Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ИСПАНСКИ ИНТЕРИОРНИ, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Публикувано от prolexter 
ИСПАНСКИ ИНТЕРИОРНИ, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ
19-11-2006 - 20:54:04
На 1.11.2006 Prolexter BG oткри своето ново представителство в София. Фирмата, заедно със своя испански партньоp Puertas Sanrafael - един от водещите производители в Испания на фурнировани интериорни врати, представя на българския пазар едни от най-стилните, елегантни и технически издържани врати в Европа. Фабриката, с ежедневно производство на 2000 бр. врати на ден, е прозводител и на входни, блиндирани врати, гардеробни врати.

През месец ноември 2006 цялата продукция е на промоционални цени (отстьпка от 10%). Цени на интериорна врата от 360 лв. с ДДС (без дръжки и монтаж).

Използваните фурнири са от благородни дървесини от над 30 вида европейски и екзотични дървесни видове, за лакиране на фурнированите врати PUERTAS SANRAFAEL прилага най-модерната за момента в света технология с UV лакове, а за вратите в цвят се използват полиуретанови лакове.
Всеки от потенциално избраните модели на интериорна врата може да бъде окомплектован със блиндирана или обикновена външна такава, както и с гардеробни врати, предимно за вградени гардероби, което е нормална практика в западноевропейските страни от години.
Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ЕCA (049/МА/05/02) - Защита и контрол на околната среда, а продукцията и отговаря на Европейска Норма UNE 56801:1989.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход