Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Snimka
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!

Публикувано от ivo107 
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
09-06-2008 - 18:40:58
По евтино е ако си намерите майстор.Съществуват фирми,които само изготвят проекта и имат "набор" от майстори, на които възлагат поръчка.Така изделието понякога се оскъпява.Ако се интересувате за някои проблеми и мнения по изработката на мебели ето е_адреса ми.
Кухни и мебели по индивидуален проект.3D.
w_georgiev@abv.bg. /за Пловдив/.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
21-06-2008 - 13:10:14
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
15-07-2008 - 20:00:21
Фактор не си прав за едно.

Ти правиш ПОРЪЧКА за кухня.Не си купуваш готова.

Ето ти постановка.Поръчваш - стискате си ръцете.Производителя купува плочите с определен цвят и повърхност и влага пари взети с искания от теб кредит.Ти обаче влизаш в следващият магази и виждаш друг модел кухня , който те грабва и я купуваш.Първия гори.

Капарота е повече гаранция за сериозност от твоя страна а не кредит за производителя.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
23-07-2008 - 21:54:36
Все пак има ли производител на кухни, който да се справи с основната си задача, да оферира коректно, съгласно проекта, да спази срока на изпълнение и да монтира бързо и качествено?! Поръчах си кухня от мебели Еми, когато правихме проекта, ми предлагаха, какви ли не чудеса, за да получа "най-добрата" кухня. Резултата е плачевен. Фурнира ми е обърнат в обратна посока на това, което съм поискала /пропуснали да го посочат в поръчката/. Кантовете ми не са 2 мм /обяснението е че нямали такъв цвят, но го чувам едва при монтажа/. Застъпват се вратички, не им стигаха размерите на стаята, в някои модули са правили съчинение по картинка. Оказа се че проблемът бил в кривите ми стени подове, нещо което при вземане на размерите, трябваше да видят, а и да не са ми перфектни стените и пода, но всичко е в разумни граници, а и точно затова поръчвам кухненски мебели /иначе ще си купя готови модули/. Тотална липса на професионализъм. Всяка дръжка е на различна хоризонтала. Монтажниците работят на принципа проба-грешка. Обяснението "Абе това не се вижда". В голямата си част, момчетата за първи път виждаха дърводелски инструменти. Най-ужасното от всичко е, че при искането ми да направят това, което съм заявила, отговора бе, че трябва да доплатя, защото разхода им ще бъде по-голям. А цените им не са никак ниски. Поисках отново да ми направят калкулация, защото иначе се оказва, че още при офериране са ме подвели в цената. Естествено не го направиха. Собственикът, Иво Сотиров отказваше дори да отговори на обажданията ми. След като им изпратих рекламация и категорична заявка, че ще ще подам жалба в Комисията за защита на потребителите, решиха, че има за какво още да поговорим.... Монтажът още не е приключил. Само един монтажник се ангажира с решаване на проблема, а от собственика дори извинение за неудобството, не получих. Ужасно, че ни се налага да избираме доставчици и стоки на принципа на изключването.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
24-07-2008 - 20:23:02
Sorry,tsvety.Попаднала си точно на това,за което споменавам по горе.
bnm
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
25-07-2008 - 07:43:57
Ха и аз да разкажа за патилата ми с това чудо,наречено българско обслужване.Преди няколко години и аз минах по пътя,поръчка на кухня,чакане,нерви,скандали.Затова сега,когато се наложи да купувам мебели реших,никакви поръчки,всичко го взимам готово,за да ми е мирна главата.Отидох в магазин Зона-на Сливница ,харесах детска стая и поисках да я купя.Казаха,че се поръчва и я доставят след един месец.Незнам къде ми беше умът,но се съгласих,платих си 50 процента,хората да са спокойни и да им е сигурен бизнеса и зачаках.След един месец се обадих да попитам какво става с мебелите.Казаха ,че са пристигнали и веднага да отидем да платим и другите 50 процента,за да ни ги докарат.Отидохме,платихме,уговорихме ден за доставка.Представете си колко приятно се изненадахме,когато мебелите ни пристигнаха-оказа се ,че не са всичките.Обадих се в магазина да попитам защо лъжат клиентите си,а те ми казаха да не ги безпокоя,защото това вече не било тяхна грижа,а на логистиката и ми дадоха телефон.След цял ден опити да се свържа с въпросната логистика телефонът или звънеше и никой не го вдигаше,или пък даваше заето.Ура за правата на клиента в тази държава.За следващите мебели възнамерявам да си купя чук и трион и сама да си ги направя.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
05-08-2008 - 18:48:01
Molia za koordinati za Drago&Drago
Blagodaria
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
06-08-2008 - 19:16:08
аз съм много доволна от РЕЯ,офис на Ас.Златаров и Шипка.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
09-08-2008 - 15:55:47
netty, look in the begining of the forum.
Re: Ей хора, полудях с Кухни по поръчка!
20-08-2008 - 19:57:24
Здравейте,
някой може ли да коментира фирма Вестони, аз си поръчах от там кухня по индивидуална поръчка 2,4 на 2,7 и бар плот 1,5 и ми казаха цена 4300лв. Струва ми се висока?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход