Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

По случай 1-ви април - Край на имотната криза.

Публикувано от kopan 
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 01:23:41
avatar
Личи си че си на градус. Най- малкото защото не видя в другата тема колко добре съм те цитирал.
За това кой е самотен на днешния ден мисля че е смешно да го казваш. Та нали ти също пишеш.
Ще ти споделя едно - Аз имам време и за семейството си и за роднините си и да си пиша и да си пия / днес 1л. мавруд с печен агнешки бут/. Имам време и за работата си и за инвестициите си и за допълнителното си образоване, защото схващам. На този свят или схващаш или не. Ти освен да правиш предположения можеш ли да се похвалиш лично с нещо реално? Почти на 100% съм убеден че не.
А колкото до това какво съм купил мога да ти разказвам дълго. Ако те питам ти какво си купил или ще купиш, знам че отговора ще бъде с една дума - нищо.

SERDICA MEA ROMA EST!!!
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 01:48:55
хехе, собственик31, готин си smiling smiley
наздраве за виното, добър избор.
не бях видял другата тема, ако не ти е проблем не я спами smiling smiley
не мисля да се заяждам с теб повече, няма и смисъл. не разбрах точно какво искаш от мен в повечето си постове, но ще ти обясня какво съм правил и защо пиша.
за имоти ти писах че там където отиваш аз се връщам - за периода 2005-2006 до есента на 2008 имам към 600-650% профит от сделките ми. не злобей, сумата не е голяма. купувал съм и съм продавал (не че се гордея с тези спекулации). затова и давам съвети понякога. а и мнение за цени и доходност имам изградено на база личен опит.
относно финансовите пазари - търгувам форекс от 2004г. до 2005г само на демо. след това с реални пари. там се научих да чета графики. през 2006 започнах и с акции на БФБ да се занимавам. през 2007 спрях да работя с български брокери, затова и приключих с форекса и акциите. от 2008 търгувам само на американския пазар. от края на 2008 до сега постепенно спрях търговията с акции и се ориентирах основно към опшънс и при особено волатилен пазар - фючърс. в БГ този вид търговия за съжаление не е популярен. не съм дей трейдър, не съм и аналитик. не ми се и налага да съм. депозити за доход не ми е изгодно да откривам, докарвам си малко повече от лихвата в банката. НЕ препоръчвам обаче спекълациите във фин. пазари на никого. иска поне 2-3 години здраво четене. затова винаги препоръчвам депозит и баскет от валути. като става въпрос за пари най-важното е да сведеш загубите до минимум - затова валутната диверсификация е важна. дано да го разбереш.

и още нещо - заставам лично зад всяка една моя дума във форума, нямам други никове, някои участници ме познават лично а с други поддържам нет-контакти заради общи интереси. ти можеш ли да се похвалиш със същото?
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 01:58:17
avatar
Е, не мога да се похваля та пиша от един месец. На лични имам уговорка за среща само с един човек.
....
Айде лека нощ че ми се приспа.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-04-05 01:59 от sobstvenik 31.
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 02:12:18
Ще ми е интересно да прочета коментарите Ви относно филмовата изповед на един параноичен сливльо...
download: Collapse (2009)
subtitles: Collapse (2009)

Quote

Описание:
Майкъл Рупърт разкрива най-голямата задаваща се трагедия в историята на човечеството. Човекът, който преди 30 години води битка срещу ЦРУ като разследващ отдел наркотици в Лос Анджелис, след като открива връзка с вносът на наркотици в Америка и Управлението. Същият днес ни разкрива какво се задава след пика на петрола. Във филма се казва, че петролът е незаменим като енергиен ресурс. И като се има предвид връзката на прираста на населението с индустриалната революция излиза, че много скоро населението ще бъде съкратено.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-04-05 02:24 от Scyther.
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 03:12:56
avatar
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 03:35:36
dodo2, коментар чакам. Знам, че чакалиш из зад храстите, математико ниеден! smiling smiley
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 04:22:49
avatar
Ми аз го гледах отдавна, коементарът ми е "педесе на педесе" smiling smiley

А конкретно за населението преди година писах, че и там очевидно има балон. Ама кога ще се пукне кой знае, може и да не сме живи ние. А когато стане, ще е грандиозно събитие. Време е да оттървем Земята от вредното си присъствие :]
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 04:30:46
avatar
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 10:00:19
....и рече Той:
хващайте мотиките , чада мои, защото там , където е текло пак ще тече, просто временно сте объркали кранчето,о, неразумни! Верно е че луд умора нема, но е верно и че умните ви за нищо не стават-помътиха ви мозъците, чада адови, които и без това не са кой знае колко набръчкани, че с чужди пари и полиране на гипс ще хванете влака за Европа и какво св получи?:
Хванахте Дедо ви Господ за Господния....това се получи.Дръжте го сега и му се радвайте, защото от него хляб и пари не чакайте. Аз давам, но в кошара не вкарвам. Дедо ви Господ затова е Господ, защото не е тъп . Не ме бъркайте с Барозу, когото можете да лъжете колкото си искате, докато съзерцава с ръка дълбоко в джоба и влажен поглед поредната ви евросекретарка. Аз гледам отвисоко и всичко виждам, и най-мразя да виждам държави съставени само от бизнесмени, публични администратори и проститутки, които си внасят дори тоалетната хартия от Китай....... или както е казал Сюлейман Великолепни:
"Вижте там, направете нещо, за да не си останете само с Господния"
Re: Край на имотната криза.
05-04-2010 - 10:26:58
Мдаа. Всеки според стила си...

Похвално за Бил.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход