Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Световната криза и имотите.

Публикувано от kuku987 
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 19:22:28
Лубимец, това тук е ЮК, виж isp-то. Нещо не те разбирам но ми напомняш на някои форумци дето много разбират от западния и българския пазар а като им зададеш един два преки въпроса и не могат да ти отговорят. Попитах те нещо в предишния пост, не ми отговори, ако не разбираш кажи че не разбираш, не ме питай къде е това тука и не ми обяснявай какво е в планетата българия все едно сега идвам на тази планета. После обясни ми като дойда при тебе да живея под наем и да ти плащам наемите, ти ще дойдеш ли на моите не ипотекирани имоти да ми плащаш наемите или не искаш,нали трябва да е танто за тунто*tired*.

Дракер здравей, има загуба на доверие в хартията, ако имаш възможност и другите също за 5-25% в злато и сребро, и ако ти останат кинти задължително селска къща с двор м/у 2 -4 декара, да има кладенец или възможност за биене на сонда за вода и електричество в къщата, да няма силно ромско присъстие и почвата да е поне горе долу плодородна. За сега може да паднат ау-то и аг-то но малко заради лудия бен, но не се знае до кога.



Дарки лудия бен каза в джаксън хол че не иска да печати повече ама лъже като дърт циганин,фалити ще има и то големи, една голяма да падне и печатането почва с нова сила поне докато не стигнат лимита и после нов лимит. Банкерите надуват балоните но са първите които влизат и първите които излизат и с помоща на правителства и медии (платени разбира се) надуват балона и като се спука те са в позиция двойна печалба, за тях най голямата печалба е лихвата. НЕЩО ПОДОБНО КАТО ЗАКУПУВАНЕТО НА ХАПАРТАМЕНТ НА ВИСОКИ ЛИХВИ В ПИКОВИТЕ СИ ЦЕНИ ЗА ВРЕМЕННО ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРОДАДЕ НА ОЩЕ ПО ВИСОКИ ЦЕНИ*pardon*.

Имотко извинявай,че обиждам но взе да ми заприличваш на загубена кауза. Едно е да окрадеш парите на хората купили на зелено например или теглили големи кредити и да офейкаш(с голяма сума пари мога да ида където си поискам), съвсем друго е когато си се набълбукал с апартамент в люлин примерно(софия) на 1200 евро кв.м където сега и 500 не струва и като ти го вземат и стане така че имаш да доплащаш разликата от 50 000- 60 000 евро и никой няма да те търси,хората си ги тормозат всекидневно, било от банката било от чси-та било от малки групировки за събиране на точно такива дългове. Просто е казано на послушните медии да го споменават но не да дават голяма гласност и да бият много камбаните. Ако имаш предвид дали има конспирация с/у българите-ами определено да и дори геноцид.

Имотко защо ли имам усещането, че избиваш комплекси едва ли не закона работи за тебе по различен начин, и едва ли не ти си на върха на хранителната верига. Казах в предишния пост, ако имаш по малко от 50% финансиране си на пъна за рязане на зелки, може би не веднага. Хора с много опит са го измислили, ако искаш си мисли,че е конспирация, стига така да ти изнася*drink2*
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 19:47:56
Quote
peterbg
И какво като ми вземеш къщата и колите на мен и жената, нали се сещаш че обявявам фалит и ти като банка трябва да поемеш разликите от 20% екстра които си ми дал примерно за ремонт плюс 2- кредитни карти на мен и жена ми плюс овърдрафтите, както и останалите институции да загубят доста десетки хиляди от това че ще фалирам аз. Точно как ме наказваш за добре изкараното ми време по курортите и холидеите които съм имал с парите ти даде ни ми назаем?

Без сърказъм ми е интересно да ми отговориш как точно ще го направиш. Тук самите банки не могат, може би ти си с една идея напред, ако имаш идея хвърляй я насам*write*

Сигурно това е, на което държиш да получиш отговор. Мисля, че ти е пределно ясен, но щом държиш. Пък и Черньо такава четка ни удари, че се чуствам някък вътрешно длъжен да се обяснявам.

Човек без значение колко пари има в живота си се движи от реализация на своите мечти. Когато взема кредит той реализира именно тях (изключения винаги има, но са малко и сумите са малки - например здравословни нужди). Когато му вземеш дома или колата му отнемаш смисъла на живота - ето това му отнемаш. Отнемаш му и възможността за реализация на мечтите в бъдеще. Мисля, че ако това не ти стига и гледаш на живота розово си голям непокиз. Виждал съм хора в подобно положение и вярвай ми съизмеримо е с отнемането на дете. Държавата е без значение дали е БГ или ЮК, психиката е еднаква.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-08-28 19:58 от Lubimec13.
Re: Гъби никнат по обектите ! Мухъл и влага са новите "екстри" на новото строителство!
28-08-2011 - 19:54:40
Любимец, що не свалят борда? МВФ НЕ ДАВА! Ето ти причини: ще банките ще вдигнат лихвите по кредитите над 20% , ипотекарите спират да плащат, влогарите вече са превалутирали, някои теглят, банките духат....буквално. А банките и държавата вече са едно и също нещо, а тва е най страшното! За 95% от населението ще е страшен удар, ама тва Дянков не го вълнува. Той е като машина. Ако прецени, че ще има положителен макроефект бързо ще прежали широките народни маси! Износа ще скочи, вноса ще намалее. Ще произвеждаме повече. Ще станем 4млн. Циганите ще избягат
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 20:27:49
Quote
drakkar
peterbg много интересно и добре си написал за идването на NWO и новите крепостници - ипотекарите. Какво мислиш за цената на златото - балон или бягство от хартиените пари виждаме последната година ?

Мисля, че Петър те обърка. Виж инфлацията за последните 3 години, виж цената на златото преди 3 години и сега. Отговора ще го получиш сам. Икономиката е просто нещо, но се приказват какви ли не глупости за да има опарени.
Имало бъдещи очаквания за инфлация - глупости. Ти това ли очакваш? Ако да прочети първия пост в тази тема.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-08-28 20:29 от Lubimec13.
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 20:43:10
Quote
Lubimec13
И по-бързо се връщайте, че по-горе съм дал графика на наемите какво се случва. Либийци масово търсят препитание в България. Гърци, Турци и Румънци масово изнасят производство в България и идват с квалифицираните си кадри. Японци населват средна България. Четете пресата, че момента може би сте го пропуснали.

за наемите както винаги края на август началото на септември студентие наемат най ниските оферти и съответно се свалят от сайта... по-скъпите си остават ненаети някаде през октомври като преседят два месеца без наеми и ня тях им свалят цената защото като си седял два месеца празен излиза същото като да си го дал с 50 евро отсъпка за цяла година...

@ peterbg колкото до личния фалит в Испания също няма личен фалит банковото лоби е силно в континентална европа...

[www.investor.bg] само че там имат 2% лоши кредити засега
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 21:14:51
Peter, да не искаш къща с 2 декара двор, за да има къде да си изкопаш бункер. Нали ще идва края на света, ако слушаме форумните заклинатели.

А изобщо съм забелязал нещо-колкото си по-неуспял, толкова повече можеш да обясниш на околните защо. Всички неудачници имат по милион обяснения. Защото банките така, защото правителството онака, пък богатите еди как си, а аз все беден и нещастен. Де стани и ти богат, както казваш "на върха на хранителната верига" и стига си ревал.
Re: Гъби никнат по обектите ! Мухъл и влага са новите "екстри" на новото строителство!
28-08-2011 - 23:24:24
darkside...бордът не е махнат,защото държавата няма интерес от това.Какво точно им пречи на банките и сега да направят лихвите по 20%...мисли малко като пишеш...
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 23:40:54
Имотко ако добре четеш постовете ми ще разбереш, че вече си имам имоти но също така ги разглеждам от икономическа гледна точка, тоест от към средата на нещата. Каквото ще става ще става. Поне според мен(може да е идеология или пък не) следващия проблем и балон ще бъдат храните и нещата свързани с тях. Много от нас са забравили какво е здравословна храна произведена без химикали и тем подобни, но това не е темата.

Любимец, извинявай също, м/у другото вас да не ви изпускат от някаква задна врата на 4-ти километър. Разсъжденията ти са като на 7 годишен, сори ама как можеш да кажеш че нямало инфлация последните 3 години, или че нямало да има след това. Дай ми стоки от баскета които не са се повишили. Не ми трябват цени на дрехи и клавиатури за компютри тем подобни на които им падат цените, погледни храната, бензина, нафтата,газта,електричеството, цените на водата. Те спаднали ли са последните 3 години. Може ли да се говори за покачване на безработицата или пък за намаляване на доходите, данъците в/у имоти паднаха ли. Инфлацията към днешна дата е м/у 10-12% на годишна база.
Само така м/у другото, икономистите не се страхуват от инфлация те се притесняват от хиперинфлация, разговорите в джаксън хол са как да излъжем народа че няма инфлация за да не им качваме заплатите и същевременно да има една скрита инфлация от 20-30% на годишна база с поне един раунд на печатане всяка година*pardon*

Точно това е една от причините част от парите да се наливат от инвеститори в ценни метали, инвеститорите много не са сигурни какво е решил лудия бен, ще печата ли веднага или не. М/у другото тези пари не излезли на реалния пазар, когато това стане спокойно можем да видим завишена инфлация от 15-30% а може и повече. Америка лъже света че расте с по 2-2.5% на година ама не. Америк ако не се лъжа има вътрешни външни задължения към 115 000 000 000 000 гущера на които (трябва да проверя) само лихвата при тези условия е няколко стотин милиарда годишно. Ако те вдигнат лихвите до 5-6% и за не повече от 6 месеца до една година са фалирали, което може да означаване, че ще трябва да кажат на половината свят да си го на.ука като им даде супер или хипер инфлатирани долари без покритие.*drink2*
Re: Световната криза и имотите.
29-08-2011 - 08:39:43
avatar
Quote
peterbg
... Дракер здравей, има загуба на доверие в хартията, ако имаш възможност и другите също за 5-25% в злато и сребро, и ако ти останат кинти задължително селска къща с двор м/у 2 -4 декара, да има кладенец или възможност за биене на сонда за вода и електричество в къщата, да няма силно ромско присъстие и почвата да е поне горе долу плодородна. За сега може да паднат ау-то и аг-то но малко заради лудия бен, но не се знае до кога....

5-25% - имаш в предвид физическо злато / инвестиционни монети и кюлчета / или дълга позиция във фючърси при някой брокер ? А акции на компании добиващи злато ?

Има три вида загуби: малки, големи, и загуба на всичко. Който го проумee - печели !
Re: Световната криза и имотите.
29-08-2011 - 10:02:00
В бижута за жената естествено. С диаманти поне от по половин карат.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход