Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

А ти! От къде взе пари за апартамента?!

Публикувано от greenbul 
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 17:34:22
Ами защото Барба, след като един бабаит, който си е изкарвал парите като е пребивал хора заради дългове може да стане примерен гражданин и да влезе във властта, защо трябва хора с 60001 лв. недоказани доходи да бъдат заклеймявани.
Аз нещо вас Герберите не мога да ви разбера - преди изборите оревахте държавата, че трябвало да повярваме в приказката как някой, който не е бил много читав по време на прехода може да се промени и трябва да му дадем шанс, а сега ревете, че всички дето и малко са посбъркали ще трябва да си понесат наказанието.
Е не е ли малко прекалено рано, дай поне някоя и друга година да минеsmiling smiley
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 17:38:30
Quote
barbaron
Quote
broker112
Quote
BulCan
Quote
broker112
При комунистите имаше вълна на така наречената измет - " емигранти " - в повечето случай, прости селянчета дошли в София, неуспяли и заминали в " негърските " държави да мият чинии и тоалетни. Разбира се имам в предвид за Щатите, Канада и Австралия.
Ех, как пък нацели точно държавите с най-висок стандарт на живот и с най-благоприятен бизнес климат в света
Quote

Сега при ГЕРБАДЖИИТЕ ще има вълна от България за Гърция и Испания на всички нас, успели хора, обичащи България и правещи бизнес в България.
Ако си мислите, че в Испания ще правите бизнес и ще ви минават номерата, както е ставало в БГ, жестоко се лъжете. Ако ще харчите готови пари, проблем няма - ще ви ги приемат :]
от поста ти разбирам, че най - вероятно си бивш или пък дори настоящ емигрант, хубаво се изказваш по форумите, ама друг път помисли все пак, че някои простосмъртни в България сме обиколили тези негърски държави и то като туристи, не като ЕМИГРАНТИ.

Абе, брокерче, регистрирал си се вчера във форума, но успя да напишеш цял куп глупости smiling smiley
Следващия път, като ходиш на екскурзия, не ходи с долнопробни фирми, които те водят из евтините квартали, за да си избиваш комплексите smiling smiley

Барба, бедно е момчето. Къде другаде да отиде освен из негърските гета.
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 18:53:40
Bulkane като ми зададе въпроса се сетих за нещо изключително интересно.Отговорих ти на лични *ok*
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 20:03:08
Quote
hhristov
Bulkane като ми зададе въпроса се сетих за нещо изключително интересно.Отговорих ти на лични *ok*

Hhristov, получих ти личната поща и ти отговорих.

Благодарско!
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 21:34:35
Конфискация не, ама глоба да. Вярно, че избираме 240 тиквеници, ама все пак се надявам от време на време умни хора да им правят домашното.
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 21:35:50
И аз да питам като съм двоен гражданин а жена ми въобще не е български гражданин и от 46 години 26 съм изкарал по чужбините, по рано си събирах митническите декларации при всяко влизане носех пари от вън навътре с които съм създавал работа на стотици работливи хорав БГ а сега като вдигнаха лимита на 10 000 евро без декларация какво има да ме питат толкова, ми писна ми всеки път като ида на гости при тъщтата и тя на изпроводняк ми завира разни пачки с долари и евро в жабката на колата, ще ме вкара в грях тая жена, писна ми вече си търся оправдание да не ходя повече там. Е тва смятам да им кажа па да ходят да я търсят и да я питат защо прави така а? Това са пълни глупости с този закон, да се заемат с нещо по разумно а да не изпростяват, че ще има народни вълнения и много набързо ще останат само циганите в Бг.

_________________
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
08-12-2009 - 22:01:20
Това изглежда да е поредната манипулация на кукловодите. Ще тръгне да се приема закона, ще се вдигне шум до бога, хората ще ревнат и в един момент един човек ще се появи на бял кон и ще отсече - Абе, какви са тия работи, я вдигнете цифрите, за да важи само за истинските престъпници! И нещата ще се понамалят. Дори не понамалят, ами направо ще се променят тотално. Така хем се мъчим да хванем престъпниците, хем някой си създава имидж на спасител, хем и престъпниците непипнати. И най-важното, хем всички по веригата знаят, че ако същия човек си промени мнението ще си го отнесат.
Естествено, това са само предположения, но като че ли напоследък всичко се движи по такъв сценарий.
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
09-12-2009 - 00:30:45
Някой знае ли, кой ще се разпорежда с конфискуваните имоти? Приходите, разходите по тях, приходите от евентуални продажби... къде ще отидат?

Ако има имоти, чиито разходи превишават приходите - това кой ще го поеме? Ами, ако повечето конфискувани имоти са такива и общия баланс е отрицателен, кой ще плаща?
Re: А ти! От къде взе пари за апартамента?!
09-12-2009 - 00:45:12
Това е друг съществен проблем на закона...не е ясно в каква собственост се преобразува отнетото-в частна държавна/общинска или в публична такава.От това следват едни много интересни разлики,касаещи управлението и разпореждането с тези имоти.И ми напомня за едни прокурори от най-ново време,каращи крадени БМВ-та...(конфискувани заради това,че са крадени,естествено).
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход