Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

... се РАЗДВИЖИ

Публикувано от dodo2 
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 14:24:42
tikvarova , ще приема фалшивото "скъпи" за истина, щото съм наивен. Не знам къде видя груб тон към теб ? Колкото да това , дали брокерите искат цените да са високи, дали ти си този, който може да го твърди , или ние, брокерите ? Не е трудно да се разбере, че всеки брокер иска да има колкото може повече сделки, а това в никакъв случай не значи високи цени, напротив, или нещо бъркам ?
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 14:29:11
tikvarova , не знам къде видя груб тон към теб ?! А фалшивото "скъпи" ще приема за истина, щото съм наивник. Как смяташ, кой може да каже какво мислят брокерите, ти, или аз ? Освен това не трябва много, за да сетиш, че всеки брокер иска повече сделки, а това означава , че иска цените да са колкото може по - ниски.
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:14:02
avatar
Quote
dicho
додко, ограничеността ти пречи да разбереш основни неща, които отдавна знам, че няма смисъл да ти се обясняват, като например това, че брокерите нямат интерес цените да са високи, че те по никакъв начин не могат да им влияят, че ние съобщаваме фактите такива, каквито са, коментарите и прогнозите са за такива като теб - сривльовци и поплювковци.
Получаваш брокерски поздрави по повод предстоящите празници !

Е явно твоите колеги, писали статиите, не съобщават фактите такива, каквито са - или нарочно, или защото са прости колеги. Или като теб вадят заключения от 5 сделки на месец + сделките на Пешо от съседната агенция. Какво обсъждаме повече? Много информация имате, няма що.

Поздрави и на теб и виж там нещо за нервите направи, че кортизолът е много вреден.
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:18:22
додко, пиле шарено, прост си ти, а между брокерите също има такива за жалост. Колкото и да ти е мъка, ще трябва да приемеш, че няма как да нямам повече информация от всеки, който не работи това и обяснението е просто - това ми е работата. С нервите съм добре ,не ме мисли, както аз не мисля теб - явно знаеш достатъчно за хаповете.
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:32:55
avatar
Кортизолът е хормон, не е "хап". И явно го имаш в изобилие, затова вземи мерки.

Темата е за тъпите статии пускани от брокери и големи агенции. Всички тези статии правят цялата ви гилдия да изглежда смешна. Може да не ти харесва този факт, но аз не мога да го променя, съжалявам.
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:38:08
Всички тези статии правят цялата ви гилдия да изглежда смешна. Може да не ти харесва този факт, но аз не мога да го променя, съжалявам.
-----------------------
Много насериозно си се взел, никой не иска от теб да променяш нищо, не е твоя работа да ни съветваш, щото нищо не разбираш. Ще ми отговориш ли - защо аз 20 години работя това и винаги имам нови и нови клиенти ?
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:44:20
avatar
Защото си перлата в короната на имотния пазар.

А сериозно - защото имаш малък бизнес, който лесно може да е успешен с правилното отношение към хората, дотолкова, че да си изкарваш прехраната. Постави си за цел да имаш не 5, а 500 сделки на месец, да видим дали ще успееш? Няма.

Така че твоите 5 сделки са капка в морето, а статиите по медиите дават визията на бранша ви, която е нелицеприятна.
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:48:07
avatar
Quote
dicho
аз 20 години работя това и винаги имам нови и нови клиенти ?

Ама разбира се. И брокерите ти (поне 20 на брой) фърчат ежечасно по сделки нали. И ти издържаш.. да изброявам ли колко много хора и инстанции? Дичо-тъпото - Филантроп :]:}
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 15:48:24
avatar
Quote
dicho
Много насериозно си се взел, никой не иска от теб да променяш нищо, не е твоя работа да ни съветваш, щото нищо не разбираш. Ще ми отговориш ли - защо аз 20 години работя това и винаги имам нови и нови клиенти ?

Аз също не искам съвети обаче ми ги натрапват. Пусна ли БиТиВи - то, отворя ли вестник или интернет поне 2 пъти седмично някоя агенция за НИ ме съветва да купувам, щото пазара се е раздвижил и копторите ще свършат. Аз също НЕ ВИ ща прогнозите, нито съветите, обаче нямам избор.
Re: ... се РАЗДВИЖИ
21-12-2010 - 16:16:27
дракстер, едно е да чеуш съвет от специалист, друго е от лаик, нали ? Щеше да е много забавно ти например да се изтъпаниш да даваш съвети , свързани с имотния пазар.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход