Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Кошмар...

Публикувано от kibik 
Re: Кошмар...
13-12-2008 - 00:53:50
avatar
@dodo2, не се връзвай Камито го прави често, преди 3 седмици, навиваше един човек тук да си купи панелка в младост за по 1000 квадрата, аз му казах да почака, а тя поиска да му платя компенсации ако го подведа с моя съвет. На колко ли още хорица е дала подобни "съвети". Ама хората правят какво ли не за едната комисионна.
Re: Кошмар...
13-12-2008 - 00:56:44
avatar
dodo2 Написал:
-------------------------------------------------------
> Хаха. Май падаш от небето и собствената глупост се
> опитваш да оправдаеш с писане на небивалици. Нищо
> не разбрах от това което си се опитала да
> споделиш, освен евтините опити да ми вмениш разни
> неща, за които фантазираш. Нямам нищо против, щом
> това те прави по-щастлива, да си пишеш все така
> тъпотиите.

Няма проблем- капацитетът ни е различен. Не си разбрал- здраве да е!
Смешно е да наричаш тъпотии това, дето не можеш да стоплиш, но съм го приела предварително- колкото поемеш и осмислиш- берекет версин! spinning smiley sticking its tongue out
Re: Кошмар...
13-12-2008 - 01:42:42
avatar
Определено сме различни капацитети, аз и да се напъвам, не мога да съчиня подобни глупости като теб. Забелязал съм, че имаш свойството, защитавайки една своя глупост, да разждаш 2 пъти по-голяма. Виж по-долу защо (ще ти го оформя и красивичко, защото явно имаш нужда):

камелия Написал:
-------------------------------------------------------
Няма проблем- капацитетът ни е различен. Не си разбрал- здраве да е!
Смешно е да наричаш тъпотии това, дето не можеш да стоплиш, но съм го приела предварително- колкото поемеш и осмислиш- берекет версин!


dodo2 Написал:
-------------------------------------------------------
Положението ще стане трагично, защото кой знае какъв процент не са чели договорите си за кредит или са го направили при подписването на сделката. Мисля, че тук някой се беше оплаквал, че банката не им давала договора до момента на подписване, там нещо се опитвали да протестират на условията, ама накрая все пак подписали, с типично българското "добре де някак ще се оправим" ("уф пак ни прее**ха"winking smiley.

камелия Написал:
-------------------------------------------------------
Положението Е трагично- след като съществуват екземпляри като теб- дето приемат, че е напълно нормално някой да не знае какво подписва.
Само човек, който никога не е имал финансовата възможност да подпише договор за покупка, може да си въобразява подобни неща.
Ти, явно, си от тях!


Ако си в цикъл или в критическата, разбирам неистовото ти желание да напишеш нещо, в което да използваш "ТИ", както правят децата в детската градина, но да беше написала поне нещо смислено. По силата на коя логика от написаното по-горе правиш заключението, че го приемам за нормално? Не знам за какво го приемам, знам само, че е факт. И тук аз нямам нищо общо.

dodo2 Написал:
-------------------------------------------------------
Както Камелия е заблудена примерно за нещо очевидно (че няма как някакъв фонд да гарантира всички банкови спестявания на хората), защото й го казал някой по телевизора, така и сигурно много хора си мислят, че даже и да се откажат от имота, няма да им се размине след това още 30 години да плащат (защото междувременно банката го е продала 4 пъти по-евтино)....

камелия Написал:
-------------------------------------------------------
Хи,хи! Ти си този, който сега научава какви са условията на банките! Откри Америка и топлата вода- наведнъж! Поздравления!

Тук пак седи чуденката, какво общо имам аз, условията не ги научавам сега, темата е по-различна и явно си се объркала? Тя се отнася за това, че хората не знаят и не са осведомени, какво следва при различни стечения на обстоятелствата освен растящи цени и заплати. А вметката ти за Америка, точно под горното изречение е достойно за виц и е доста неуместно, ако можеш да разбереш защо.

dodo2 Написал:
-------------------------------------------------------
Сигурно пак някой ще каже, че горното е черногледо, обаче при това положение, когато държавата не защитаваше в последните 2 години глупците (а това би следвало да е една от основната й роля), а напротив, подстрекаваше ги да вземат грешни решения, та горното си е много вероятно да стане масов проблем и трагедия

камелия Написал:
-------------------------------------------------------
Основната роля на държавата не е да защитава глупаците. За това си има ТЕЛК- констатира дифицита, определя степента на дебилност и определя инвалидна пенсия.

Ето тук особено важи онова, което ти написах в началото, че всяка следваща глупост от теб е по-голяма от предната. Може да опиташ с нов отговор. Определено ролята на държавата е да защитава поданиците си, в частност глупаците (когато те са преобладаващи). Иначе нямаше да има социално и здравно осигуряване, а щеше да ходиш да береш билки на балкана. И нямаше да те пази от престъпниците и вероятността, като си излезеш от панела да те оберат и изнасилят щеше да е голяма. По-горе е посочено, че тя (в лицето на група другари-социалисти и марионетки на разни черепи и други прякори) пропусна обаче (май нарочно) да предпази същите тези хора от съдбоносни решения за себе си и следващото поколение.

dodo2 Написал:
-------------------------------------------------------
P.S. A и не на последно място получаваха "великолепни" съвети от разни брокери-тъпаци. Аз ако бях на мястото на някой току що уволнен, купил панел на "топ локейшън", посъветван от някой брокер, който освен това ме е набутал с кредит-капанче (срещу 1% от банката), преди да се обеся, щях да отстрелям брокера. Дали сега не им пари на някои под дупетата?

камелия Написал:
-------------------------------------------------------
Ти, ако беше на мястото на когото и да било, щом те уволнят, ще се обесиш- ако ти стиска, разбира се. По- скоро, ще виснеш на врата или на родителите си, или на жена си. Защото висиш на яслата и много внимаваш да не се раздвижиш- току виж, си разклатил жабуняка и си се откинал от дървото..........
И ще си търсиш виновен, за всичко- дори задето си се родил.........нищо ново под слънцето.
Толкова за " паренето".


Тук изглежда логиката ти е малко куца и не схващаш при една теза с "ако, то" кое е условността и твърдението, затова да ти поясня - личното ми мнение не се отнася до това, че ако ме уволнят, ще се обеся (аз не работя никъде), а идеята на написаното е, че ако са изпълнени изброените условия, то ще отстрелям брокера. Т.е. ако: работя като шлосер, гледал съм реклами, решил съм да си купя панел, някоя патица ми е казала, че цените ще се качват и да бързам, че ей сега са го капарирали, същата тази патица ми е пробутала кредит, без да ми обясни какво става ако не мога да плащам, защото за нея е по-важен 1% от банката, уволнят ме, умственият ми багаж не стига, за да си намеря нова работа, а знам че трябва да плащам 30 години, без да имам нищо, решавам да се обеся. ТОГАВА първо ще отида при патицата и ще я взема с мен при свети Петър да я праща в Ада. Сега логиката дано ти е по-ясна.

Ако ти примерно изобщо в практиката си на брокер си причинила горното на някой, не ти звиждам на психиката в следващите 1-2 години...

Другото по-скоро за теб е актуално - сега като ти залезе професията май ти ще висиш на врата на мъжа си и родителите си да ти готвят буркани на село или в градинката пред тухления апартамент (май).
Re: Кошмар...
13-12-2008 - 01:53:57
avatar
Няма смисъл да се заяждате с Ками. Сигурен съм, че тя е професионалист в брокерството - нещо, което е доказвала нееднократно. Проблемът при нея е, че всичко приема лично и изразява мнение целенасочено към дадения потребител - нещо, което няма общо с темата, но Ками го възприема болезнено лично - както много от нас. Така че - не я съдете - тя е страхотен капацитет в сферата си, но лаик по отношение на дипломацията. Колкото и да не обичам Ницше, тя е доказателството...


Ками - нали знаеш - нищо лично...
Re: Кошмар...
13-12-2008 - 02:15:10
avatar
дидо Написал:
-------------------------------------------------------
> Няма смисъл да се заяждате с Ками. Сигурен съм, че
> тя е професионалист в брокерството - нещо, което е
> доказвала нееднократно. Проблемът при нея е, че
> всичко приема лично и изразява мнение целенасочено
> към дадения потребител - нещо, което няма общо с
> темата, но Ками го възприема болезнено лично -
> както много от нас. Така че - не я съдете - тя е
> страхотен капацитет в сферата си, но лаик по
> отношение на дипломацията. Колкото и да не обичам
> Ницше, тя е доказателството...
>
>
> Ками - нали знаеш - нищо лично...

Благодаря за доброто чувство.......... нищо, че е проява на " нищо лично"! smiling smiley
Не съм дипломат, не искам и да бъда. За да мога да реагирам на всеки, който обвинявайки "българина" в какви ли не грехове, си мисли, че никой няма да се почувства лично засегнат, а ще оцени височината на пиедестала на даващия оценката.
А г-н Ницше и аз недолюбвам...........интересно съвпадение....

*write*
Re: Кошмар...
15-12-2008 - 11:27:25
Всички сте гледали АЛФ , може би филма е от 70те или 80те години . Та семейство Танер едва свързва двата края - в пощенската кутия пристигаха само сметки - дори пари за колеж на Лин нямаха . Поръчков филм на правителството - който познае себеси във филма - примерно че е видял извън земно или едвам плаща сметките , да му кажат -Ти много филми гледаш. :}
Re: Кошмар...
15-12-2008 - 11:36:18
avatar
gekko Написал:
-------------------------------------------------------
> @dival един път да се съглася с теб. Просто
> българите се учат на икономическо мислене по
> трудния начин, try and fail. Това е детството,
> което трябва да се изживее. Жалко, че много хора
> ще изгърмят, но такъв е живота.

Дали само българите, или всички хора?
Ако само ние сме тъпи, то защо кризата тръгна от "умните", дето от столетия живеят с кредити и би трябвало не само да са научени, ами и на сън да ги бутнеш, да декламират правилния начин на действие?
Re: Кошмар...
15-12-2008 - 15:01:01
камелия Написал:
> Дали само българите, или всички хора?
> Ако само ние сме тъпи, то защо кризата тръгна от
> "умните", дето от столетия живеят с кредити и би
> трябвало не само да са научени, ами и на сън да ги
> бутнеш, да декламират правилния начин на
> действие?

Не сме.
Бедата е, че в ненавижданите от теб капиталистически държави при криза страдат 10 %, останалите си намаляват разходите - вместо да заминат на Хавайските или Караибските острови отиват на лазурния бряг.
В кримиталистическа България страдат 90% и вместо да гледат филм за Хавайските или Караибските острови - гледат Азис и Слави.
На всичко отгоре, дори и днес 99% от французите мислят, че столицата на България е Букурещ.
Re: Кошмар...
15-12-2008 - 21:21:41
Боли ме .... за неграмотните франсета. А приказките, че 90% от франсетата са можели когато и да е да ходят на почивка на Хаваите ги пробутвай на село.
Re: Кошмар...
15-12-2008 - 21:24:35
аз не бих ги мислил франсетата. имат едно от най-добрите здравеопазвания, безплатно образование, социална политика.



Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход