Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ОФЕРТА СРЕЩУ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Публикувано от koleto 

От Манол Тодоров Чакъров , Николай Тодоров Чакъров и
Петя Николова Чакърова собственици на имот х-1215 55 с нотариален акт N: 224/1975 и нотариален акт N: 91/1979 в гр.Чепеларе
Телефони за контакти GSM – 0889/466-929 ; 0888/351-129
Email ; wizardmen@abv.bg




Бих искал да предложа на Вашето внимание,
право на строеж на жилищна,административна,хотелска или друга сграда върху нашия парцел 1215 в идеалния център на град Чепеларе в най-престижния и равен квартал “Караманска махала”, ул.“Здравец”( само на около километър от “Мечи Чал” най-дългата ски пистата (5300м.) на Балканите) срещу обезщетение от застроената площ.
Парцелът е с квадратура 600 кв.м., с лице на две улици и с разрешение за височина 15 м., плътност до 2 ,напълно подходящ за построяването на минимум 5 етажна жилищна или хотелска сграда.
В момента върху терена е разположена масивна къща , която трябва да бъде съборена. Теренът е изключително равен и не се нуждае от никаква допълнителна обработка за изравняване.
Прилагам снимка на скица за виза за строеж на кооперация според границите , издадена на дата 04.05.2005г. от община Чепеларе и заверена от главният архитект Елена Пищалова и снимки на имота.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход