Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

спрете с глупостите!!!!!!!

Публикувано от nikoj 
спрете с глупостите!!!!!!!
16-02-2007 - 16:51:17
Искам да помоля,разни хора да не се правят на „анализатори”,или поне като изказват
някакви мнения да подчертават, че са си лично техни.

Наблюденията ми са върху пазара в гр.Пловдив
Въпроса,който трябва всеки нормален купувач да си зададе е "Защо цените на апартаментите скочиха с около 25% от 01.01.2007".Според мен никой не може да даде рационален отговор затова както се разбрахме ще дам няколко отговора,които "подчертавам са си лично мои"

1. Голяма част от хората уплашени от изказванията на "АНАЛИЗАТОРИТЕ" се хвърлиха да купуват всевъзможни котори от рода на боксониери за по 20 000 Е.
в Тракия и дори в Изгрев което е абсолютна простотия.Може би от 01.01.2007 времето се върна назад и тези панелки станаха по-нови или по качествени? В ЕС панелки, що е то?

2.Агенциите в желанието си за по-големи печалби вдигат изкуствено цените.КАК?
Частно лице иска да продаде имот за 30 000 и предложението на агенцията е следното "ние ще ти го продадем за 35 000" като разбира се те прибират голяма част от тази надценка (не се лъжете че са умряли за 2-та си мижави процента) в същото време друг продавач частно лице решава да продаде подобен на първия имот и решава да види как вървят.Това което вижда е обявената от агенцията цена 35 000 и се започва същото,но стартовата цена вече е 35 000 Е, надценката вече е друга smiling smiley .Лавинообразен процес говори ли на някой нещо? Сумите са дадени само за пример,но почти се доближават до реалните.

3. Никой не може да ме убеди, че това са реални цени но за съжаление има много други хора които явно идват от селата и са готови на всичко за да останат в „ГРАДъ” та те са
3 тата причина за високите цени.(не искам да звучи грозно,но това е )
И ако все пак тази причина е нереална защото съм ядосан то поне вижте по-горните.

Ако все пак нямате избор и наистина трябва да купувате,по-добре ново и „некачествено” строителство в ЦГЧ отколкото 25 годишна панелка на същата цена в краен квартал.
Не трябва да се забравя,че ако има кой да купува на високите цени значи те не са достатъчно високи и още ще растат 1000 Е за кв. м. това е мечтата на агенциите за момента, не им помагайте да го направят, че и „АНАЛИЗАТОРИТЕ” ще се окажат прави smiling smiley smiling smiley smiling smiley smiling smiley smiling smiley

ТОВА Е ЗА СЕГА, СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Re: спрете с глупостите!!!!!!!
16-02-2007 - 18:03:03
Ами ние в София минахме през това преди 3-4 години. Общо взето се оказа че бързото покачване на цените тогава не е заради брокерите, цените не паднаха, въпреки многото приказки, и който беше купил тогава сега е ОК. smiling smiley
Така или иначе Пловдив доста време беше забравен така да се каже, дошъл е и неговия ред очевидно. Така че като искаш да купуваш, не се бави.
Re: спрете с глупостите!!!!!!!
17-02-2007 - 01:18:20
A,nie v Elena kakvo da kajem?Selianite sme si seliani i tva e!!!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход