Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Търся сграда с площ над 400 кв. м., с едно обособено помещение с квадратура над 108 кв. м., с дворно място, с добри транспортни връзки, възможност за паркоместа (бивша промишлена сграда, фабрика, и т.н.)

Публикувано от boyandichevdichev 
Търся сграда с площ над 400 кв. м., с едно обособено помещение с квадратура над 108 кв. м., с дворно място, с добри транспортни връзки, възможност за паркоместа (бивша промишлена сграда, фабрика, и т.н.)
А не търсите ли дворно място или терен, на който може да се изгради подобна сграда и ако да - с каква площ? Също - и в кои райони по картата на София. Благодаря.
Засега не се разглежда възможността за изграждане. Местоположението не е точно определено, добре е да има добър транспорт, да не е прекалено отдалечено от центъра, и да не е забутано, да речем да може сама жена да се прибере нощно време.
само за София ли се интересуваш
Посочете, моля, ако е възможно някаква цена - някакъв ценови периметър /минимум-максимум/, в който можете да се движите. Благодаря.
1) Само за София.
2) Ценовият параметър не е много точно уточнен. Разбира се, долната му граница е 0 лева, въпросът е, че горната не е много точна. Много зависи от конкретната ситуация.
...



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2010-02-19 12:10 от general.
Здравейте,

Уверявам ви, че проверяваме всякакви възможности, включително търгове.

За цената - имаме някакви ориентири, но тъй като търсим широк спектър възможности, не бих желал да конкретизирам прекалено много. Ако кажа примерно 1 000 000 Е, това автоматично би изключило някои възможности, които обаче биха представлявали интерес за нас.

Иначе, за иглата - да, прав сте. Игла в купа сено търсим, може дори и да не успеем. Каквото стане ... :-)

Благодаря за отговора и всичко най-прекрасно,
Боян
Ако решите да търсите терен- обадете се.



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2010-02-19 12:10 от general.
Хората търсят, но вие нищо не предлагате...само се намирате на приказска*drunk*
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход