Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!

Публикувано от ivo107 
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
11-08-2009 - 16:01:19
Здравейте,

Виждам че 50 000 човека са посетили постинга. Доста хора са оферирали и нови фирми за кухни, което е чудесно ако има такива които вършат работа на добра цена.

Но не за това е моят постинг, а по скоро благотворителност:


Съпричастен съм към едно от децата в www.dmsbg.com - Елица, макар че всички имат нужда.

Ще се радвам и други да подкрепите Еличка - www.helpelitsa.org

Послепис: Нямам никакви роднински или приятелски връзки със семейството на Еличка.Случайно попаднах на тях, по скоро - те на мен.

НЕКА ДА ПОМОГНЕМ И СПАСИМ ЕДНО АНГЕЛЧЕ!

Поздрави,

*yes*
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
25-06-2010 - 16:33:01
Здравейте,

Благодаря на всички Ви които помогнахте на Еличка clap:

16.09.2009 - Кампанията “Помогни на Елица!” приключи


Елица Христова е набрала сумата от 20 000 евро, необходима за първоначалния етап на лечението - диагностика и престой в специализирана немска клиника.

Елица е на 11 месеца и страда от синдром на Уест, спастична церебрална парализа и получава ежеминутни епилептични припадъци. След поставянето на окончателната диагноза лекарският екип в Babandrungszentrum Vogtareuth в Германия ще даде становище дали е необходима операция и какви са следващите рехабилитационни процеси, чрез които има шанс да се подобри състоянието на детето.

Родителите на Елица направиха много благороден жест и решиха да дарят средствата, набрани чрез DMS за Елица, на друго дете от проекта – Виктория Предева, която също набира пари за лечение и има диагноза, сходна с тази на Елица (повече подробности – на [dmsbg.com] или на [viki.unique-bg.eu]).

Родителите на Вики са изключително благодарни за оказаната подкрепа и стискат палци на Еличка!


Поздрави,
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
26-06-2010 - 06:35:00
Ами то БГ производителите па и ВСИЧКИ "МАЙСТОРИ" (нека не ми се сърдят малцината кадърни) работят както китайчетата в 5 клас по трудово обучение (даже е комплимент това). Колкото и пъти да дам на някой нещо да прави, толкова пъти съм съжалявал. НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КАКВА ЦЕНА. Затова всичко сам - поне да знам кой да псувам, я чук, я нещо друго ама няма да хабя нерви с некакви идиоти дето непрекъснато те лъжат.
Специално кухнята си я поръчвах от Фирма (по скоро гараж) от Ботевград, уж познат, уж не знам си какво ... След 3 месеца мъки стана прилично.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
22-07-2010 - 18:07:19
Относно фирма ИИКО. Тези горещо НЕ ВИ ГИ ПРЕПОРЪЧВАМ. Направих огромна грешка, че си поръчах цялостно обзавеждане от тях. Първо цените им са меко казано огромни. Надявах се поне да отговарят на някакво качество. Нищо подобно - единият гардероб ми е крив, на другия вратата му пада сама, две от чекмеджетата в кухнята заяждат /обещаха ми да дойдат да ги оправят, още ги чакам/.
Със сроковете са абсолютно скарани. За изработка ми обявиха три месеца, в крайна сметка им трябваха малко повече от шест. Сглобяването им отне четири седмици допълнително. Отгоре на всичко е гола вода.
Иначе на думи са "най-добрите", "корифеи", "перфекционисти", "маниаци на сглобяването" и т.н.
Основната им хватка, е че първо ти искат капаро и чак след това ти обявяват крайната цена и вече е късно да се откажеш. И като видиш крайния продукт ти идва да се гръмнеш. АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ НА ДРЕБНО.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
22-12-2010 - 14:07:41
Влизам специално,за да похваля мебелите на фирма ИИКО.Горещо ви ги препоръчвам.Преди пет години си правих в ИИКО кухня и спалня.Не са мръднали,въпреки че имам малки деца.Затова сега пак ги потърсих.Намерих ги в интернет,защото са си сменили адреса на магазина.Новият адрес е София,ул.Перник 121/пресечка на Стамболийски/.Сега ми монтираха кухня в другото ми жилище.Мога да кажа,че изпълнението на мебелите,които никак не са лесни,е безупречно.А и монтажистите са много добри.Вързаха ми и уредите към инсталациите.Накрая момчетата излъскаха всичко.Имам забележка само към сроковете.Чаках 40дена,но си заслужаваше.Почти точно спазиха срока по договора с отклонение от два дена.Според мен,всички фирми с такова качество имат доста клиенти и се затрудняват с капацитета особено в края на годината.А и новият им магазин е доста голям и много мостри могат да се видят.Аз трудно взимам решения за дизайна,но там са трима дизайнери,които търпеливо ми променяха проектите.Човек се ориентира добре,защото правят цветни картинки на компютър абсолютно безплатно.Тия момчета ме изумяват.Предлагат какво ли не.Ако някой иска-ето ми имейла: svetlio.m@mail.bg-ще му изпратя снимки.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
22-12-2010 - 18:07:20
Абе,каква е тази злоба.Не съм съгласен.Момчетета от ИИКО са големи професионалисти.На мен ми направиха страхотни мебели.Мога да ти покажа не само снимки,а и реално да се види/независимо,че жена ми може да се сърди;не е проблем за едното гледане/.Тук ми мирише,че конкуренцията не спи.Много лъжи прочетох.Няма как на хубавото да кажеш лошо.Все едно да наречеш черното бяло.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
23-12-2010 - 13:50:39
avatar
chebu ... трудно ми е да вярвам на хора регистрира ли се вчера и пуснали две мнения в защита и с рекламна цел smiling smiley

Лично аз не бих си купил български мебели! По добре китайско отколкото българско!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
29-12-2010 - 18:29:56
[www.abanos-bg.com]
В друга тема пуснах този линк,но просто тази кухня си струва парите-1000лв някъде беше без монтажа.Вратичките са масив.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
24-01-2011 - 23:50:42
В тази тема съм публикувал негативния ми коментар за кухните на ИИКО: [forum.imoti.net]

Ако някой се интересува, може да прочете. Реален клиент съм и нямам нищо общо с каквито и да е конкурентни фирми.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
04-03-2011 - 12:17:16
Много съм доволна от една фирма за мебели ИИКО.Изпълниха всичките ми капризи професионално.Дори по време на монтажа реших да променя конструкцията на едно място и момчетата ми го направиха без да доплащам.Дизайнерите им са много талантливи.Цената ми се струва доста прилична за това качество.Пък и те са производители и това обяснява,че цените им не са високи,а реални.На мен ми излезна 4м кухня 2400лв.Не знам,за някои може да е много скъпо,но предвид трудното и нестандартно изпълнение.Мисля,че механизмите са им много качествени- май марката беше Хетих-германски са.Вратичките и чекмеджетата се движат идеално.За 6 месеца ползване,пък съм и с малко дете, нищо не се е повредило.Изглежда ми много стабилно.Надявам се и за в бъдеще да не се повреди,защото нямам възможност да плащам още веднъж мебели.За сега съм изключително доволна.Тук не могат да се качват снимки,но ако някой се интересува,да пише имейла си и ако съм влязла,ще му изпратя
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход