Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Комплекси затворен тип

Публикувано от alana 
Комплекси затворен тип
13-10-2010 - 16:39:54
Бих искала да чуя мнения относно комплексите от затворен тип. Живеете ли в такъв, бихте ли живели? Ако е възможно и да ме ориентирате в стойността на месечната такса поддръжка, в какви граници варира. Конкретизирам, интересува ме главно Младост 4, комплекс от затворен тип на ул. Нов ден, сградата е в може да се каже лилав цвят с празни помещения отдолу, предназначени за офиси или магазини.
Re: Комплекси затворен тип
13-10-2010 - 18:18:34
Здравейте,през май месец работих в такъв комплекс,само че във Филибето,ами всичко около и в комплекса е бетон,предварително закупени паркоместа,та децата си играеха на бетоня,това за мен си е жив затвор.
Re: Комплекси затворен тип
13-10-2010 - 21:02:00
Е, затворен тип, какво искаш. Затворил си там едни пари.
Re: Комплекси затворен тип
13-10-2010 - 21:40:38
Драга Алана, види се вече сте решили, ама нека си дам и аз скромното мнение. Това лично за мен е една лоша идея, която няма как да ми хареса. Тук в С. Америка в подобни затворени комплекси живеят главно пенсионери, защото ги изнервял детски глъч или напоследък модерните затворени комуни за педераси и тям подобни.
Това още повече в България си е примамка за наивници с излишни пари. Нито охраната ще ви опази, нито ако си хвърляте боклука през прозореца някой ще ходи по вас да ви го чисти ежеминутно. Но разбира се за всеки влак си има пътник. Успех

„Бъди възторжен идеалист, честен до самопожертване, смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм!”
Полковник Борис Дрангов
Re: Комплекси затворен тип
13-10-2010 - 22:20:29
А, не изобщо не съм решила.smiling smiley))) Прези последници месеци сто пъти си смених критериите-стара тухла, панел, епк, сега и ново. Да не говорим, че обиколих всички софийски квартали, та вече опрях и до Младост 4, който винаги ми се е струвал на края на света. Офертата беше изгодна, но брокерът " пропусна" да уточни, че става въпрос за комплекс от затворен тип. Общо- взето, гледам съотношението цена-локация-вътрешно разположение, типът строителство не ми е толкова важен, въпреки, че новите жилища са подтискащо малки и нерационални. Никога не съм се интересувала колко излиза поддръжката на подобно жилище, затова и сега попитах, понеже не съм наясно дали мога да си го позволя, нито пък дали искам да живея при подобни условия..Най-вече човек не е наясно за какво плаща, дали действително градинар, охрана и др. ще вършат съвестно това, което се обещава в началото.
Re: Комплекси затворен тип
13-10-2010 - 22:33:34
Ще ходиш, гледаш, обикаляш и накрая ще купиш нещо съвсем различно от това за което си тръгнала първоначално.
Така става обикновенно ако не си твърда в това какво искаш.
Даже и след като го купиш дълго време ще се чудиш дали не си сгрешила.
Re: Комплекси затворен тип
14-10-2010 - 10:43:04
Алана, ти си клиент-мечта за всяка фирма за имоти. Добре, че не съм брокер.
Затова огледите трябва да станат платени.
Re: Комплекси затворен тип
14-10-2010 - 14:32:50
специално на Нов ден в Младост 4 няма затворен комплекс-това че има ограда не значи нищоsmiling smileyняма охрана или подръжка-доста грозен блок като цяло-ако не се лъжа се водеше комплекс Солар-със сигурност няма такса за подръжкаsmiling smiley
Re: Комплекси затворен тип
14-10-2010 - 15:24:36
Благодаря много.
Re: Комплекси затворен тип
14-10-2010 - 23:06:57
Имотко, да те успокоя, че въпросните квартали ги обикалям само виртуално, и чрез телефонни разговори, тъй че няма как да ми искаш такса оглед. Още си съм с акъла, та не се вдигам от 400-500 км, за всяка обява, която видя...Като се съберат три-четири, които действително харесвам, тогава може и да дойда да поразходя малко брокера.smiling smiley)))
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход