Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Ха сега !

Публикувано от брокер съм си 
Re: Ха сега !
25-09-2013 - 20:48:51
Във връзка с Младост да вметна,че току що си идвам от сделка, продадох двустаен,преустроен на тристаен ,направен, хубав, с две усвоени тераси, в бл.-19 в Младост 1, за 43 000 евро. На всичкото отгоре апартамента е на предпоследен етаж, но половината от него е под терасата на съседите отгоре.Който иска да вярва. Предлагане няма. И не само в Младост-ите.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-09-25 20:49 от брокер съм си.
Re: Ха сега !
26-09-2013 - 20:37:36
Хей, paul мрачния, тази новина -" Симеонов писал жалби до много институции, включително до председателя на Арбитражния съд към Българската стопанска камара Огнян Герджиков. В тях той обвинява Павлинка Йовчева и още няколко нейни колеги в изнудване и системен натиск и ги обвинява в злоупотреба със служебно положение." ще я добавиш ли към "страхотната"новина, която ни поднесе за убиеца на банкерката ?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-09-26 20:37 от брокер съм си.
Re: Ха сега !
27-09-2013 - 09:07:41
avatar
Ха сегаааа... Какво зверско увеличаване на кредитиранетооо. Да видим откъде българина ще извади кеш за закупуване на коптори сега а?

[paper.standartnews.com]

Банковото кредитиране се върна 15 г. назад
Свиват се потребителските заеми и ипотеките

Банковото кредитиране у нас достигна най-ниския си годишен темп на растеж за последните 15 години. Това сочи месечният анализ за родната икономика, който се публикува от Министерството на финансите.
Годишният ръст на кредитирането се забавя до едва 0,5% към края на месец юли, сочи анализът. Годишният ръст на бизнес заемите се понижава от 3,2% в края на май до 2% в края на юни и до 1,4% в края на юли. Същевременно БНБ публикува нови актуални данни, които не са включени в анализа на МФ. Те показват, че свиването на заемите за фирми продължава и през август, като годишният им ръст пада до 1,1%. Жилищното кредитиране продължава негативното си движение, като към края на юли отчита свиване от 0,2% на годишна база, сочи анализът. Това продължава и през месец август, като годишният темп на свиване нараства до 0,4%. Положението с потребителските заеми е подобно. Към края на юли потребителското кредитиране отчита спад от 0,4% на годишна база.
Анализаторите на финансовото министерство отчитат, че темпът на свиване при потребителските заеми намалява, тъй като през месец май спадът е възлизал на 1,8% на годишна база, а през юни - 1,1%. Но новите данни на БНБ показват, че през август спадът на потребителските заеми отново се задълбочава - до 0,8% на годишна база. Икономическата криза, ниското потребление, липсата на ликвидност в бизнеса и високото ниво на лоши кредити са сред основните фактори, които ограничават ръста на кредитирането.

===>> 149 ===> 149 ===>> 149 ===>> че и към по-малко вървят нещата



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-09-27 09:14 от дичо тъпото.
Re: Ха сега !
27-09-2013 - 21:20:14
Понеже ти никога не си знаел, не знаеш сега, няма да знаеш и в бъдеще, да ти светна - купувачите с кредит са много малка част от купувачите въобще. А бленуваната от теб цена за омразната ти /уж/ София си я мечтай,сънувай, както ти харесва.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход