Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Рекорд в организацията за къртене и извозване

Публикувано от кърти.bg 
Рекорд в организацията за къртене и извозване
21-03-2011 - 00:51:16
Отново рекорд в съчетанието между срок, цена и качество !

Кърти БГ изкърти, почисти и извози на сметище 150 кубика (230 разбита маса) стени от итонг, 200 квадрата фаянс и 450 квадрата гипсокартон по тавани само за 4 дни и всичко това на 5,6 и 9 ет. От много години нашите конкуренти знаят, че сме сила с която трябва да се съобразяват и едва ли са изненадани от нашите постижения, въпреки това ще опишем как постигнахме този невъзможен срок и как лично създателят на структурата Галин Костов (той се появява само в изключително сложни и екстремни ситуации) направи организацията първият и най-важен работен ден.

След обстойно проучване на пазара за къртачни услуги ”Къркстоун България ЕООД” избра за свой партньор в много проекти за къртене и събаряне мега структурата Кърти БГ. Бяха изискани множество оферти от фирми за къртене, но когато се свързаха с нас търсенето приключи. Кърти БГ още на същият ден изпрати експерт да оцени стойността на работата спрямо проекта за реконструкция и количествената сметка, които представи поръчителя и най-вече да коментира минималният срок който се изисква.

Същността на работата беше в това, че не можеше да се монтират сметопроводи за изхвърляне на отпадъци и трябваше са се използват съществуващите стълби и асансьори в сградата. За целта отговорник от структурата за къртене проведе консултация с асансьорният техник, който поддържа машините. След което вечерта преди определеният ден за започване на работа двама служители на Кърти БГ подсигуриха аеро найлон, картони, и др. предпазни средства за качествено опаковане на асансьори и ги опаковаха за около 2 часа, също така и етажните площадки.

В уреченият ден сутринта 7:30 часа всички екипи и товарни превозни средства на Кърти БГ бяха на работната площадка в гр. София, бул. ”България”. След сутрешният инструктаж по безопасност на труда и организационни дейности, трите екипа от по 8 човека се разпределиха по етажите и бяха в готовност за започване на работа.

В 8:00 часа работния процес започна. Бяха активирани 12 електрически къртача на трите етажа определени за реконструкция. В същото време работниците, които бяха определени за изнасяне на отпадъци разнесоха над 6000 празни чувала на 5,6 и 9 ет. Разположиха се и определените оператори на асансьорите, които бяха на етажните площадки и в коридорът за изнасяне от приземният етаж.

В 8:15 вече пътуваха първите чували пълни с отпадъци от 9-тия етаж и след като се разтоварваха пред входа, веднага се поемаха от екип който ги изнасяше и изсипваше в товарно превозно средство, а именно мега контейнерите на структурата, които събират до 35 кубика изкъртени итонгови стени. Тук е и ключът към успеха на Кърти БГ, които е добра организация, строг контрол на работната площадка, правилното разпределение на служителите и назначаване на отговорник за всеки екип.

На вторият ден от работата се появи повреда в управлението на асансьорите и докато я отстраняваха техниците 7 часа бяха направени всички усилия, за да се изнесат отпадъци от 55 кубика (над 3000 чувала) пеша по стъпалата. За целта се създаде жива верига от по трима души на етаж, които се движеха със зашеметяващата скорост от 480 чувала в час. Разбира се това не беше голяма трудност, тъй като професионалистите бяха разположени на две ръце разстояние един от друг. Този метод беше временно решение, но ако се налага може да се прилага и постоянно (на смени).

В помощ на Кърти БГ е и дългогодишната практика, да подсигурява храни и вода на работната площадка с цел пестене на ценно време и енергия на персонала. Всички са доволни, защото не обикалят да търсят храна в определените за почивка часове. Така на обекта за 4 дни 26 човека изядоха 30 кг. филе, 55 хляба, множество варени яйца, 520 обикновени вафли, 104 кисели млека и др. Бяха изпити над 250 л. вода и 52 ред була.

Статията е описана подробно без опасения, че някой ще краде идеи защото, да извозваш с контейнери от 7 до 35 кубика, да ръководиш с твърда ръка 26 човека, да ги нахраниш и най-вече за пореден път да постигнеш рекордно малък срок за изпълнение на цялостни услуги за къртене, почистване и извозване всичко това се прави с голямо сърце, много смелост и професионализъм каквито е притежавал и притежава само Кърти БГ в цялата къртачна история на България. Затова мега структурата постигна мега рекорд в гр. София, бул. „България” където изкърти, почисти, изнесе, натовари и извози на сметище „Враждебна” 275 кубика стр. материали, тухла, гипсокартон и фаянс с асансьори и пеша само за 4 дни. Поклон и страхопочитания пред професионализма и щедростта на г-н Галин Костов, които е на върха на йерархията в мега структурата за къртене и извозване.

P.S Поръчката се изпълни паралелно с множество обекти в цялата страна и с масовото постоянно къртене на Метростанции София, където работеха още 15 човека, в същото време в Свине комплекс ”Юделник” до гр. Русе работиха 12 професионални къртачи и общи работници, както и в гр. Бургас 6 човека от персонала извършваха изкопи на ръка за напоителни системи и въпреки това Кърти БГ съчета поръчките и никъде не изостана със сроковете.

www.кърти.bg
Събаряне на незаконна постройка
28-03-2011 - 16:17:15
Кърти БГ извърши събаряне на незаконна постройка от масивни бетонови колони и тухлени стени в гр. Самоков

Разбиването на 4 кубика бетон и 12 кубика тухла стана само за 3 часа от 5 професионално екипирани служители на мега структурата за къртене, почистване и извозване.

Един ден преди да се стигне до събарянето на незаконната постройка в гр. Самоков специалисти от Кърти БГ направиха подробен оглед на възложената задача. На място установиха, че незаконната постройка е изградена на площ от 20 кв.м, има 6 колони, плоча и стоманобетонов пояс. Също така между колоните бяха зидани стени с дебелина 25 см от единични тухли и варо-циментов разтвор.

В денят на събарянето Кърти БГ разположи генератори за производство на ток, за да се включат електрическите къртачи и металорежещите машини. В същото време екип от двама души укрепи плочата с метални подпори и така можеше да се започне безопасна работа по разрушаване на бетоновата плоча. За около 40 минути плочата от 2 кубика бетон беше раздробена на дребни парчета. След което се разрушиха тухлените стени и се освободи място около бетоновите колони, за да бъдат подрязани и съборени на земята.

Цялата работа отне на професионалистите, не повече от 3 часа по безопасното разрушаване на постройката и да се надроби материала на дребни парчета, за да е удобен за последващо товарене и извозване до сметище. В този случай Кърти БГ работеше със съдействието на постоянния си партньор РДНСК – София за събаряне на опасни и незаконни постройки на територията на Софийска област и които подсигуряват полицейско присъствие за безопасността на служителите на мега структурата за събаряне.

Десислава Георгиева - Фоторепортер на Кърти БГ

www.кърти.bg
Re: Събаряне на незаконна постройка
28-03-2011 - 20:38:50
avatar
Пратете цени на услугите на майл : sechkov@sechkov.com
Вид отоплителна инсталация
21-07-2011 - 14:39:07
Сградата ще ползва централно парно отопление. За целта в сутерена е предвидено помещение за монтаж на абонатна станция. Хоризонталната тръбна мрежа за разпределение към вертикалните щрангове ще се изпълни в сутерена от полипропиленови тръби на стоманени носачи. Тръбите се топлоизолират за предпазване от възникване на конденз.
Апартаментите/магазините ще се захранят с един вертикален щранг, изпълнен с полипропиленови тръби с алуминиева вложка които не е проблем да се изкърти за няколко минути. Тръбната мрежа до отоплителните тела ще се изпълни с полиетиленови тръби, положени в гофрирана тръба под замазката. Предвижда се радиаторите да са панелни, оборудвани с кран с термостатична глава и секретен миникран. В санитарните възли ще се монтират лири със същото оборудване.
Разпределението на вътрешните отоплителни инсталации ще стане посредством колекторни групи монтирани в ниша в стената и оборудвани с топломер за отчитане на консумацията, спирателни кранове, автоматичен обезвъздушител, кран за изтакане и миникранове за линиите захранващи отоплителните тела.

www.кърти.bg
Re: Рекорд в организацията за къртене и извозване
28-07-2011 - 15:06:47
С уважение към работата Ви,кога е слаган гипскартона?
Re: Рекорд в организацията за къртене и извозване
15-08-2011 - 11:54:00
Лелеее, е това вече е супер професионално.
Браво - добри сте winking smiley
Продължавайте все така
winking smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход