Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

жск дъга

Публикувано от iwwa 
жск дъга
27-01-2007 - 18:54:31
Здравейте ! Предстои ми да си купувам ново жилище .Ориентирала съм се към цветния квартал Дъга.Бихте ли ми дали ценни съвети ?-като район ,цени.
Прави ли се отстъпка при закуване на апартамент директно от строителя ,като плащащ пълната сума
Благодаря ви предваротелно
Re: жск дъга
02-02-2007 - 16:07:58
Аз съм купил един апартамент от Аспекти от същия архитект и определено човека си разбира от работата. Всички апартаменти в сградите му са с много добро разпределение. Лично на мен квартала там не ми харесва, но това си е твое решение. Иначе за Аспекти много да ти кажа и хубаво и лошо. Определено преди НГ ми бяха вдигнали супер много кръвното, но иначе строят добре. Като слушам хората какви проблеми си имат с техните изпълнители...
Re: жск дъга
04-02-2007 - 15:22:12
Здравейте,

И аз харесах този комплекс по проект, но останах силно разочарован от ценообразуването. Първо продават ти апартамент на една цена, към него си задължен отделно да заплатиш земята /по цена 1/2 от жилищната/ от имота в/у който те строят и имат учредено право на строеж /т.е. аспекти+ все още не са собственик, а е много вероятно към момента на придобиване на земята цената да се промени/. Второ задължават те да си купиш мазе, което те предварително са опредилили за прилежащо към съответния апартамент и трето, което според мен бе най-голямото нахалство, задължават те да сключиш договор за поддръжка на комплекса възлизащ на годишна такса в размер на 7 Евро/кв.м., платима наведнъж..

Да ме извинява тази госпожа Барбукова, но съм далеч от идеята да и купувам нов джип всяка година.
Re: жск дъга
04-02-2007 - 16:57:45
Да, и пеи нас таксата за поддръжка, която ни искат е висока /5,50 евро/месец/. Лично аз съм склонен да ги плащам стига да получавам наистина това за което плащам. Иначе пак ще се разправяме.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход