Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Защо изобщо я има- картата...

Публикувано от Duni 
Защо изобщо я има- картата...
10-07-2007 - 14:54:45
Защо изобщо има такава опция, като КАРТА, за точното или приблизителното местонахождение на имота. Погледнете само какво става....Надявах се, че в новата версия ще се опитате да "вкарате овцете в кошарата". Не разбрахте ли, че от вас зависи до голяма степен, или се уплашихте от "отлив". А това за съзнанието и отговорноста е въпрос на достойнство и професионализъм. Клиентите, настоящи и бъдещи и те да помислят, на колко Агенции да дават правата за публикация. Иначе всичко се разводнява.
ets
Re: Защо изобщо я има- картата...
15-08-2007 - 19:24:42
Странно как на предложената преди повече от месец тема няма нищо ,което дори малко да осветлява ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС,а именно:как човек да разбере къде се намира избрания от него имот.?Това е особено важно.!Едва ли някои може да предположи ,че всички обяви които удовлетворяват клиентите откъм цени и квадратура -могат да бъдат проверени по телефон,особено когато става въпрос за по-големите квартали(като Лозенец напр.)
Помислете върху възможността обекта да се обозначава с по-голям кръг,но местоположението му все пак реално да отговаря на истинското.Нека дори по-точното нахождение да бъде за сметка на фотоматериалите например.
Re: Защо изобщо я има- картата...
15-08-2007 - 22:10:44
Още, когато се обсъждаше новата версия на сайта, се обадих за тази карта, в която информацията фактически е нулева. В стария сайт все пак отвреме навреме се виждаше някаква карта, с приблизително посочване на имота - за съжаление в отделни обяви само. Но все пак беше нещо.
В този си вид, сега, картата е абсолютно ненужна. Няма смисъл да заема място в обявата. В картата на София всеки може да си намери съответния район, на едро - Хиподрума, Красно село и т.н. Това го правя аз в моите Favorites.
Да се махне тази карта на ЦЯЛА София от обявата - абсолютно излишна.
Re: Защо изобщо я има- картата...
22-08-2007 - 08:30:07
avatar
Закупили сме картата и правата за ползването й от ДОМИНО.
Картата на Домино не работи под firefox - т.е. не работи избирането и слагането на маркера къде точно е имота. Не можем да сложим задължително условие всички да слагат задължително картата, защото това ще означава да задължаваме потребителите да не използват определени броузъри, което не бихме могли да направим.

Ние самите да създадем карта е наистина тежка задача. Ако беше толкова лесно щеше да има стотици направени и ние просто да си изберем.
Сигурно поради отпускарския период още не са ни отговорили от бгмапс, а и не сме загубили надеждата си гугъл да пуснат най-после и карта на България.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход