Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ЕЦБ измъква банките от кредитен шок със 100млрд. евро. Причината е бягството на инвеститорите от ипотечния пазар

Публикувано от testxxxx 
Re: ЕЦБ измъква банките от кредитен шок със 100млрд. евро. Причината е бягството на инвеститорите от ипотечния пазар
14-08-2007 - 08:59:39
А според мен с тези ходове се ограбват 200млрд. евро към днешна дата от стотици милиони дребни субекти за да преминат в ръцете на едри такива.
Спокойно господа не го вземайте толкова на вътре, за щастие доста неща в този сектор по силата на нашият неразвит (развиващ) се пазар не са така както отвъд океана и даже не съвсем както в Европа, затова гарантирано нищо фатално няма да се случи. В никакъв случей не може да се каже че БГ банките са раздавали много лоши кредити или пък че недвижимоста е силно надценена. Просто нищо няма да се случи, спокойно ! Аз понякога много познавам само бъркам с тайминга. През април тази година инициирах една такава тема, нещо като предупреждение за най-безумните...

Да се върнем малко назад всичко си застава по местата - прогнозите се сбъдват даже с ускорени темпове, естественно тук последствията ще са по-оптимистични все пак кредитната култура ная българина се отличава от американската. Четете това го дискутирахме през април тази година:

[forum.imoti.net]

Защо мисля така, ами защото историята винаги се потаря, а в Европа винаги нещата се случат малко по-късно от Америка, но непременно, внимавайте с кредитите !
"Аз понякога много познавам само бъркам с тайминга"

Ivel, ти да не си врачка smiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход