Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Предлагаме пълен инженеринг на пречиствателни станции за битови отпадни води

Публикувано от barabata 
Предлагаме пълен инженеринг на пречиствателни станции за битови отпадни води в три групи: малки - за 4, 8, 12 и 15 екв. жители, средни: от 20 до 150 екв. жители и големи – за селища без ограничение в броя на екв. жители. Ниски експлоатационни разходи, компютърно управление и висока надеждност. Подходящи са за еднофамилни жилища, хотели, малки (затворен тип) и големи селища. В комбинация с мазнинозадържатели и каломаслоуловители могат да се използват за пречистване на води от мандри, колбасарници, автомивки, сервизи и бензиностанции. Гаранция 2 години и следгаранционно обслужване. Предлагаме и системи за запазване и използване на дъждовни и пречистени води – управление на води.
За повече информация: инж. Еким Бойчинов 0888 634579, e-mail: e.boy@mail.bg
Тоя пълен инженеринг нещо плаши хората. Сигурно хората си мислят така "А какво ли е полу-пълния или празния инженеринг? Ако предложат празен - може и да си купим, все пак е криза, не може пълен инженеринг да си купим точно сега"
Не виждам да има нещо чак толкова страшно.
Поздрави
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход