Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Отчаянието на мишлетата-наемодатели избива в писането на откровени глупости! 1000 лева наем за гарсониера - мокри сънища или реалност? Аз мисля: "развинтена фантазия"!

Публикувано от darkside 
Суверенитет??? Да погледнем резултатите на 23-годишната "демокрация". Какво виждате около себе си? Мутри с по 10 висящи присъди хвърчат с суперлуксозни коли, бабичките броят стотинки за хляб, разрушена икономика като след 2-та световна война, порутени произвоствени халета. Ето това е резултатът след 23 годишна "демокрация и суверенитет". Не, българинът не е дорасъл да се справя самостоятелно, необходимо е някой да му стъпи на вратлето, и да му каже прави това и това. Както беше едно време с "диктатурата" на Живков и БКП. Или външна "диктатура", някои го наричат по поетично робство. Може да е турско, може да е руско, може да е американско или европейско, но е необходимо, тъй като в противен случай българинът се самозатрива, а може да бъде в полза и да служи на някого.
Quote
levent


За какво ти е суверенитет бе Дарки? ..................като че ли има значение дали суверениттетът ще го упражняват испанци като Симеон /не ми излизай с аргумента, че аристократът си има българско гражданство - той ще има каквото гражданство му е нужно за да граби/ или някой от Пловдив, или някой от Пекин? И без това българите ще са малцинство на тази територия съвсем скоро и перспективата е или турци или някой друг да се настаани тук.
И ти и Перо (по-горе) сте прави, но да допълня: Казах, че това ще доведе до загуба на суверенитет, а не дали ми трябва!
Интересува ме единствено да живея нормално в нормална държава с ясни правила. А кой ще ми го осигури - турци, китайци, израелци(!) - няма значение! То е ясно, че с българските политици и с българския народ-смачкан и затъпял от мизерия, но търпящ всичко- тва няма да стане! Инстинкта за самосъхранение на българина е особен: дори и да има спестявания и активи като имоти, той ще яде корички, ще се свие до небивал минимум разходи за живеене, но няма да пипне "маята"..........а през тва време и парите му и имотите му (те станаха почти непродаваеми в широката си част) ще се обезценяват, ма тва е трудно за осъзнаване явно.
Девиза "гладен, премръзнал, ама богат собственик" е като некаква гротеска, оксиморон, взаимно изключващи се качества, олицетворяващи мисленето на поне 90% от населението......в София изразено в бензин повечето хора работят за 300 литра на месец! В провинцията работят за 150 литра бензин средно. Такава европейска държава нема. Баси и стандарта!

Защо България не произвежда поне храни? А месо? Нали бяхме водещи едно време? Да оставим високите технологии, за тях българина само е чувал.........повечето не са и чували................не им и трябва, баси! Бирата менте, замразеното холандско агнешко са достатъчни........два три пъти в годината. В останалото време: 1000 лева делено на......яденето, детето,GSM-ма, вноската по ипотеката, некоя дрешка, некоя пещерска мастика.....само мноу голем финансист мое да се справи!
В прованса е същото, само сумата за делене е между 250 и 500..............

Обаче българина е мурдар, мързелив, мрази другите българи, завижда на успелите и би навредил на успелия си приятел, но не би помогнал........чуждото нещастие носи наслада, чуждия успех дразни нашего брата! А че не мое да си върже връзките на обувките, камо ли да работи в автомобилен завод например, ако му кажеш, ша се обиди и ша те мрази цел живот!Тва е, с такъв народ, тва е положението!

Е за тва загубата на суверенитет ни е осигурена от нас самите и ни е в кърпа вързана! И най-вероятно ще се отрази здравословно на тая територия!
Quote
darkside
некоя пещерска мастика.....само мноу голем финансист мое да се справи!
Е, аз не се имах за чак толкова много голем финансист, колкото ме изкара, но да кажем, че съм просто голем.:}:}
Факта, че освен изброените от теб блага, успявам да извършвам ремонти в 2 имота едновременно, значи, че наистина съм си голем финансист.
Само миналия месец съм дал 1000лв. за ремонт. Едно покривче и една стая която довършвам в момента
Quote
darkside
Тва, че баба ти е насадила малко домати, репички и лук и неколко кокошки тичат из двора, и ти секи петък тичаш на село да я рекетираш за нещо за ядене, не е селско стопанство.
Ако имаше селско стопанство, немаше да ядеш холандски агнета, аржентинско дълбоко замразено свинско, турски домати и чушки, китайски чесън и марули.......
В момента си говора сам.........отсреща има брокер, т.е. nelimensita!

Дарки, няма страна в света, освен Северна Корея, в която да не се внасят стоки отвън- поразходи се из Европата и виж с какво се пълнят рафтовете на международните вериги хипермаркети.
Ще се учудиш, че и наши агнета има там, докато тук ни предлагат И замразени от майната си.
Вярно, че стопанството ни не е свет, но дори и с по- ниските субсидии, почна да се съвзема.
А, вината за свитото потребление е ваша- на милионерите наематели, дето уж сте бъкани с мангизи, пък се стискате и за наемите, и за храната......:]
Да не говорим за надувковците, хрупащи водорасли, вместо български салати и краставици.:]
Quote
mirandi

Ма ти си по - изтрещела и от Сахиба, бря кака sad smiley
Ние, наемателите сме ви били виновни....щото плащам 500 кинта за наеобзаведен в Пловдив....
И не падам под 2К на месец за храна...
Ама то няма как да е истина де, фантазирам си нещо, нали ????

Ми, ти го каза- ако наистина харчехте нормално, икономиката щеше да цъфти и връзва!
А, вие само рИвете че всичко ви е скъпо и се радвате като малки деца, че хазаинът бил намалил наема.
Я, базикне - ханъмата от Източно Филиповци била жива бря...
Quote
darkside
По-скоро мокри сънища и некви други аномалии във физиологията на субекти твърдящи подобни цифри, нямащи аналог дори и във научната фантастика......щото се пак е "научна", баси!
Китайски и секви други катарски, индийски и руско-имотно-инвестиционни розови новини мое само да ви приспиват и без тва замъгленото мислене. Имотния пазар на стандартни коптори, панелки и кутийки "ново строителство" с измислени квадратури и без сериозна инфраструктура до тях е "финито"!
По принцип хората требва да бъдад оптимисти, да верват в нещо.......да, има оправяне икономиката! България е един град и като площ и като население и то не от най-големите. Една инвестиция от 10 милярда долара/евро мое да съживи видимо живота. Но не срещу суверенитет!
Но в днешната ситуация в света това, бъдете сигурни, ще е само и единствено срещу суверенитет! Това ли искате?
И никой нема интерес към панелките ви! Те само загрозяват интериора, баси!
От външно-инвестиционна гледна точка те нямат стоиност! Трудно е за проумяване, нали са "собственост"! И ако не се оправи поне външния им вид, те ще стават се по-грозни от атмосферните влияния и от циганското отношение и беднотията на хората живеещи в тях!
И тая собственост в един момент ще започне да убива собствениците си! И докато не почне да се случва, никой няма да повярва и сега сички ще скочите срещу мен, пак глупости пиша и т.н............
Актуално.....05.05.2012г.
При мен всичко си върви нормално. Паричките от наемите - в банката, за лихва, ако на това му казвате криза, дай боже още 50 години да е така.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход