Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ob6ti 4asti / mazi / parkomesta?

Публикувано от zvezdi 
ob6ti 4asti / mazi / parkomesta?
25-05-2007 - 11:13:33
Zdraveite, iskam da razbera dali e vazmojno ob6tite 4asti da ne vlizat kam % na obez6tenei i ako tova e vazmojno kakav da e dovada mi za tova? 2- qt mi vapros e svarsan s tova dali e zadaljitelno da ima mazi i ako da dali i te vlizat v tozi %? Ako pak nqma maza dali stroitelq se zadaljava da osiguri slkadovo pome6tenie kam apartamenta /primerno keler/? I 3-ti posleden vapros dali ima nqkakva zakonova naredba svarzano s predhodnoto t.e za mazetata,ob6tite 4asti i 6te vmakna tuk i za parkomestata?
NBP
Re: ob6ti 4asti / mazi / parkomesta?
28-05-2007 - 17:35:18
Строителите не продават и не обещетяват без общи части. Просто те са си платили, за да построят не само твоя апартамент висящ във въздуха ами и основи и покрив и стълбище и т.н. и си искат печалбата и от там. Нормално!
Иначе по закон всяка жилищна площ трябва да има складово помещение като няма значение дали ще е мазе, килер или таванско. Това складово помещение се включва в общите части.
Що се отнася до паркоместата, за София по закон се падат 1 и нещо паркоместа на апартамент, но строителите ги продават отделно.
Re: ob6ti 4asti / mazi / parkomesta?
29-05-2007 - 08:56:55
Възможно е , но тогава базата за процент обезщетение е не РЗП на сградата ,а чистата площ на жилищните частиsmiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход