Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Мебелна фирма TRONA-ROTERM изготвя индивидуални проекти на мебели за Вас

Публикувано от Trona-Roterm 
Мебелна фирма TRONA-ROTERM изготвя индивидуални проекти на мебели за Вас
21-07-2011 - 02:30:18
Мебелна фирма TRONA-ROTERM изготвя индивидуални проекти на мебели специално за Вас. Също така извършваме мотажна и демонтажна дейност на нови и стари мебели независимо от къде са закупени.Богатата гама на материали ни позволява да задоволим всякаква индивидуалност. Потърсете ни и ще разберете, че доброто отношение и качеството са най важни за нас. Разполагаме с гъвкава стратегия за всеки един клиент, както промоции, отстъпки и безплатни услуги.



www.TRONA-ROTERM.com

Открай време, човечеството реди пъзела на своето обзавеждане, ходейки ръка за ръка с фантазията на неговото осъвършенстване.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-07-21 03:05 от Trona-Roterm.
Работно време: Понеделник - Неделя 00-24h





E-mail: ask@trona-roterm.com


Skype: trona-roterm



Екип: Борислав Николов +359878891947


Марин Николов +359897828157
Re: Мебелна фирма TRONA-ROTERM изготвя индивидуални проекти на мебели за Вас
02-09-2011 - 16:23:24
В интерес на истината не са ви лоши мебелите. И кухните са добри. от София ли сте?

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход