Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

дайте съвет, да продам ли апартамента си в центъра на София

Публикувано от viky 
Re: дайте съвет, да продам ли апартамента си в центъра на София
09-05-2006 - 15:30:58
Интересно как определихте точно 1977г. за най-добраsmiling smiley Все пак не говорим за вино, а за жилищаsmiling smiley Защо да не е примено 1976?
1977 беше голямото земетресение,от тогава слагат повече цимент в бетона
Dali slaganeto na poveche ciment v betona vodi do povishenie na kachestvoto na stroitelstvoto?
ако бях на баше място не бих го продал. както го описжате апартамента изглезда страхотен. след ниаколко месеца може би и аз ще купувам апартамент и май ще искам да е в хубавата част на центъра. защото ако съм в кварталите трябва непрекъснато да ползвам таксита, ако съм с кола - задруствания, няма места за паркиране. а в центъра всичко ти е под ръка. още повече че ще го ползвам около 5-6 месеца в годината
камелия
Re: дайте съвет, да продам ли апартамента си в центъра на София
26-05-2006 - 22:12:24
Вижте,мисълта да купите два апартамента с парите от един ,е примамлива,но може да се реализира,ако се изместите в краен квартал.Едва ли сте готова на това.Най-високи цени на кв.м. държат най-малките жилища-поради сравнително ниските консумативи и не високата ни покупателна възможност.Но да чакате покачване ,защото като влезем в ЕС ,пълчища чужденци ще се юрнат да купуват,е меко казано наивно.А новото строителство-за обявени 100кв.м., получавате реални 50.Да не говорим за качеството на повечето строители.
Privet!
Moeto skromno mnenie: ako dvamata v semeistvoto pabotjat i mogat da vsemat dalgosro4en kredit za novo- togava e dobre da se proveri vazmognossta dali ako dadate staroto pod naem ne bichte mogli s naema (i moge malko dori otgore) da isplastate kredita i taka v zavisimost ot finansovoto vi pologenie sled 20-25 godini ste imate 2 apartamenta. ako hjakoga ne ste v sastojanie da izplastate kredita- nai-mnogo da vi vzemat ipotekiranoto giliste ili eventualno da go prodade isteza, za da si varne kredita. obmislete tazi vazmosnost, prou4ete naemite za rajona, ogledaite se za naemateli i se posavetvaite s njakoi ot vodestite banki- raiffeisen ili BA-CA.

Pozdravi!
Re: дайте съвет, да продам ли апартамента си в центъра на София
26-06-2006 - 16:29:55
Как пък ги определи тези водещи банки и wtf е BA-CA.

Повече ракия за един мирен свят!!!
Eto vi opit ot laik, no puk natrupan na svoi grub. Prez 2001 mi davaha 36k evro za apartament 83 kv.m. v tsentura. Radvam se che ne go prodadoh. Sega gi oferirat ot 1000 evro na kv.m. nagore. Sled sredna po-golemina investitsiya v remontirane, apartamentut ot 2002 e neprekusnato pod naem i vinagi ima tursene. Opitaite da si zadurzite apartamenta ako e na dobro miasto i tursete resheniya s davane pod naem i izpolzvane na dohoda. Ne se naemam da prognoziram rust na tsenite, no sum suvsem sigurna che niama da padnat.
Re: дайте съвет, да продам ли апартамента си в центъра на София
29-06-2006 - 14:46:30
някой беше изказал мнение да не продавате апартамента, ако е възможно да го преустроите и да получите една спалня вповече. аз бих постъпила така. За мен няма по-добро от центъра- живяла съм години наред в един от крайните квартали и пътуването е убийствено, независимо дали човек ползва кола или градски транспорт. освен това в центъра може да се прибереш след работа, да починеш, да се преоблечеш и пак да излезеш на заведение, разходка или каквото искаш. можеш да излезеш 5 пъти и пет пъти да се върнеш до вкъщи. сега живея в "широкия" център и съм много по-доволна.
има много добри начини за преустройство на жилище. може да преместите кухнята в хола по примера на новото строителство, ако помещението е голямо. или да преградите част от него, за да се получи малка спалня, да се усвои част или целия балкон и всякакви такива.
пожелавам успех, каквото и да решите!
Re: дайте съвет, да продам ли апартамента си в центъра на София
19-07-2006 - 12:38:03
Благодаря на всички за съдействието, вслушвам се в съветите ви и все още размишлявам.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход