Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Богати ли са брокерите????

Публикувано от miavita 
Re: Богати ли са брокерите????
09-08-2006 - 13:51:46
Malko trudno se izdurza da se chetat vashite pisaniya. Licenzionen rezim obiknoveno se vuvezda sus zakon ili drugo nivo regulativen akt. Tova dobrovolnoto, za koeto vie govorite e vsichko drugo no ne i licenz. Moze bi indulgentsiya?
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 10:21:23
avatar
Не ги четете тогава smoking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 11:00:11
Za da mozete svobodno da zabluzdavate horata che dobrovolnoto obedinenie v klub e ravno na licenz?
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 12:16:33
Имаше едно време една другарка Клара МАринова,та тя така все се заяждаше!
Та си мисля-дали има нещо общо между вас двете?крайно време е да се разбере веднъж за винаги;
-НСНИ е сдружение на доброволен принцип и е крайно време това правилно да се разбере и в саита ;www.nsni.bg всичко е написано на достъпен български .
А за тези които все си измислят разни ми ти ЗАБЛУЖДЕНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ-
да заповядат есента от 12 до 14 октомври на ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНГРЕС НА FIABCI и 12 конференция на CEREAN /МЕЖДУНАРОДНА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ(ФИАБЦИ) и ЦЕНТРАЛНО ЕВРОПЕЙСКАТА МРЕЖА НА АСОЦИАЦИИТЕ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ(CEREAN) и Националното сдружение Недвижими имоти-НСНИ,и за отбелязване е ,че за първи път се прави общо между европеиската и световни организации и най-интересното е защо тази организация -НСНИ-е домакин,след като е "измислена","заблуждава" хората,"индулгенции" разни и други измишлъотини.
Не е ли по-разумно ,човек който уважава професията -БРОКЕР на недвижими имоти да се позинтересува за темата на това световно мероприятие на което все пак България е домакин -вместо все да мърка,негодува ,невярва и т.н.
Аз смятам ,че темата е изключително актуална и полезна за всеки професионалист;
...'ПАЗАРЪТ НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ В ЕВРОПА,ПРЕДВИЖДАНИЯ ДО 2010 ГОД.,особености на пазарите на недвижими имоти в България и на Балканите/
така,че вместо да се гордеем,че сме домакини на такъв форум ,ние пак по български
гледаме да обезличим и омаскаризиме всичко,за коеото света е признал дадена организация и т.н.
Изводите всеки си ги прави,но фактите са такива ДРАГА КЛАРА................!
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 12:23:12
Ne vi precha da se gordeete che ste chlen na kluba, kakto i za provezdaneto na kongresa. Samo pravia utochnenie na poniatiyata. Moga daze i da dobavia che v borkerskata profesiya, kakto i v drugi tipove biznesi, samoreguliraneto e dobra tendentsiya i shte dovede do vuvezdane na yasni pravila. No chlenuvaneto v dobrovolnite sdruzeniya ne e ravno na litsenzirane za deinost, kakto e naprimer pri advokatite i notariusite.
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 13:03:14
Ами като знам как се регистрираха повечето сдружения в БЪлгария за мен членуването в сдружения е по-скоро минус отколкото плюс.
ЗА НСНИ нямам достатъчно информация, но бих се изненадал ако е създадено на принципа "най-добрите професионалисти, определени от пазара се събират и решават да създадат сдружение".
Има доста причини за това ми мнение, но основната е, че пазарана икономика реално в България има от 3-4 години, а без да има пазарни отношение не може да има обективно отсяване "кадърен-некадърен".

Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 15:15:14
avatar
"No chlenuvaneto v dobrovolnite sdruzeniya ne e ravno na litsenzirane za deinost, kakto e naprimer pri advokatite i notariusite."

Аз така и не разбрах кой е казал такова нещо май вие си го измислихтеsmiling smiley)
И кой кого заблуждава и във какво също не става ясно

:crazy:
confused smiley

ДА не е равно и от това какво следва!? Че не трябва да се членува и че от това няма никакъв смисъл или какво? Аз май по горе казах, който иска да работи с агенция, която не членува никъде няма нищо по-лесно от това. Пожелавам успех на всички, които смятат така. И НЕ заблуждаваме никой в нищоsmiling smiley)) А ако вие сте заблудена - съжалявам :}

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2006-08-10 15:16 от Продавач.
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 16:52:54
Оставям на участниците във ФОРУМА да си направят съответните изводи.
Кое е по-изгодно за клиентите?;
-да незнаят кой е собственик на дадена агенция,да не се знае кои работят в нея,как са регистрирани по търговския закон,колко души работят в дадената агенция и дали се осигуряват служителите им,да не се работи с писмени договори за посредничество и т.н.
-или всичко това да е ясно формулирано ,написано и поставено на видно място за улеснение на клиента,за да е наясно ,че агенцията е наистина професионална и няма нищо скрито покрито ,да са приети правила за работа както с КЛИЕНТИТЕ,така и с КОЛЕГИТЕ ,да се обучават брокерите ежегодно и да се сертифицират с лични КФАЛИФИКАЦИОННИ ПАСПОРТИ,от които да е видно до кое ниво е обучен дадения служител и т.н.
Е ,аз на това му казвам -ИСТИНСКИЯТ ПЪТ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И КОЛЕГИАЛНОСТТА,
а другото оставям на участниците във ФОРУМА -нека бъдат така добри и си направят необходимите изводи сами-като интилигентни хора -живеещи във 21 век!
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 17:08:35
Извинете но не прекалявате ли вече с манипулацията, че всички извън ваата организация са черни и клиентите -
"-да незнаят кой е собственик на дадена агенция,да не се знае кои работят в нея,как са регистрирани по търговския закон,колко души работят в дадената агенция и дали се осигуряват служителите им,да не се работи с писмени договори за посредничество и т.н. "
Ясно и точно и точно ви се написа- това не е фитнес клуб или клуб на пушачите н а кубински пури clap: за да искате препоръки на пирносителя от конкурентите му или пък партийна организация.
А професионално сдружение на доброволен признак и всякакъв намек за елитарност просто ви хвърля в смешната страна.
Навсякъде по света членството в такива организации струва няколко долара и никаккви други простотии не са нужни. Също ви се каза, че вашето обединение не е господ в бранша както ви се иска да се изкарате. колкото по бързо го проумете толкова по добре за вас. И от къде това самочувствие, че само вие работите по правилата... smiling smiley
Re: Богати ли са брокерите????
10-08-2006 - 17:21:58
Samo edno sdruzenie v Bulgaria li ima vse oshte? Pochakaite da se poiavat oshte niakolko i vsichkite da napishat che obediniavat nai-nai-nai- agentsiite. Togava shte vi stane yasno za kakvo vi kritikuvat ostanalite vuv foruma. Kogato niakoi tvurdi za sebe si che e nai-nai, tova obiknoveno e samozabluda.
Obrazuvaneto na sdruzeniya e pozitivno yavlenie v pesrpektiva, zashtot shte dovede do postepenno samoregulatsiya i vuvezdane na pravila. No chlenuvaneto po preporuka, a ne po obektivni kriterii ne govori za nishto drugo osven za nalichieto na klub, koito po-skoro shte pokriva greshki, okolkoto shte doprinasya za prozrachnost i podobreni praktitki. Vie mozete i da si viarvate che ste nai-nai, no tova bi bilo edinstveno priznak na slaba inteligentnost.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход