Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!

Публикувано от панелообитателя САХИБ 
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
04-06-2012 - 15:47:08
Quote
r_stoma
Ето пак същата грешка - жената определя цената на имота си по това какви пари и трябват на нея, а не по това, колко да маже да струва напуканата и къща. Не че не ми е жал за хората, ама как може да си помислят, че с парите от продажбата на напукана и полуразрушена къща, ще си купят нава и здрава. Това няма как да стане. А и преди земетресението в Дивотино имаще къши за 20-30К лева. и никой не ги купуваше. Изобщо селските имоти са глътнали вода отдавна и всеки техен притежател (включително моя милост), трябва да е наясно, че може да ги продаде само на загуба.
По строежите съм тръгнал от малък.Първо поливах с вода като бъркаха бетона и подавах инструменти.После лека полека почнах да зидам да мажа да правя кофражи покриви.Като завърших си построих апартамента почти сам.Много години вече не се занимавам със строителство освен ремонти у дома.Първо тези хора като чуеш как са си кръстили селото и ти става едно весело.....Та знам как са строени тези къщи.Знам как не се слагаха колони как вместо три към едно бетона се бъркаше 4-5 към едно.Как се говореше че инженерите са прости и нищо не разбират.Знам каква арматура се слагаше и в какво количество как се връзваше.Трънските майстори наспориха много простотия.Сега берем плодовете.А тая бабка може да поиска 100 000 евро за нейната къща.Аз по скоро си мисля че това са медийни и брокерски фишеци.Белким някой се хване на въдицата.Как ли пък не бих си купил напукана къхща за много пари..Смях.
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
04-06-2012 - 16:36:09
Прав си на 100%. Преди години бях тръгнал да купувам къща по Пернишките села. Редовно ми се смееха, като питах къщата има ли колони и строителни книжа. Израза "На мен колони ми не требват" го чувах най редовно. А за строителни книжа и дума не можеше да става. Естествено за такива къщи не давам и лев. Интересно ми е сега дали ще им дават пари за незаконните и без колони къщи. Мен ако питат, не би трябвало. Като са били тарикати да икономисват от конструкция, сега да си берат плодовете. Сигурно обаче ще им дадат, всепак, догодина има избори.
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
04-06-2012 - 17:16:42
Toва с колоните не е само в Пернишко.То продължава и днес.Ти книжа може и да видиш ама незнаеш дали реално къщата е направена по проекта.Българина е тарикат и то голям но винаги преебан тарикат.В блока който строихме два пъти съм спирал строежа заради такива идиоти.Тоя под мен категорично заяви аз колони няма да слагам той блока няма да падне.Тоя същия дивак вместо да си направи комина с комински тела 25/25 см сложи една пвц тръба фи 110 и отля бетон около нея.Питам го знаеш ли какво правиш нали този комин е за да се отоплява цялото жилище.А той кой ще се топли с дърва ти луд ли си.Мина време дъщеря му се ожени роди си детенце и решиха да се топлят с камина.Казвам на зет му че прави генерална грешка а той ми вика че е инженер.Направиха си инсталация запалиха камината и тя пуши ли пуши.И като започна оня ми ти глупак с едни топузи да мааа по комина.Як и глупав.Викам му питай дядо ти какво е правил та да не ти казвам аз.А ел инсталацията направо ужас.Кабели каквито е откраднал вървят навсякъде диагонално както му е паднало.И това този човек за себе си го строи.Ужасссссссссс.И на такива ще им дават помощи.Не съм съгласен да са мислили като са строили
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
04-06-2012 - 17:31:14
Така е, ама нали идват избори, сигурно ще ги обезщетят. С нашите данъци естествено, то с чужда пита помен е лесно да направиш.
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
25-06-2012 - 23:19:30
Quote
r_stoma
Така е, ама нали идват избори, сигурно ще ги обезщетят. С нашите данъци естествено, то с чужда пита помен е лесно да направиш.

"Обезщетиха" ги с по 325 лв на калпак. Има някаква справедливост на тоя свят.
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
07-02-2013 - 11:19:28
avatar
ЗАМОЖНИ КИТАЙЦИ СЕ ЗАСЕЛВАТ ДО ПЕРНИК!
[paper.standartnews.com]
Ако прага падне до 50000 лв. дали няма да внесем около 7 млн. китаеца за около 3 години?

Продавам триетажна къща в груб строеж с 1дка и половина двор на 50км. от София за 25 000лв.
Re: И ОБЛАСТ ПЕРНИК Е В РЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!
08-02-2013 - 12:04:24
За търсещите имот в Перник! Не какъв да е, а евтинджос и на хубаво място - Калкас. Скоро ще се продава един имот на длъжник, който може да се вземе евтино, даже много. Мяско от 1300 м2, на ъгъл с две къщи в него.

Всичко за селското стопанство: [agrorada.com]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход