Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Врати - интериорни и входни - на склад в София

Публикувано от boresf 
Врати - интериорни и входни - на склад в София
27-06-2012 - 13:29:05
Борман Комерс предлага врати и кухни. Поддържаме полски и словенски интериорни врати на склад, доставка до 10 дни, поддържаме и турски входни врати на склад - монтаж до 5 дни.
Предлагаме кухни модулни и по размер. Изготвя се неангажиращ първичен проект с остойностяване.
За повече информация, цени и каталози можете да погледнете сайтовете ни - за врати и за интериорни врати цени

Предпочитам да си купувам вратите от врати Борман Комерс, град София, те имат и полски интериорни врати които са с доста добро качество, имат и турски входни врати на приемлива цена и добър външен вид. От скоро фирмата започна внос и на пожароустойчиви врати от Русия, които и по цена и по качество не отстъпват на приетите норми тук в България.
Един от сайтовете на Борман Комерс е Борман България - сайта на фирмата, а като отделни негови страници са вътрешните интериорни врати на Борман Комерс и входните врати от Турция. Скоро направиха и за противопожарните врати които са с 60 и 120 минутна огнеустойчивост.
Ако искате да ви е по-лесно, то разгледайте сайта за цени на вратитев София, където ще се запознаете и с цените на вътрешните интериорни врати на Борман и с цените на блиндираните входни врати, които фирмата внася от Турция.
Re: Врати - интериорни и входни - на склад в София
23-07-2012 - 19:30:42
Re: Врати - интериорни и входни - на склад в София
21-01-2013 - 13:48:29
Все още продължаваме да поддържаме врати на склад с София - асортимента е вече увеличен smiling smiley

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.
Re: Врати - интериорни и входни - на склад в София
18-06-2013 - 09:45:23
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход