетохте тези приказки и кои точно са хората за които така сме били говорили?

"До тук 1 не каза-"аз мога да дам под наем едно помещение с всички екстри ,само ,че не на чаршия- за каквото и да е и то дългосрочно. И ще си заслужа парите.,та и допълнителните пари."

Вие уважаема г-жо ще кажете ли така за нещо, което не сте виждали...само, че така, само че иначе...пък дългосрочно и т.н. ОК

Я като сте толкова хитра и обвинявате, обиждате и оплювате дайте ми параметрите на вашия велик наем. Колко кв.м е чистата търговкса площ, в коя част на града се намира, колко наем му искате, какво му е състоянието, какъв е статута му и използвано ли е преди това за търговски цели?

Като ми дадете това инфо ще ви кажа какъв е шанса да намерите наематели.

winking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2006-08-11 13:28 от Продавач.
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 13:29:05
avatar
Госпожо,явно до този момент личните Ви усилия не са дали резултат,въпреки че знаете всички места за реклама.Това не Ви ли кара да се замислите,че не всичко е толкова просто?Няма да коментирам изхвърлянията на брокера,но това е професия като всяка друга и е смешно да претендирате,че можете да я вършите.Та Вие нямате нито такта,нито търпението да спорите интелигентно.Не се учудвам,че никой не се е наел да работи за Вас........
Re: Богати ли са брокерите????
11-08-2006 - 13:43:33
Брокерите с такт и търпение, че и интелигентни, са игла в купа сено, Камелия.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход