Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Ситуацията със сградите в южните райони

Публикувано от javcho 
Re: Ситуацията със сградите в южните райони
17-08-2010 - 07:10:24
Ти ли търсеше за 100 хил. 200 м2 на Витошка с два гаража? Приготви още 200 хил. и ще търсим, ама зор ще видим. А за 100 мога да ти продам тристаен в Триъгълника, даже ще ти сваля 3-4 хил., вероятно за толкова ще намериш и и в южните, пък някога и път ще прекарат там.
Re: Ситуацията със сградите в южните райони
17-08-2010 - 09:09:44
Толкова, такива са си цените, за съжаление на някои тук присъстващи. А Слънчев бряг бил пълен, казват. Руснаци, поляци, чехи, холаднци, друга тълпа всякаква, ще да им е посвършила кризата.
Re: Ситуацията със сградите в южните райони
17-08-2010 - 13:23:02
Quote
др. Иванов
Ще дойдат! Това са супер локации с идеална инфраструктура и директен достъп до центъра по многобройни линии на градския транспорт. По едната пътна връзка - Борис трети, руско БМП може да изкара цяла година без да смени ресорите, а по другия - България понякога се стига и бързо, особено между 0 и 7 часа.


др. Иванов иронизира ама е така някои да е пътувал в час пик манастиркси ливади ндк за 40 минути ? а е пъно макс на 25% като се напълни на 75% ще видят ужас живеещите там
Re: Ситуацията със сградите в южните райони
17-08-2010 - 14:10:56
Още нещо за южните, квартали някой от които са бивши заблатени местности. От 2-3 дни имам наблюдения върху такива почви, по скоро водя неравно и скъпа битка в тях. На дълбочина до 2-2,5 м. са напълно негодни за основи, дори е проблем да се премине през тях и да се укрепят за да не се свличат. Като видях заро се огледаш из квартала и видях, че всички стари къщи са напукани яко, изключение са по-новите с дълбоки мазета, които са под тази дълбочина, което ще рече, че трябва да се купува само в сгради с мазе и в никакъв случай с ивични основи.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход