Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Изповедта на един *angel* Пунди

Публикувано от valsodar 
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 17:36:57
Защо да ровим из речника-злобен цълвул си е точно на място. И да се криете зад анонимност, начинът на мислене определя цървула. Голям кеф на чуждото нещастие и това от две гозини вече. Валсодарчо ще купи не някоя фирма, а марули от пазара за салатката.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 17:52:24
avatar
Quote

"Изгубих и 100 000 лева само заради това, че не познавам печена врачка , да ми каже какво бъдеще ме чака - продължава разказа си Душко.
A колко хора с трезв поглед към пазара бяха публично осмивани от страна на Разбиращите брокита тук?!
Примерите не са един и два, както не са и малко примерите на въвеждане в умишлено заблуждение за тенденциите на пазара, от страна на банкови "експерти", финансови "консултанти" и "водещи" брокери, които водени от желанието си за тлъсти комисионни завлякоха сума ти народ!


Quote

- Освен жилищата в кооперацията имам и парцел от 22 дка на околовръстното на международния път Е-79. Преди години германец ми предлагаше 100 000 лева за него, но аз мислех, че трябва да изчакам да взема повече. Полакомих се, а и тогава имотите вървяха скъпо. Държах се като Плюшкин - да си кътам каквото имам. Сега съжалявам, не беше най-добрата тактика. Излъгах се. Вече е затишие - никой не пита за никакви имоти, може би така ще бъде още 20 години, не знам. И брокерите нищо не знаят."

Човека е имал възможността да продаде за немалко пари, част от притежаваното, но... лакомията и глупоста винаги са се наказвали най-тежко от всички смъртни грехове!!!
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 18:03:33
Вярно. И глупостта.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 18:16:06
avatar
Quote
valsodar
Душко: Никой не е предполагал, че ще има такава криза. Изгубих и 100 000 лева само заради това, че не познавам печена врачка, да ми каже какво бъдеще ме чака .

За успокоение на Душко, има и по-зле от него.
Има строители, които също не случиха на печена врачка и се набутаха с мега проекти - ваканционни селища от по 100.000 кв.м. РЗП , основно по Черноморието. Те витаеха в облаците и си мислеха, че пачките ще валят от небето, както 2006 - 2007 год. Накупиха едни голи поляни, почнаха проектиране, инфраструктура и сега се държат за к..ра.
Милиони, милиони набутани в тръни и камънаци.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-03-26 18:17 от TZARS.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 18:59:28
Баш Брокеро,
Достатъчно съм чел написано от валсодарчо, за неговата злоба говоря не само аз тук, ако се поразровите , ще се убедите. Самият факт, че нещата, които той обикновено поства, са все в тази посока - някой нещо загубил, някой се гръмнал, някой не успял да си спаси имота от банката. За неговото финансово състояние знам от писаното от него, неведнъж е споделял, че не може да си позволи да купува, а дали може да купи мен, ти няма как да знаеш, ето ти малко инфо - само с имоти се занимавам от почти 20 години.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 19:01:06
Дичо,
според теб трябва да се купува на всяка цена, така ли ?
И който не е купил, обезателно е безпаричен и безимотен ?
-------------------------
Това пък кога го казах ?!
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 19:22:37
avatar
Дичо, уменията ти да прогнозираш пазара няма да ги коментирам, щото неведнъж си ставал за смях.

Няма да коментирам и опитите ти, да ме представяш в черни краски, честно казано от всичко на света, най-малко пък ми пука точно за твоето мнение! Колко пари имам и какво смятам да правя с тях, едва ли е точно твоя работа и надали някога ще стане, освен в случай, че всички брокери без теб, внезапно загинат и прокарат в твоя чест, закон за задължителният посредник.*black eye*

Не спира да ме удивлява факта, как всички изгладнели и озверели бльокита (защото ти си баш Бльоки) не спират в опитите си да нагрубяват всички, които не бързат да купуват и не споделят илюзиите им за изгодна инвестиция.
Тези, които ви се лъгаха по акъла останаха безвъзвратно в миналото, щом и прости хорица като Душко го признават.
След като простите и невежите вече вяра ви нямат, на какво разчитате тогава в опитите си да манипулирате пазара??!

Много хора се опитваха да говорят с вас, привеждайки доводи и аргументи. Уви, кой си е прост - прост и ще си остане!
Но, правилно са казали умните хора - Да спориш с простак е все едно да се бориш с прасе в кал - ти само ще се изкаляш, а за него ще си остане кефа че те е окалял.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 20:26:16
Чета ви,и си мисля.Душко наистина буди съжаление,но аз се чудя защо не продава ?Нали всяка стока си има цена на която винаги ще се продаде?А и при тия огледи чак от Пловдив в Монтана!! Май Душко продължава да мечтае и все още не предлага реална цена, явно от бизнеса с влечуги се печели добре и човека не е на зор.
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 20:36:30
avatar
Човека е безработен и на квартира.
И навярно си чака помощите от държавата.

А такива - БОЛ!

Защо, аз трябва да давам две трети от дохода си на държавата (събиран под формата на преки и косвени данъци от нея) за да храни тя с него, хора "в нужда" като него?!

Кому е нужна подобна Благотворителност?
Re: Изповедта на един *angel* Пунди
26-03-2010 - 20:46:35
Направи ми впечатление часта с парцела, та по този повод да споделя нещо. Преди десетина дни мои познати ( на които уредихме един имот вече, а сега уреждаме още един), ме помолиха да помогна на техен познат. Да не ви обяснявам как е при нас - все познати и приятели, та така, отивам аз при тоя инвеститор и какво ми предлага той!? Описвам ви парцела - в средата на нищото, но за сметка на това граничи с двойна влакова линия, няма път ( ама ще има!!), около него три големи пункта за вторични суровини и общински кучкарник ( или май беше на някаква милосърдна кучешка организация). Стана ми неудобно и от уважение все пак го попитах каква е цената на парцела? Отговор : " Гледай сега, по параметри тука може да се направят къде 20 000 кв.м РЗП. Ние искаме 30% обезщетение, ама да ни се платят кеш." Стоях като гръмнат и не знаех какво да кажа!!! По едно време си помислих че са ме вкарали в едно от тия предавания..."скрита камера". Сещате ли се? Толкова бях шашардисан че, не можах да попитам за цената на рзп-то. Та по повод порцела на Душко, на него все пак му е дошъл акъла, ама има още такива дето не са в миналата година, ами в бронзовата епоха. Е там е купона!!!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход