Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите

Публикувано от tihia 
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 13:21:22
Малеее, те не само имигрантите били протестирали из Париж.
Същото били правили и противници на Саркози smiling smiley И що така сега, такъв хубав човек, тия хора са толкова добре, че не знаят вече какво искат.......

"Противниците на избрания за президент на Франция Никола Саркози проведоха през изминалата нощ протестна акция на парижкия площад на Бастилията, която бе съпроводена с безредици.

По свидетелства на очевидци младежи от парижките лицеи и столичните предградия започнаха да се събират на площада още около шест часа вечерта.

Като сигнал за събирането послужиха sms-и, които те разпращаха на приятели и познати.

След събирането на няколкостотин души те се подредиха в колона и направиха протестно шествие, което за броени минути прерасна в безредица.

Участниците в шествието чупеха витрините на магазини, телефонни кабини и автобусни спирки.

Извиканите подразделения на френските спецчасти разпръснаха колоната и задържаха най-малко 35 участници в безредиците.

В неделя вечерта след обявяването на резултатите от президентските избори, в които Саркози победи представителката на социалистите Сеголен Роаял, на площада на Бастилията отново се проведе протестна акция, която прерасна в улична битка.

Протестиращите хвърляха по полицаите камъни и бутилки, а органите на реда в отговор използваха сълзотворен газ и водни струи, за да разпръснат тълпата."

[world.actualno.com]

Гледам, че и там полицията не си е обръщала и другата буза, като са я замеряли с камъни smiling smiley

Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 14:11:22
avatar
barbaron Написал:
-------------------------------------------------------

> ... а аз се чудя защо сте си все весели и доволни
> в л...та вече 65 години.
> Добре, баста, спирам всякакъв диалог с Вас. Слагам
> Ви в списъка си "игнорирай". Ако научите френски,
> прочетете и разберете френската преса за
> последните 20 години, може да ви махна от този
> списък.
>
> П.П. Не знам как да обясня на две ...
> че социалистчета, троцкисчета и анархисчета
> оспорваха резултатите от АБСОЛЮТНО законно
> проведените избори, че и тук има "синдикати" под
> управлението на троцкисти.

Л.....а има навсякъде и за разлика от теб, ние го забелязваме. И се опитваме да водим диалог с теб, за да го схванеш. Не става- ти си затънал толкова дълбоко в собствените си такива, че ни виждаш, ни чуваш.
Френски знам, та и френска преса чета. Знаеш ли колко ми пука в какъв списък ще ме сложиш?
По- важно е, че откакто се взе насериозно, спамиш всяка тема и нагнетяваш нетолерантност. Дори и в тази- виж заглавието й. :g:
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 14:17:41
barbaron,

Свободен си да ни слагаш в какъвто си искаш лист smiling smiley И защо си мислиш, че изобщо ми пука ТИ в какъв списък ще ме сложиш? Първоначално бях убедена, че си "червена бабчика" с обратен знак и напълно го доказа за мен. С тях по същия начин, каквото и да им кажеш "Партията-майка е велика и е права, дори когато съгреши".

Не в въпросът кои са протестирали против Саркози, а че това го има и се случва дори и там, където ти си мислиш, че няма причини за това. По твоята логика аз мога да кажа, че протестиращите пред парламента сега протестират против АБСОЛЮТНО законно избрано правителство, финансирани и надъхани от, да речем, атакисти или гербисти, или седесари, или анарихти, или скинари, или...... Това какво променя?
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 14:32:36
avatar
barbaron Написал:
-------------------------------------------------------
> Редактирано 22 пъти, последният път 01/08/09 04:42PM от barbaron.


Редактирано 22 пъти........


Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 17:17:51
Joan Написал:
> Първоначално бях убедена, че си "червена бабчика" с обратен знак и напълно го
> доказа за мен. С тях по същия начин, каквото и да им кажеш "Партията-майка е велика и е права, дори
> когато съгреши".

> Не в въпросът кои са протестирали против Саркози, а че това го има и се случва дори и там, където ти
> си мислиш, че няма причини за това. По твоята логика аз мога да кажа, че протестиращите пред
> парламента сега протестират против АБСОЛЮТНО законно избрано правителство, финансирани и
> надъхани от, да речем, атакисти или гербисти, или седесари, или анарихти, или скинари, или......

Разликата е огромна,

Във Франция неузряли тикви оспорваха резултата от АБСОЛЮТНО честните избори (аз бях в изборна комисия) в първия ден след изборите, подкокоросвани от Сеголен (загубила изборите), социалистите, комунистите, троцкистите и анархистите.

В София протестират будните още студенти и родителите им, в последните месеци от 65-годишно робство придружено с фиктивни избори.
Няма страшно - като видят, че още 65 години няма да има промяна, ще тръгнат по белия свят. Ще останат само неузрелите тикви и ще цари търпимост, мир и любов.



Редактиран 5 път(и).Последна редакция на 2009-01-15 20:21 от barbaron.
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 17:40:38
barbaron ,

Позволявам си да ти противореча, защото ПЪК съм наследничка на т.н."син" капитал. Извоювах си го! Много години, много препятствия, много подлост, много "мизъръбъл". Цели 11 години дела. За да възстановя имотите на моите прародители (не всички), направих какво ли не - лиших семейството си от пари, които можеше да харчи за забавления, за да ги дам на НАШАТА ПЕРФЕКТНА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.

Никога не съм се оплаквала. Защото ми е ясно, че "сития на гладния не вярва", и второто - че българина изобщо не се вълнува от неблагополучията на останалите си съграждани, особено като не го касаят. И най-вече - от дела за СОБСТВЕНОСТ.

Това, което различава комунистите от останалите хора, е отношението им към собствеността. И понеже през последните 50 години, хората умишлено бяха лишени от собственост, те загубиха имунитета си. Права е Джоан, защото така се оказа, че наследниците на БКП се оказаха с най-много лична собственост и законите бранят тях. В този смисъл има защо да се замислиш за т.нар."червена" бабичка"... Колкото и да ми е горчиво, ти го казвам. Озапти се навреме. Щото всичко ми прилича на някакви митингуващи прояви, освен това - тук е форум за имоти. Има достатъчно политически, и мисля че там имаш право на прояви. Извини ме , моля. И се опитай да бъдеш толерантен...
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 18:01:38
Никога и за нищо не съм била привилегирована. Просто се нагледах на креатури на ДС и БКП, които са мимикрирали по всякакви начини в БГ - в цялата политическа палитра. Най-големите радетели за свобода и афиширани дисиденти се оказаха доносници на ДС. И не искам да бъда употребявана от тях. Така, както употребяват студентите в момента.

Глобал е права - БКП никога не е излизала от властта, доколкото собствеността е власт. Всеки с поне малко ум в главата може да го осъзнае. И затова не желая да влзиам в политчиески спорове, дискусии, а още по-малко да ме агитират за тоя или оня политик или партия. Който иска, да ходи да сваля и качва правителства.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-01-15 18:04 от Joan.
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 19:18:40
Здравейте! Не ме карайте да съжалявам, че пуснах тема. Ясно е, че всеки влиза тук с позиция и е наивно да се мисли че ще накара опонентите си да се съгласят с него. Поне не бързо и лесно. Но нека кажа и аз какво мисля по спора. Според мен нашата политическа система е компрометирана, тотално. Налага ни се избор кой е по малко компрометиран.Сещам се за фамозната мисъл :"Ако изборите променяха нещо - щяха да ги забранят". Питах тук преди каква беше алтернативата след последните избори - никой не ми отговори. Питам сега. Каква ще бъде алтернативата след изборите тази година? Нека екстраполираме. Герб - 25 - 30 %, БСП 15 - 20%, ДПС 10 - 15%/зависи от гласувалите/,Атака - 10%, СДС и ДСБ - само заедно - 10%. Айде сега ми кажете какво великолепно мнозинство и правителство ни очаква? Това са просто реалностите в нашата мила родина. Искате или не. Харесва ви или не.Такъв ни е човешкия материал. Нека не си правим илюзии, че 'добрите', които и да са те, ще спечелят. Да не се окаже само, че сегашната коалиция е била цвете. Жална ни майка.Затова предлагам да говорим за по приятни неща от нашите политици. Те определено са добре, не ги мислете. Нека всеки изложи позиция, ако иска да я повтори, и дотук. Не замърсявайте пространството с обиди от типа: л...о, к...а и т.н. Апропо, кога ше говорим за глобалното затопляне?
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
15-01-2009 - 19:36:28
Joan Написал:
-------------------------------------------------------
И не искам да бъда употребявана от тях.
> Така, както употребяват студентите в момента.
>
> Глобал е права - БКП никога не е излизала от
> властта, доколкото собствеността е власт. Всеки с
> поне малко ум в главата може да го осъзнае. И
> затова не желая да влзиам в политчиески спорове,
> дискусии, а още по-малко да ме агитират за тоя или
> оня политик или партия. Който иска, да ходи да
> сваля и качва правителства.



*ok* *ok* *ok*

много правилно. студентите бяха употребени по най-гнусен начин.
всеки здравомислещ човек е наясно, че студентски протести нито "свалят" нито "стряскат" властта. За последно "стресната власт" имаше при костов когато такситата окупираха НС.
Щото "бакшишите" са болшинството зрели мъже ,организирани са като гилдия респ.обединени са ,имат перфектна комуникация ерго - могат да бъдат направлявани и най-важно - полицията НИКОГА НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛА ДА ГИ БИЕ - ЗАЩОТО ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ И САМАТА ПОЛИЦИЯ ЩЕ БЪДЕ НАБИТА .- поради числено превъзходство ,възможност да се блокират полицейски сили и подкрепления и пр.И жълтите коли не можеш да ги спреш на 30 км. от София както направиха със земеделците.
Студентите станаха жертва на собствената си наивност, неопитност и донякъде глупост. Да не говорим, че нямаха реална кауза и поради това не получават необходимата подкрепа - даже и в собствените си среди .
И е много тъпо и безсмислено да протестираш пред парламента и да твърдиш ,че "нямаш политически искания".
На управляващата мафия и трябваше повод да демонстрира сила и го получи по най-лесния начин.
Чрез медиите преекспонираха протеста предварително ,режисираха си провокациите и полицаите-биячи си направиха една "тренировка" на живо .
Re: Цените на имотите - търпимост в разнообразието на прогнозите
20-01-2009 - 15:48:28
Драги колеги , някои от пишещите във форума решихме да направим курс по обща "психотерапия" smiling smiley и да се съберем края на месеца в Боженци или някъде близо до Боженци . Курса на терапията ще бъде лечение с агнешко и червено вино :] За повече информация в темата " Един СМС , помогнете" .
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход