Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Цените падат......

Публикувано от AlximikA 
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 15:56:24
Предполагам, че три въпроса накуп ти е горната граница, но реших да опитам все пак. Извинявай, че те надценявам.

Е как хем ги консултираш, хем провизират и обезценяват за световно, нещо май ги консултираш некачествено, ако и пари ти дават, лошо. Нали схемата е железна и ги скриваш лошите кредити? Нещо не се връзват нещата.

И пак за пореден път да ти напомня, че не отговаряш конкретно на въпросите.

Което ме радва всъщност.

Нещо много те затрудних?

Виждам, че се предавш май?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-12-20 15:57 от javcho.
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 20:11:54
Да, май се предавам...всъщност обещавам, че ако ме оставиш на мира, се предавам още от сега и за следващият път :ami:
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 20:31:45
Ни сь придавай би човек,нидей тьй бе.Ко ша прайм сега бе.Иыяяя го .......да не ги олбяснявам тиз работи.То и умрелия има право на мнение стиге да може да се изкаже.
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 20:46:46
За кое да се изкажа бре олигофрен! Ти следиш ли въобще хронологията или от глад вече и перде си имаш.. Явор се увърте като пиле в калчища със собствената си глупост. - Показа единствено неграмотност. Защо да се занимавам повече с него?? Я поне една причина спомени?

Хех казах ви, че ще започнете да давате фира, ама пусто - прост народ неверник!
На бг-тупан-техно главандрила акъл можеш да му дадеш едва когато вече не му е необходим...

По-неприятното е, че тенденцията ви на обедняване и съответно - озверяване не само ще продължи, но и ще ескалира - вервайте ми... Казах ви, че доходите ви ще намаляват, вие - "не, цените на имотите ни пречат" хахаха е са ще видите какво ви пречи всъщност - добре си го скрийнете тоя пост, след време ще го коментираме. По принцип и в момента спада на доходите ви изпреварва спада на ни-цените, но още нищо не сте видяли... Фразичката "сривьо" много скоро ще бъде една от най-мразените думи *yes*
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 20:50:02
avatar
А, ти най-сетне си призна?
Браво!

- Как е, как е, продават ли се имотите?
- ... миииии продават се ..., ама не се купуват нещо?!!
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 20:53:03
Разбира се най-последни ще паднат хрантутниците на държавна заплата.. те затова и са готови винаги да клекнат по подходящото ниво :]
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 20:54:55
Гледай са кво.От брокерската ви простотия съм предоволен ,че почти не ми трябва да работя.Ако имаше още едно такава идилия шях да съм милионер наслаждаваъки се на малоумието ви.Гледай сега пич докато се чудя от кое буре каберне да пия ,дали да почерпя пияниците с туба от 10 литра стомаха ти вие от глад.Може да се наредиш за моята благословия.Пич аз взех моето това което беше няма да се върне.Аз съм у форума за простотия и удоволствие.
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 21:03:50
Жив и здрав да си, но всичките ти постове показват точно обратното...

Не съм брокер (за 16 път за всички слепци) - Занимавам се с търговия и услуги от поне 20г. Работя и съм работил предимно с крайни клиенти и познавам и най-малките тънкости в манталитета, предпочитанията, настроенията, страховете, душевните чикии и тн - всичко което представлява българина! Аз съм последният в този форум, който ще може да заблудите, увъртите и тн всичките ви сривски калибристики.

Още в началото споменах, че до мен винаги седят 2 торби с пцувни за всеки случай - готов съм винаги да бръкна в някоя от тях в случай, че олигофренията ви вземе връх и превърнете дискусията в лично-разстройствено пикаене за по-здрав сън или защитавайки турски и отвънокеански интереси!

Сега разбрахме ли се?
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 21:04:43
Понеже с жената ще пробваме новото еротично бельо се налага да ви изоставя,за което моля за извинение защото ще се наложи да ползвам мускулните си групи в друга насока.Демек пръстите ми ще напуснат клавиатурата за да се сразят с някои прелести достъпни само за мен.Понеже брокерите са заети с многоброъйни сделки утре ще споделя моя опит в насока която е непозната за тях.За нормалните потребители на форума ще пожелая лека нощ и поне 150% от моето удоволствие.
Re: Цените падат......
20-12-2010 - 21:14:31
Светлъо, не желяя да обиждам хората.Но понакога на глупости се връзвам.Аз съм тук за удоволствие.Това че не харесвам брокерите не значи че не харесвам ХОРАТА.Бъди здрав.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход