Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна

Публикувано от Брокер50 
търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна
23-10-2008 - 09:59:22
Търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна с басейн
Re: търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна
24-10-2008 - 11:21:10
Къщи, в новоизграждащо се вилно селище преди село Росен, на 3км. от морето ина 14км. от Бургас. Къщите са със застроена площ 104. 5кв.м- едноетажни(веранда с външно барбекю с панорама към Бургас и морето, антре, голяма всекидневна, кухненски бокс, две спални/възможност за три/, баня и тоалетна)и 120кв.м.-двуетажни(веранда,антре, всекидневна,кухненски бокс, тоалетна,на 1-вия етаж,три спални,три тераси и две бани и тоалетни на 2-рия етаж)като всяка къща разполага със собствен аранжирано-озеленен двор от 520кв. м.
с площадка за паркиране. Към вилното селище има развлекателен кът включващ басейн, , барбекю, място за отдих, детски басейн и детска площадка. Къщите се издават в завършен вид(до ключ),включително собственост върху парцела .

Описание на степен на завършеност на къщите:
1.Стоманобетонна конструкция,зидария-тухли
2. Външна изолация .
3. Външна облицовка - минерална мазилка/бяла/, камък.
4.Входна врата – блиндирана.
5.Вътрешни врати – MDF.
6.Дограма – PVC/стъклопакет/
7.Стени – мазилка +шпакловка+латекс.
8.Коридор и стълби: настилка – гранитогрес/цвят по избор/, парапети-метални, стени-латекс.
9.Дневна и кухня: под - гранитогрес/цвят по избор/, стени и таван – латекс, осветителни тела, ел.контакти и ключове –камина.
10.Баня и тоалетна – теракот, фаянс, напълно оборудвана – умивалник, моноблок, батерии, аксесоари, вентилатор, огледало,бойлер.
11.Спални – под ламинат, стени и таван – латекс,
12.Отопление - камина.
13.Барбекю и място за отдих напълно завършени.
14.Басейн/голям и детски/ – напълно завършен.
15.Детска площадка - напълно завършена.
- телефон
- интернет
- сателитна телевизия

Начин на плащане:
-първа вноска -50%(при подписване на договор)
-втора вноска -30% (при започване на довършителни работи)
-трета вноска -10%(при завършване на довършителни работи)
-четвърта вноска-10%(при издаване на обекта в напълно завършен вид )

Цени:
Къщи /едноетажни /- 76000E
Къщи /двуетажни / - 86000E

Ако ви е необходима допълнителна информация ,като разпределение и снимков материал ще ви изпратя допълнително.
Марчева
Строителна филма Валерон Груп Инженеринг ЕООД
За контакт 056/960151;0885246713
Разполагам и с къщи в Александрово и Брястовец.
Успешен ден!
Re: търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна
24-10-2008 - 11:30:02
Обектът се намира в с. Брястовец, Бургаска област. Селото е разположено на южния склон на Стара планина, на 19 км северно от гр. Бургас и на 18 км западно от курортен комплекс Слънчев бряг.
Къщите са двуетажни – РЗП-181м²/с гаража 23 м²/ и имат по 500 м² дворно място. Първият етаж е със застроена площ 70,35 м² и се състои от дневна, трапезария и кухня / в общо помещение/, както и коридор, баня с WC , мокро помещение и вътрешно стълбище за горния етаж.Дневната е с площ от 24,50 м² и е с комбинирана настилка от теракота и естествен дъбов паркет.От дневната има излаз за външна тераса.Там е разположена и камината с която се отоплява къщата посредством изградена цялостна отоплителна система.Кухнята и трапезарията /13 м²/ са в непосредствена връзка с хола и гледа към вътрешният двор.Настилката и е с теракота.Банята на първият етаж/5 м²/ е с теракота и фаянс изцяло и има тоалетна-моноблок, умивалник и душ.Мокрото помещение е с размер/1,80м²/и е с теракотен под, а стените са с дишаща антибактериална мазилка.Там е монтиран 120 литров електрически бойлер,който е свързан с отоплителната система и има възможност за връзване към соларна система по желание на клиента.Там е предвидено и място за перална машина.Входното антре е с испански гранитогрес в тъмен цвят и по облицована с естествен камък вътрешна стълба се отива към втория етаж. Той е с площ 88,04 м² и се състои от три спални, баня с тоалетна и сервизно помещение.Спалните са с размери съответно - 17,09 м² , 15,74 м² и 16,03 м², Двете спални имат обща тераса , която е на югозапад.Подовете на спалните са топлоизолирани и са с ламиниран паркет.Във всяка спалня има по 3 ел. контакта , извод за ТV и предвиден кабел за климатик. Всички стаи са боядисани с бяла боя на водна основа. Банята/4,74м²/ е цялостно облицована с теракота и фаянс.В банята има монтирана душ кабина, тоалетна-моноблок и мивка. Къщите са монолитни, изпълнени по всички изисквания за хидро- и топлоизолация.Вторият етаж е облицован външно с дъбова ламперия за още по добра топлоизолация и за по автентичен външен вид. Цялата къща е изпълнена със 7 камерна PVC дограма с двоен стъклопакет с цвят на състарено дърво.Първият етаж е измазан със специална силиконова мазилка за външни условия. Входната врата е дъбова, а вътрешните от плътен МДФ.Електрическата и водопроводната инсталации са проектирани и изпълнени по всички изисквания на ЕС.Предвиден е интернет, телефон и кабелна телевизия. Градината ще е озеленена с райграс, храсти и дървета.Къщите имат самостоятелна пречиствателна станция за отпадните води. Целият парцел е заграден с декоративна ограда от ковано желязо.
Цена 110000
Марчева
Re: търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна
24-10-2008 - 11:34:35
Къщи Александрово

На първия етаж е разположена кухненската част заедно със всекидневна като са разпределени на две нива със стъпала. Има още складово помещение и санитарен възел. На втория етаж се качва по стълбище с ковано желязо и се излиза на една квадратна площадка от която се влиза в отделните стаи.Тук има две самостоятелни спални с общ санитарен възел и една семейна спалня с отделен санитарен възел и дрешник.От всички спални се излиза на просторни тераси.В цената на къщите са включени и климатици.По принцип във всички къщи е предвидено да може да се монтират камини от всякакъв тип като за това са иззидани комини. По желание на клиента бихме могли да изградим в двора и помощни съоръжения като гараж, склад за дърва, басейн.
Къщите са с дворно място от 500м2 ,разположени са всяка от тях една до друга.
Цена 125000евр
Марчева
Re: търся две къщи на един парцел от 1500 метра близо до Бургас или Варна
28-10-2008 - 14:03:44
Можем да ви предложим две самостоятелни къщи в новостроящ се комплекс в полите на балкана във вилна зона на с.Кошарица с панорама към залива на Слънчев бряг и Несебър.РЗП им е съответно: 191кв.м. и 204кв.м.Пред всяка от тях има обособено малко дворче с барбекю, а пред цялата редица от къщи ще бъде изграден голям басейн.Къщите са готови.Предлагат се без обзавеждане с цена-950евро/кв.м. и с обзавеждане-1150евро/кв.м.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход