Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

За кого работи Имоти.нет?

Публикувано от sofianec 
Re: Все тая
25-01-2007 - 14:41:54
В момента не става и не е разрешено да се пише в подробна информация нещо различно от подробната информация за офертата.
Re: За кого работи Имоти.нет?
29-01-2007 - 16:45:13
Ей, аз като наивен клиент се изоках в съседната тема
ето тук
А не трябваше, то си беше за тука. eye popping smiley
Re: За кого работи Имоти.нет?
29-01-2007 - 16:56:08
avatar
[forum.imoti.net]

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: За кого работи Имоти.нет?
01-02-2007 - 17:30:19
---Явно с опитите си да притискат клиентите си ,и да създават ситуации-ще изгубят доста стари брокери.---------Тук брокер не може да продаде свой частен имот и не може да си купи друг!!!--------------.май ще се наложи да сменя интернет адреса и пощата !!!,----------------------------------------а най добре да забравя за този сайт!!!.----------------------------------------------------------------------------...май не всичко е пари,и ако някой не може да си ги изкара,ще му пусна гювеч някоя оферта!!! -------------------------------А ...и ще се постарая за това ми мнение за сайта да научат възможно повече колеги от страната и чужбина!....а те досещате се може би не са малко!
---
Re: За кого работи Имоти.нет?
02-02-2007 - 17:09:17
avatar
За какво става въпрос, че май никой не разбра eye popping smiley confused smiley :ami:

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: За кого работи Имоти.нет?
27-02-2007 - 12:29:31
Става дума,

за това, че имаме опция за пускане на известие за проблем при оферта.

Той се ползва когато офертата е неактуална, грешна, некоректна но също и някои потребители смятат, че не е честно агенции да се представят за частни лица.

когато е проблем при оферта на частно лице ние и лицето получаваме email с проблема, подаден от потребител.

Обикновено когато пише, че е частно лице и човек се обади и разбере, че е фирма - пуска че в офертата има проблем.
Това не се отразява по никакъв начин на офертата, ако ние не вземем мерки. Ние обикновено проучваме какъв е случая.
Но дори когато се обадим и разберем, че брокера продава личен имот и оставим офертата, той постоянно получава копие от недоволните потребители.

Мисля, че проблема не е в нас. Защото ако потребителите се чувстват измамени от това, че пише частно лице, а е брокер би трябвало брокера да помисли за това.

Но тъй като много потребители и то други брокери и агенции се ядсоват, на това че техни колеги пускат от името на частно лице оферта има много такива оплаквания и съотвено частното лице, което е брокер всъщност получава сигурно няколко недоволни коментара на ден от типа на:

Violeta: "това е агенция еди коя си!"
Емил: "Спрете да се правите на частни лица"
nicky "Не е частно лице!!"
Dimitrov: "Спрете измамниците, не е частно лице"

Поради оплаквания, че се злоупотребява с името и координатите на подалия оплакването сега този, който получава оплакването вижда само че
Потребител е написал: "това е агенция еди коя си!"


Има брокери, които наистина се представят само за частни лица за да привлекат самите частни лица купувачи. За да не се злоупотребява с това сме ограничили и всяко частно лице има максимален брой оферти - 2.
Рядко човек продава повече от две неща едновременно и ако го прави той работи с агенция.

Но има и такива брокери, които наистина предлагат свой имот (те са много по малко) но ето такъв е резултата за тях както четем по горе - "Тук брокер не може да продаде свой частен имот и не може да си купи друг!!!--------------.май ще се наложи да сменя интернет адреса и пощата !!!,----------------------------------------а най добре да забравя за този сайт!!!.----------------------------------------------------------------------------..."

Аз също не съм наясно. Защо ако съм брокер има проблем да си пусна обявата от мое име като брокер и да съобщя на клиента, че това дори е моя имот. Така или иначе дори да съм брокер, в случая в който съм продавач аз няма да взема комисионна от самия себе си...

Моля antonig пояснете защо това е проблем?

Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход