Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Продаде ли апартамента, който предлагаш от 2008 г.?:]

Публикувано от paul 
Re: Продаде ли апартамента, който предлагаш от 2008 г.?:]
03-08-2016 - 10:26:21
Quote
HarryPotter
Циганори в кварталите под Витоша няма. Виж при тебе в Обеля са в изобилие. Аз никъде не съм писал, че съм купувал от тебе, знаеш, че коптори не купувам. Писах само, че е съвпадение във времето, ама кой да чете. Нищо де ти толкова си можеш.

Е няма циганори, ама ти не си купил там smiling smiley. Или ако си купил не е било 149 а 1490, една нула си изпуснал. Или си купил на 149Е, само че на квадратен фут, който е 1 / 11-та от метъра. И много бързо се е вдигнала цената бе, от 2013 до 2016 с 400%, тц, тц, тц
Re: Продаде ли апартамента, който предлагаш от 2008 г.?:]
08-08-2016 - 13:40:23
Re: Продаде ли апартамента, който предлагаш от 2008 г.?:]
08-08-2016 - 21:58:01
Quote
paul
[dom.dir.bg]
149Е!

Абе полчо, мани го тва загубено банско, намери ми некво хубаво имотче в Изток, Иван Вазов, Изгрев, докторска градина, жълтите плочки пред народното събрание ... на 149 Е.... банско е за загубеняци и никво топ локейшън не е ....и стига с тия примери за 149Е за някой циганорски блок....дайте топ локейшън, ама не топ локейшъна на село горно нанадолнище....
Re: Продаде ли апартамента, който предлагаш от 2008 г.?:]
12-10-2016 - 22:35:08
*drink1*Над половината от обявените за продажба жилища в София се реализират след повече от 6 месеца.
Това сочи анализ на консултантска компания след проучване на жилищния пазар през изминалото лято.

Периодът на продажба за общо 26% от жилищата в столицата е между 6 месеца и година, а дори по-дълго престояват други 26% от имотите. Това са жилища на завишени цени.

Останалите, чиито цени са пазарни, се реализират за много кратко време.

Според анализа до месец се продават 16% от жилищата, между 1 и 3 месеца на пазара стоят 18% от имотите, а между 3 и 6 месеца – 14%.

Цените се задържат без съществени промени, като вариациите продължават да са в рамките на 1-2%.

Продавачите на масивно, завършено строителство, които обичайно са физически лица, все още не са готови на компромис. Такъв не правят и инвеститорите в ново качествено строителство. Като цяло отстъпките не са фактор на пазара през третото тримесечие.

Над 65% от жилищата през лятото са продадени без никаква отстъпка. Купувачите от своя страна не изпадат в излишни преговори, ако имотът отговаря на очакванията им, посочват консултантите.

Общо 70% от сделките през третото тримесечие са за двустайни и тристайни апартаменти. Едностайните заемат дял от 8%, а многостайните, студията и къщите – съответно по 3% от всички сделки.

Покупките до 50 000 евро заемат 23% от всички, а по 24% е делът съответно на сделките между 50 000 и 70 000 евро и на тези между 70 000 и 100 000 евро. Покупките на имоти с цени над 100 000 евро са 18%.
Над 65% от жилищата през лятото са продадени без никаква отстъпка. Купувачите от своя страна не изпадат в излишни преговори, ако имотът отговаря на очакванията им, посочват консултантите.
Re: Продаде ли апартамента, който предлагаш от 2008 г.?:]
15-01-2017 - 15:29:37
Украинки масово си търсят жилища по Черноморието, може и в комплект с мъж!:]

Украинки масово атакуват мъжете в Бургас и търсят сериозна връзка, даже и женитба. Те са напълнили специализираните вестници за обяви, освен това са пуснали офертите си в сайтове за запознанства, във Фейсбук, Инстаграм и където се сетят. Само и само някой да се улови на въдицата. И докато едни обещават да въртят добре домакинството, да са богини в леглото и край котлона, то част от обявите будят истинско недоумение, съобщи „Бургас ИНФО”.
Една от пусналите обява от този тип-Танюшка, явно е от благороднически род, щом е склонна да приеме в дар едно апартаментче или къщичка и царствено да ги прибави към имуществото си. И вероятно си мисли, че бургаските мъже имат поне по десет жилища и ще жертват един за сините й очи. Или поне очите, показани на фотото.

Често снимките се оказват на друга жена, а осмелилият се да започне кореспонденция с мераклийката, остава като попарен, като я види на скайпа. Подателките се оказват често застаряващи матрони с обилна плът на всички възлови места, но застават пред камерата по дантелено бельо и смятат, че изглеждат секси.

„Приличаше на втасал самун хляб, прищипан по средата с черен колан и жартиери”, признава любител на международните връзки. Не липсват и малки момичета, току що навършили 16-17 години, които искат да се измъкнат от мизерията в родината си и да потеглят за ЕС, пък било то и България.

Те са готови да се съблекат веднага за всеки, който ги пожелае и обясняват, че търсят фиктивен брак, а тук щели да се оправят сами. Как ще се оправят е ясно от позите, които заемат пред скайпа. Статистиката сочи, че близо милион украинци са напуснали страната си за две години, като 70 процента от тях са жени. Колко от тях обаче са акостирали по Черноморието и дали Танюшка си е намерила дарител, или поне покровител, историята мълчи. А официални данни няма. clap:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход