Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Световната криза и имотите.

Публикувано от kuku987 
Re: Световната криза и имотите.
27-08-2011 - 17:36:29
В Канада Клондайк не се ли е върнал на мода? Друго си е да имаш златна рибка подръка - не ти трябва печатане.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-08-27 17:38 от Lubimec13.
Re: Световната криза и имотите.
27-08-2011 - 17:51:37
Приказвам си аз, че мощна вълна на поскъпване ще има септември, но все не вярвате....




Наеми София от първа страница. Прясна , прясна. Явно Китайците най-накрая дойдоха.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-08-27 17:53 от Lubimec13.
Re: Световната криза и имотите.
27-08-2011 - 18:25:46
Цените на имотите хвръкнаха заради наличието на кредитиране изобщо.Преди 2003-2004 кредити просто нямаше.Жилища се купуваха в брой.За един период от около 10 години преди това нямаше кредитиране.За 2-та процента съм съгласен,толкова са.Сега ако спреш кредитирането за 10 години,след тях ще получиш абсолютно същия ефект, както през 2004-2005.Това при запазване на сегашните демографски тенденции.Ако и те се обърнат,ефектът ще го видиш и по-скоро.
Наличието на някакви жилища на пазара,на някакви цени,не решава жилищните проблеми на населението.Щеше да е добре,ако ставаше така...ама не става.В Детройт е пълно със свободни жилища и е пълно от десет години...Защо никой не живее в тях?
У нас го има същия случай-Перник,Радомир,Сливен и къде ли не...Жилища колкото искаш-и апартаменти,и нелоши къщи.Но хората ги няма.И причината не е само в демографията...

Графиката...явно пак някоя оферта от продажбите е попаднала в наемите...



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-08-27 18:27 от salvador.
Re: Световната криза и имотите.
27-08-2011 - 19:17:12
Тъй, тъй, такъв ръст идва... Във Варна по-миналата седмица ръста дойде, миналата замина, за тази ги е срам да я пуснат още:

Re: Световната криза и имотите.
27-08-2011 - 23:45:27
Куку здравей,гледах коментарите на п.шиф и джим роджърс, според тях Лудия бен е говорил през зъби за спиране на печатницата, но всъщност което е искал да каже м/у редовете е че ще има още печатане,номер 3 и 4 са вече апрувнати сега се говори за 5, всичко е за да се успокоят пазарите но се чака удобен катаклизъм, като например нападане на сирия или иран или 2-3 големи земетресения и тцунамита, наблюдавам ги нещата които казват и за сега са по план. Както казва селенте в момента се извършва най големия трансфер (кражба) на богатство от бедните към богатите, след това идва ред на новото робство*tired*, над 75% от жилищата и други ценности и имоти ще бъдат извзети, особенно в страни където частния фалит не е приет.
За другите разсъждения съм съгласен макар и да не ми се иска да става така. Просто много хора в този форум не знаят че ще им бъдат взети жилищата особенно на тези които имат 25% самофинансиране и по малко, те са сигурни,завързани са и чакат на кланницата, другите до 50% ще има още малко стригане и доене и до 2-3 години и те там, равносметката ще бъде , че заради тази масивна кредитна експанзия много семейства ще бъдат развалени, а сами виждате че повечето от престъпленията които се извършват от тинейджърите и младите са точно от семейства с един родител.

Колкото до лихвите в америка и ук,вече му измислиха цаката,говорят глупости последните 2 години как лихвата била само малко отгоре и как щяла да падне пак около 2%, и докато обясняват как засега е 4-5% то тя всъщност е около 10%, тоест БОЕ и ФЕД казаха в един глас че на този етап не могат да си позволят да вдигат лихвите(2-5 години). В момента наказват хората със спестявния след 2-5 години като овцете изплатят малко повече от мортгейчите си ще бъдат нападнати със по високи лихви, особенно в ук са стигали до 15%, ако това стане координирано от ук ,уса и есб и то не на 15 а на 7-8% много от хората няма да издържат и година преди да изпаднат в несъстоятелност.

Затова тези които имат да връщат над 75% от стойноста на апартамента да търсят възможност да се спасяват за да не се окаже в крайна сметка че ще загубят и жилището си и брака си и остатъка от живота си,все пак всеки да взема решенията си сам.

Колкото до бай мангал,според мене до някъде е поръчано на послушните медии да не бият камбаната колко е зле за да не се озлобява допълнително населението. Имигрирането на млади хора продължава с пълна сила.

Докато в световен вариант се прокрадва мнението че има възможност да настане трета световна война тук все още се намират хора които смятат че са в рая(българия) и , че дори планетата да избухне хапартаментите няма да им падне цената. Мееееееееееееееееееее-Бееееееееееее*pardon*
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 00:13:19
[finance.fortune.cnn.com][/url]

Малко по въпроса за бенито*drink2*
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 08:06:18
Търсенето на световна конспирация във всяко едно събитие може да ти запълни остатъка от живота, но няма да го напълни със смисъл.
Федералния резерв даже влива средства в банките за да не си търсят обезпеченията, а ти наричаш това ограбване на бедните. Да това се прави с пари на данъкоплатеца, но се избягват последващата престъпност и анархия. Ти би ли живял на място, в което грабежите от последния месец в Лондон са ежедневие. Видно е , че с ипотеките много хора са сгрешили, но има хора които не се учат от грешките на другите , а винъги държат да го изпитат на собствен гръб. Имало е такива хора и за в бъдеще пак ще има, затова и се намират любезни банкери които да реализират мазохистичните идеи на техните жени. Стигнахме и до заключението "Жените са виновни за всичко!" . А наздраве.
Re: Гъби никнат по обектите ! Мухъл и влага са новите "екстри" на новото строителство!
28-08-2011 - 09:49:46
Тва за любезните банкери и жените и мазохизма е верно. Но не си мисли, че няма замисъл "свише".
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 09:53:29
Quote
Lubimec13
Видно е , че с ипотеките много хора са сгрешили, но има хора които не се учат от грешките на другите , а винъги държат да го изпитат на собствен гръб. Имало е такива хора и за в бъдеще пак ще има, затова и се намират любезни банкери които да реализират мазохистичните идеи на техните жени. Стигнахме и до заключението "Жените са виновни за всичко!" . А наздраве.

:]:]:]

Като си прав, прав си! Точно така си е, да си призная... moody smiley :-[ Ама, да ви питам, що ни слушате? smiling smiley

Наздраве! smiling smiley*beer*
Re: Световната криза и имотите.
28-08-2011 - 10:43:28
Quote
Muza


Като си прав, прав си! Точно така си е, да си призная... moody smiley :-[ Ама, да ви питам, що ни слушате? smiling smiley

Наздраве! smiling smiley*beer*

*drink2*И аз ще кажа едно наздраве,щото кое време стана-в Каспичан вече си бият жените и повръщат втори път:]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход