Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Новият кабинет трябва да вдигне данъците за да реализира своите цели. Кои данъци трябва да бъдат вдигнати драстично?

Публикувано от HarryPotter 
Възстановяването на парите ще е за сметка на централния бюджет еднократно или на траншове според необходимостта на отделните ведомства от спешни разплащания
В срок до 1 февруари ще бъдат възстановявани средствата по сметки и депозити на бюджетните организации в КТБ, налични към 30 ноември 2014 г. Това реши днес правителството. Възстановяването на парите ще е за сметка на централния бюджет еднократно или на траншове според необходимостта на отделните ведомства от спешни разплащания.

Според приетото решение възстановяването ще се извършва в левове. За бюджетните организации, които имат средства в чуждестранна валута, е предвидено да се приложи обменният курс на БНБ за съответната валута към 30 ноември 2014 г.

Средствата по сметки и депозити на бюджетни организации в КТБ ще се трансформират в безсрочен безлихвен левов депозит на централния бюджет с титуляр Министерството на финансите, при запазване на съответните обезпечения, включени в Закона за публичните финанси, а сметките и депозитите на бюджетните организации ще бъдат закрити.

PS: Нещо за нови данъци си писахме!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход