Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Моят сценарии

Публикувано от greenbul 
na
Re: Моят сценарии
26-06-2008 - 18:47:46
румънската работа е "присмял се хърбел на щърбел" - те не са чак толкова прелестно племе, че да ни наричат цигани и крадци;аз по-голяма цигания от Румъния не см виждал, даже смея да твърдя, че румъния е олицетворение на циганското; за мене Румъния си е най-противната държава; даже наскоро доста зле ги усмяха по Тревъл Ченъл; не споря, че икономически ни задминаха(за съжеление), просто са гнусно племе
Re: Моят сценарии
26-06-2008 - 19:24:45
ми кат не можем да ги вземем и да дават пари полза никаква
аз отивам днес с жената да си купувам кола и ми казват ок 10 дни
избрахме си и като се започна .........викам пичове с парите съм ...
оказа се че мога да получа харесаната кола чак септември еееее
и с държавата така - идват с парите а нашите не могат да ги усвоят.....
тъпотия общо взето...аиде че още ме е яд за колата ебахти сега ще платя ще я карам през септември ...а по телевизията , златни промоции, сребърни, бронзови .....язък
Re: Моят сценарии
26-06-2008 - 23:29:22
Muza, acen1975, kuku987, Julius, Спиридон Тепавичаров, Combat, Huba-Buba писали ...
-------------------------------------------------------
> ELDY Написал:
> --------------------------------------------------
>> Много сте готини всички във форума и от това ми
> става хем гот, хем мъчно .... Хем се радвам, че
> имаме такива умни хора, хем се чудя какво чудо
> трябва да стане, за да ни бъде позволено да си
> оправим хала? А и дали самите ние ще съумеем, дори
> да имаме тази възможност? Как мислиш???

Днес разпечатах диалозите ни от снощи ( от
[forum.imoti.net] до [forum.imoti.net] ) и ги прочетох на Барбаронка smiling smiley
Тя ме изслуша захласната и каза накрая:
"Ей че хубави българи имало по света и все още в нашата България! И се закани: да му мислят тези, които имат път през Париж и не се обадят ... ! Колко е трудно да се срещнат свестни хора по днешно време !"



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-06-26 23:41 от barbaron.
Re: Моят сценарии
26-06-2008 - 23:36:16
ама на път за бусманци по напряко през париж нали :}
барбароне 100% се обаждам стига да имаме път натам
испания -русия 3-0
Re: Моят сценарии
27-06-2008 - 00:10:29
Поздрави на всички от Бразилия и бих ви препоръчал да се поразтоварите малко с малка екскурзийка,добре се отразява.Дори сривове на световните борси,като DJ,S&P с по 3% и повече,както и покачването на златото с 3.5% неможе да ме върне в реалноста след Латино ритмите.А с колко сте се сринат НИ в БГ,ич ме не интересува.Сигорно след седмица,като се опомня.Лека :]
Re: Моят сценарии
27-06-2008 - 00:56:46
Малее, що крушета съм изяла през деня......smiling smiley

Някой може ли с копи-пейст да покаже къде съм писала за Уса конспирация? Обърнахте ли внимание какво по-точно съм пейстнала?

Не сте ли съгласни, че се извършва геноцид с българите? Ако не е така, защо 1млн. са извън Бг. Още колко ще излязат, не се знае. И защо?????

Питате се защо Румъния, защо Гърция не са така. Защо ли е така?

Въпросът не е само до парите, въпросът е по-скоро до моралните устои на обществото. Атмосферата е много натегната. Защото се вменява, че сме тъпи, мързеливи, както и защо трябва да се работи повече за повече пари, когато може по-малко работа, макар и за по-малко пари. Тогава идва завистта, злобата, оплакването. Бедни са тези, които искат да бъдат такива. Изключвам, разбира се, пенсионерите. Връзки трябвали. Ами трябват за службичките, както по татово време. Който иска да работи му е много трудно, но не му трябват връзки.

Асене, що ме прашташ в партиите любими? Мислиш, че там ще ми е добре - няма - скучно ми е там.smiling smiley

Казваш НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИТЕ!, тогава от какъв зор ни спасяваха 1997?
От хуманност или геополитически и 'нам какви съображения?

Eldy най-добре си напипал проблема:

Ма да знаете, тези от банановите републики са по-борбени от нас, да не стане така, че ние да започнем да висим по дърветата в собствената си страна Сигурно така ще стане, ние и Гордост си нямаме ....

Много сте готини всички във форума и от това ми става хем гот, хем мъчно .... Хем се радвам, че имаме такива умни хора, хем се чудя какво чудо трябва да стане, за да ни бъде позволено да си оправим хала? А и дали самите ние ще съумеем, дори да имаме тази възможност? Как мислиш???


Не може да няма начин. Не може да няма някакво решение. Не съм съгласна, че трябва да се примиряваме, не искам да си "оставим магарето в калта" и да се предадем без бой, така смирени. Моят начин, от моята камбанария, е: да се вгледам в себе си, да внушавам на околните коя е истинската ценностна система, да посочвам за пример стойностни хора, да им давам кураж, че могат, че ще успеят. Надявам се, че хората ще се замислят и ще предадат моите послания на други хора.
Нищо, че много често ми се казва: "ти пък какво се занимаваш, не виждаш ли, че цялата държава се е сгафила и често те шамаросва".

"да гребеш срещу течението на лайняна река в лодка без гребла'' (кап. Йосарян)"

Може , но това е моята гражданска позиция и поне се опитвам. smiling smiley

Спиридоне, толкова ли звуча като "въздух под налягане", за да си помислиш, че мога да си позволя да сравнявам нещо без необходимата база, просто ей така? smiling smiley Може и така да е, не мога да се погледна отстрани. Отстрани гледам българите и не-българите и сравнявам.smiling smiley
В чужбина съм била много, много пъти и то не на туризъм, защото е различно. Взаимоотношенията ми са чисто икономически, така че мисля, че знам за какво става въпрос. А може би не?smiling smiley

Барбароне, видя ли сега какво стана, като ме призова да вдигам духа, че имотите тръгнали да падат?smiling smiley





Re: Моят сценарии
27-06-2008 - 05:59:52
...".....Асене, що ме прашташ в партиите любими? Мислиш, че там ще ми е добре - няма - скучно ми е там.

пращам те,защото в близките години там ще е единственото място за реализация и градене на кариера в бъдеще.

обаче се притеснявам,че нямаш нужните качества.та да ти кажа какви са те,за да знаеш, можеш ли да се лансираш там:

трябва да не изпитваш угризения от професионални похвати,като НЕ вдигане на ръста на пенсиите и заплатите с ръста на инфлацията.
така ,чрез обедняване на населението и най-вече старците и бабите,констатираш бюджетен излишък,което от своя страна изповядваш в пресата,че е нещо много хубаво.
българина е тъпа овца и ще се върже на врътката.
после,като си купиш златен ролекс за 20 000$,не трябва да обръщаш внимание на просяците по улиците,нито пък да смятяш,че с тези пари могат да се изхранят всички те за цяла година.
да мислиш бил гейтс за смотамяк,защото той кара тойота хибрит за 25 000$,а ти си над него с новия мерцедес за 250 000$,купен с пари,откраднати от пенсионерите и учителите.
кой е по хитър?ти в случая-трябва да се гордееш!

трябва да се научиш да парадираш с крадените си пари и властта,която имаш и да изпитваш удоволствие и злорадство,като ходиш по улиците и гледаш бедни и отчаяни от живота хора.
трябва да ги мислиш за бълъци,от които ти живееш.
както селянина брои овцата за поминък,така и ти българина.
ако западните ти колеги политици те мислят за лъжльо,крадльо,гамен,абориген и олигУфрен, тва не трябва да има значение за теб-важното е овците(бгетовците) да ти вярват.

ако си в икономическата сфера,трябва да говориш възножно най сложно,използвайки чуждици,които и ти дори не разбираш-важното е да объркаш стадото(електората) ,за да не задава много неудобни въпроси.

научи се да отричаш като жена хваната в изневяра.не е верно,няма такова нещо и т.н.
този способ е една от аксиомите в стратегията на кадровиците.в повечето случаи помага,ил ако не-по бързо ще се забрави.

по горните качества трудно се придобиват и са главно наследствени-мам и тати ги предават на дечицата и внучетата.
гена си е ген.
за тва и ще откриеш много роднински връзки в политическите и управленски среди на бгетовицата.

ако се преоткриваш по горе-няма кво да чакаш-влизай в средите.колкото по силно изразени в теб са по горните-толкоз по нагоре ще стигнеш.

ако не си от по-горните-най доброто,което можеш да направиш е да не си техен електорат(овца).как да стане?
аз съм го постигнал вече от 10 години и изпитвам удоволствие,като знам,че никой не моа да ме граби,къже и манипулира,а аз да си затварям очите и да обвинявам еврейте и едикои си,че 9/10 от заплатата и по късно пенсията ми отиват за мерцедеси,ролекси и бетонени палати на кадровиците.

Re: Моят сценарии
27-06-2008 - 07:29:13
Муза,
ти направо разхлопа биреното ми сърце. Не се шегувам. Толкова си искрена в желанието да помогнеш да се оправим , че то ме обзе и мен.
За държави като България има един утвърден път. Една държава трябва да може да изхрани населението си, т.е. при положение че поне засега все още не можем да конкурираме Германия и Америка в автомобилостроенето, трябва да си оправим земеделието и животновъдството, а след това леката промишленост където и доколкото може. Трябва да се занимаваме с неща, които можем. Трябва да престанем да се изживяваме като баровци с подарени или откраднати пари. Трябва всеки да види смисъла в това да се напъне да създаде нещо, та дори и да се мине, да престанем да ръкопляскаме на измислени авторитети, да наричаме нещата с точните имена, от време на време да запалим свещичка в църквата-не непременно на Великден като преуспяла мутра , а ей така , прибирайки се от работа, защото ни се е приискало.
Май става доста, а?
За народ , който е решил че с Рибното букварче е отбил номера с Възраждането......



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-06-27 07:41 от Спиридон Тепавичаров.
Re: Моят сценарии
27-06-2008 - 09:41:57
На петдесетница отидох на църква. От вътре ми дойде. Помолих се, естествено, първо за децата, след това за съпруга ми, баща ми и най накрая за мен. Пак отвътре ми дойде и се помолих за България. След това, гледам една жена взе едни клончета. Попитах какво се прави с тях. Оказа се, че били орехови за благодат и имали по-голяма сила от върбовите. Взех си 4, като ги нарочих за децата, за в къщи и за офиса. По-пътя съм изтървала едното. След като се помолих за България, значи едното е трябвало да остане навън. Ако е вярно, значи добро ни чака, пък и баба Ванга беше казала същото.smiling smiley

Спиридоне, има още много неща и наистина са много, но зависи от нас; много бързо могат да станат.

Асене, не ставам. Дала съм си сметка много отдавна. Извоювала съм си относителна независимост, не се моля на този и оня, не чакам нечие благововение, предпочитам по-малко с повече труд, вместо да "лапкам", но пък ми е по-спокойно. Както и за колите и другите предмети -символи на благополучие. Мога да си ги позволя, само че не намирам смисъл. Че съм впечатлила някой, голяма работа. Слава Богу, никой не гледа с лошо око, че например, не съм коледна елха, не съм усетила да ми е пречка. Така възпитавам и децата си, надявам се, че не греша.

Но пък много добре се печели от такъв манталитет..smiling smiley Маржа е много голям....smiling smiley Даже съм си харесала още една нишичка, но по-нататък....smiling smiley

Лек ден на всички..smiling smiley
Re: Моят сценарии
27-06-2008 - 10:32:03
Muza Написал:
-------------------------------------------------------
> Малее, що крушета съм изяла през деня......
>
> Някой може ли с копи-пейст да покаже къде съм
> писала за Уса конспирация? Обърнахте ли внимание
> какво по-точно съм пейстнала?
>
> Не сте ли съгласни, че се извършва геноцид с
> българите? Ако не е така, защо 1млн. са извън Бг.
> Още колко ще излязат, не се знае. И защо?????
>
Геноцида си го правим сами.
Зависта и омразата са корена на злото ни.
Това ни пречи и погубва.
Ако се преборим с тях и с другото ще се справим.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход