Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Изповедта на един *angel* Пунди

Публикувано от valsodar 
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 21:34:07
Това е малко хипербола, но понеже така разсъждават голяма част от собствениците на терени за строителство, жилищното строителство в София засега малко ще да намалее. Който купил, купил, който не е, да чака тоя идиот от примера по-горе да свали на 20% обезщетението.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 21:47:46
Имотко, никаква хипербола не е бе брат, да не се кълнем сега като циганин. От описанието се надявам да се разбере че, този парцел не става за нищо, ама за нищо, разбираш ли!? Отпред ти минават влакове по двойна линия, до теб от две страни изкопуват и складират огромни количества вторични суровини и за капак, около 200-та кучета вият като на умряло! Не знам...все още си мисля че си направиха майтап с мене, ама пък от друга страна имаме сериозен бизнес стея хора...*huh*
Jim
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 23:56:53
Quote
Bludniqt Sin
.... " Гледай сега, по параметри тука може да се направят къде 20 000 кв.м РЗП. Ние искаме 30% обезщетение, ама да ни се платят кеш."
Аз ли нещо не разбирам... Ако кв.м. го вземем за 330 евро, то тези искат 2 милиона евро (6000*330) за този безценен парцел??? Каква кола карат тези хора?
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 08:31:32
Quote
Jim
...Каква кола карат тези хора?
sin moskvich
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 09:10:54
Дичо, уменията ти да прогнозираш пазара няма да ги коментирам, щото неведнъж си ставал за смях.

Няма да коментирам и опитите ти, да ме представяш в черни краски, честно казано от всичко на света, най-малко пък ми пука точно за твоето мнение! Колко пари имам и какво смятам да правя с тях, едва ли е точно твоя работа и надали някога ще стане, освен в случай, че всички брокери без теб, внезапно загинат и прокарат в твоя чест, закон за задължителният посредник.

Не спира да ме удивлява факта, как всички изгладнели и озверели бльокита (защото ти си баш Бльоки) не спират в опитите си да нагрубяват всички, които не бързат да купуват и не споделят илюзиите им за изгодна инвестиция.
Тези, които ви се лъгаха по акъла останаха безвъзвратно в миналото, щом и прости хорица като Душко го признават.
След като простите и невежите вече вяра ви нямат, на какво разчитате тогава в опитите си да манипулирате пазара??!

Много хора се опитваха да говорят с вас, привеждайки доводи и аргументи. Уви, кой си е прост - прост и ще си остане!
Но, правилно са казали умните хора - Да спориш с простак е все едно да се бориш с прасе в кал - ти само ще се изкаляш, а за него ще си остане кефа че те е окалял.

-----------------------------------
Малкия, НИКОГА не съм давал прогнози, моята работа е друга и това съм го писал неведнъж. Намери и покажи един мой коментар, злобчо. Освен това тук не коментирам нищо друго, само неистовото ти желание да се кефиш, че някой е по-глупав от теб. Да, човека вероятно е не особено интелигентен, вероятно е и алчен, наблягам на това, че твоите постове са почти само такива, не за първи път ни обръщаш внимание на такива новини, следя ти развитието в този форум, надсмиваш се, обиждаш, на кое отгоре питам ?! Ти какво си постигнал, че да съдиш и даваш оценки , какъв е този израз "бльокита" ,къде си го учил това ? Не съм простак и не споря с теб. Нямаш ниво за това. Капацитета ти е недостатъчен.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 09:25:44
avatar
Съвсем наскоро се сблъсках случайно със случай подобен на душковия. Една жена ми се оплака, че някакъв тарикат е изкупил преди време някакви нейни апетитни парцели на Калотина, в близост до ГКПП- то и сега тя след като си е оставила друг апетитен палцел от 4 декара, се е заинатила че ще го дава много скъпо. В момента го продава за 45 евро за квадрат но няма купувачи, жалва се жената.

SERDICA MEA ROMA EST!!!
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 09:39:24
За пореден път установявам, че с усилията на няколко души форумът все повече заприличва на плювалник. Вместо да се води една коректна дискусия за толкова интересната и хубава област - имотите, строителството и всичко свързано с тях - "левскари" и "цесекари" се упражняват в надплюване.....
Жалко!
Пак да призова - освестете се, хора! Пробвайте да говорите позитивно за проблемите, като удържате стремежите си към пускане на теми, чиято единствена цел е да натрият носовете на "другите".
Иде Великден - вижте колко хубаво става навън! И само си представете как би изглеждала България, ако успеем поне мъничко да доведем архитектурната среда до нивото на природата ни! Това става единствено и само чрез колективно усилие, не става с разделение и взаимно омерзение.И стои над всичко друго - цени, интереси, предприемачи, брокери, софиянци/провинциалисти и пр.
Хайде да помислим малко в тая посока, а?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-03-27 09:39 от ivorad.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 15:35:14
Тоя пич:
1. Не е продал парцела когато са му предлагали 100К евро. Знам че за някои хора тук това са джобни пари, ама за 95% от населението на българия това е сума с която могат да живеят някоко години без да си мръднат пръста. Без дори да смятаме възможността да го завъртят тея пари - само да лежат и да харчат.
2. Взел е кредит (доста голям за потребителски) при условия че явно няма високи доходи (ако изобщо има някакви) и при условие, че живее под наем в момента. Ако е потребителски - най-вероятно е с по-висока лихва от ипотечен. Ако е ипотечен - сигурно строежа е заложен и може да го загуби. Перспективи - една от друга "по-блестящи"...

Общо взето, правил е глупост след глупост, заложил си е главата, поощрен от простотиите писани преди година и половина-две от малоумни боклуци, които се наричат брокери (няма да давам конкретни примери, те си знаят кои са).

И след като с малоумните си прогнози тея хора са провалили живота на тоя човек, и на много други, те имат безкрайната наглост да обвиняват автора на темата, че злобеел.
Е няма такъв гьон-суратлък просто ...

Всъщност както писаха и по-горе - няма имот който да не може да се продаде. Дори и на груб строеж може - срещу правилната цена. Но човека явно още живее със светлите прогнози от преди 2 години.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 15:50:03
Panther1, явно и твоята глава на раменете е само архитектурна особеност, ама нали съм добър, ще ти обясня -

1. Малоумник си ти и подобни на теб псевдоспециалисти, които от всичко разбират и прогнозират , та се късат.
2. Работата на брокерите, които по незнайни причини /вероятно злоба/ мразиш е да помогнат на клиентите си да реализират ВЕЧЕ ВЗЕТО ОТ ТЯХ РЕШЕНИЕ да купуват, или продават. Като не разбираш от тая работа що се пънеш ?!
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
27-03-2010 - 16:09:14
1. Аз прогнози по медиите не съм писал, само по форуми съм си писал мнението. Мнението ми (на псевдо-специалист) дотук печели, за разликата от прогнозите на брокерските светила (супер-специалисти) по вестници и телевизии и прочие платени реклами. winking smiley

2. Прав си за работата на брокитата, и аз така смятам. За съжаление много от брокитата се изживяваха като анализатори и консултанти и продължават да се изживяват като такива, ама няма лошо, аз лично се забавлявам като ги чета. Виж на човека от статията не знам дали му е толкова весело. Нямам причини никого да мразя, от моите познати малко хора купиха след 2005-6, от роднините никой не е наливал пари в балона, сещам се за 2ма познати които купиха към края и засега се оправят.

Човека така или иначе се е светнал вече за това колко струват 99% брокерите. И сам знам, че уроците се запомнят добре когато ти струват пари. Е неговия урок ще му струва 100К изтървани + 20К с лихвите. Дотук.

Да "мразиш от злоба" е тавтология. Знам, че не знаеш какво е - виж там в гугъла, намери. Кофти стил е. Хората които поне малко разбират от правилен български ще ти се смеят.
А аз никого не мразя, дори сте ми забавни.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход