Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Купувам недвижимите имоти на КУКУ

Публикувано от elfi30 
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
17-05-2008 - 17:56:39
Нека да вметна,че никога не съм отричал,че в БГ няма красиви места и красива природа.Има я.Но тя се унищожава и не се пази.Докато в УСА ти посочих закви са глобите,а и пак повтарям,че няма толерантност за никой.Плащаш си като поп и продължаваш.А за снимките мога да коментирам,като пак се повторя,че Ню Йорк е една голяма клоака и мизерията там е огромна.И е огромна благодарение на туземци като нас.Там американците са негрите.А от негър не се очаква нищо свястно.Няма качествено население там.Ню Йорк не би могъл да се сравнява с никоя останала част от УСА.И пак ще те попитам защо живеете там след като не ви харесва?Много от живущите там нямат дори и кола и не са напускали града никога.Аз лично познавам доста такива хора.
А за фасовете съм навит на твоето предложение за изброените от мен градове в предишния ми постинг.
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
17-05-2008 - 18:05:02
avatar
baba Написал:
-------------------------------------------------------

> А коментара е, че бюджета за почистване на София е
> като този на Виена, а се налага сами да си
> чистим...

За съжаление,нищо такова няма. Не ми се рови сега,но парите на Виена за чистота,както и за всичко друго,са поне 7-8 пъти повече........

Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
17-05-2008 - 18:34:26
"А за снимките мога да коментирам,като пак се повторя,че Ню Йорк е една голяма клоака и мизерията там е огромна.И е огромна благодарение на туземци като нас.Там американците са негрите.А от негър не се очаква нищо свястно.Няма качествено население там.Ню Йорк не би могъл да се сравнява с никоя останала част от УСА."

Да, ама я питай Куку дали е на същото мнение за Ню Йорк. Сигурно сега ще обяви, че си за психиатрията, за да пишеш такива работи. Аз например ходя в Манхатън, където са централните авенюта, и от 30-та улица нагоре, там е готино. Сентрал парк също. Иди обаче към Канал стриит да видиш каква цигания е там. Или Чайна таун. Другата част на Ню Йорк- Бруклин, е също готина, имат хубав плаж. Из Бронксовете не съм ходил (особено южната част), няма и да стъпя, щото ми е мил живота. Тъй че снимки от там няма да мога да ви поствам. Който иска, да ходи да си ги гледа.
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
17-05-2008 - 18:47:11
"Нека да вметна,че никога не съм отричал,че в БГ няма красиви места и красива природа.Има я.Но тя се унищожава и не се пази"

Да, тук борбата е безмилостно жестока. Ако си чел новините от последните няколко дена, в Варна има една градинка в центъра на града, до бившия Севастопол, и някаква фирма на общината взела та орязала яко половината дървета, и тогава ги спряха. Почнаха подписки, митинги пред общината, протести. Незнам какво наистина са смятали да правят от общината, но след протестите излязоха с макети да доказват, че градинката ще остане, и че ще засядят друг тип дървета, които не били така опасни като орязаните. Та така.
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
18-05-2008 - 00:35:53
Оставете имотите на Куку,тука има много имоти,които чакат новите си собственици:
[www.investor.bg]
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
18-05-2008 - 01:12:31
мизерничко изглежда... мдаа...

тука отричане нема. здраво е загнил капитализма...

Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
18-05-2008 - 02:29:29
Снимката от( бул.Константин Величков и Ал.Стамболийски )показваше как изглежда топ локация в София .
А за боклука ето малко снимки.
[photos1.blogger.com]
[photos1.blogger.com]



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2008-05-18 02:43 от gorje.
na
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
18-05-2008 - 06:04:00
Фекално замърсяване на Офицерския плаж:!:
15 май 2008 / News.dir.bg
Двата варненски плажа – Офицерския и Южния са с влошени микробиологични показатели на водата, които не съответстват на задължителните стойности заложени в наредбата за качеството на водите за къпане.
Това показват първите проби на морската вода, взети през април, преди началото на пиковия сезон, съобщи д-р Веселина Божилова, главен инспектор в РИОКОЗ-Варна, цитирана от БГНЕС.
Въпреки, че няма видими следи, може да се говори за фекално замърсяване на Офицерския плаж, каза д-р Божилова. Тя допълни, че резултатите не са драстични като предното лято, но са необичайни за това време на годината. От РИОКОЗ-Варна веднага са изпратили уведомителни писма до община Варна, Областна управа и Басейнова дирекция. На този етап не се налага да бъдат взети мерки за забрана на къпането на двата плажа, коментираха от здравната инспекция.
Евентуалните причини за замърсяването са фекалиите, които изтичат от Шокърския канал в Морската градина, както и пробита канализация в следствие на многобройните строежи в близост до плажната ивица. Необходимо е да се вземат спешни мерки, за да не се провали сезона, коментират експерти. За разлика от варненския плаж, пробите от морската вода на юг от “Аспарухово” до Бяла са много добри, съобщи още д-р Божилова.
РИОКОЗ-Варна извършва мониторинг на морската вода два пъти месечно в 23 пункта от плажа на "Панорама" до Бяла. Стойностите на показателите, които се измерват според Наредбата за качеството на водите за къпане, попадат в препоръчителни и задължителни граници, като задължителните са по-либерални. Дори и да са извън задължителните норми, ако се окаже, че няма здравен риск, не се предприемат ограничителни мерки. По време на активния летен сезон ще се взимат по четири проби на местата, които са били проблемни през миналата година, съобщи още д-р Божилова.
Re: Купувам недвижимите имоти на КУКУ
18-05-2008 - 16:21:47
Около 3-4 хил. каруци се движат в столицата


Каруците нямат право да се движат в широкия център на София, има 152 забранителни знака за каруци, заяви столичният зам.-кмет по транспорта Велизар Стоилов
18.05.2008
Между 3 хил. и 4 хил. каруци се движат в столицата, заяви за агенция "Фокус" Радослав Тошев, председател на Постоянната комисия по транспорт, транспортна инфраструктура и безопасност на движението в Столичната община. (виж фоторепортаж на Георги Димитров-Бруно)

[news.netinfo.bg]
grizena Написал:
-------------------------------------------------------
> до Наблюдател:
> за едно нещо си наистина прав-от тази година
> повече няма да изхарча и стотинка в тази циганска
> държава.А досега го правех.Но не само в БГ има
> евтини жени и евтино пиене.Има толкова много
> места,където можеш да си прекараш добре
> отпуската.А ти като си тарикат се прибери в БГ
> някоя мазна брокерка като Камелия да те сапуниса и
> да ти прибере мангизите за заветната копторка на
> шплаковка и замазка.Мен не можаха да ме
> излъжат.Благодарен съм за това на Куку и
> Асен,както и много още умни българи от този
> форум.Да са живи и здрави.
> п.п.Забравих да ти кажа,че щом ще се прибираш в БГ
> започни да учиш турски и цигански,защото ще ти е
> необходим.Скоро българския ще изчезне(говоря за
> близките 20 години),както и самите българи от тази
> територия.Но и да не го научиш,твоите деца ще го
> научат.Бъди сигурен в това.И не ми се правете на
> патриоти по форумите,защото сте едни едни жалки
> мишки,завряни в своите дупки.Бъдете
> патриоти.когато е необходимо.Аз вече не съм
> такъв.А толкова обичах България...Не съм се родил
> българофоб,хора като теб,Камелия и Парцалев,които
> гледат само да "глозгат" ме направиха такъв.Хайде
> със здраве.Това е най-важното според мен-здравето
> и щастието...
--------------------------------------------------------------------
Гризена,що бе пич.дай да си ходиме в бгетовицата тва лято.с мизерията се свиква до третия ден.после не ти прави впечетление.виж,на морето може да те подражни отношението към теб,ако си на слънчев бряг и те усетат ,че си българин.....

жените и пиенето-прав си-препоръчвам ти пуерто валарта.от чикаго има агенции(руски),където има постоянно промоции за там.600$ за 5 дни със включен самолетен билет и ол инклузив-ядене и пиене без пари и денонощно.летенето и то е бързо-само 4 часа.а ако имаш повече свободно време и не мразиш да летиш дълги часове-тайланд!

ма аз викам-бгетовицата си е най добре,щото сме си прасета(генномодифицирани) и бързо свикваме с кочината,пък и каките не са лоши и са евтинки-няколко парцалки и ай фоун и си номер едно.
та викам дай да си ходиме ,па и некой инфлационен долар ще вкараме-нужни ще са за там.и да не забравиш да ги обявиш на границата,за да рефлектират в помощ на текущата сметка-и орешарски да намаже!

Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход