Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Бивша иска да отмъсти!!!Помощ!!!

Публикувано от kotarakafeliks 
Re: Бивша иска да отмъсти!!!Помощ!!!
21-12-2010 - 14:25:20
Аз не съм адвокат, така че не мога да ти помогна с конкретни действия. Но при положение, че в нотариалния акт е записано ,че ти си платил фабриката в полза на своите деца, трябва действително да намериш добър адвокат, за да изкоментирате цялата ситуация с оглед на иска и всички документи. Проблемът е да намериш добър адвокат - това е наистина сериозен проблем, но не мога да ти помогна в тази посока, мога да ти пожелая само успех. Консултирай се на първо време с нотариус - с един,двама, може някой от тях да ти даде добър съвет и евентуално да те насочи към адвокат, но си отваряй очите за адвокатите, защото някои са толкова опасни /невежи!/, че дори и да имаш всички шансове, може да те набутат да загубиш всичко - така, както го наемаш да те защитава.
Не те отчайвам, но внимавай. В момента имаш много шансове - след като в нотариалния акт, пише че ти си платил цялата сума - вероятно може да се приеме като дарение и евентуално може да развали това дарение, но всичко това -само с адвокат. Желая ти успех.


P.S. Все пак - недей разчита адвокат да ти каже какаво да правиш. Първата стъпка е да решиш абсолютно точно - КАКВО ИСКАШ. Когато си сигурен какво искаш - а вероятно искаш да получиш фабриката на свое име: евентуално да докажете с адвоката, че е дарение и след това да искаш да отмениш дарението. След като решиш какво искаш - тогава търсиш адвокат, който да ти обясни дали може да стане твоята работа стриктно според закона или ако не може да стане- защо. Ако евентуално не може да стане - но трябва да питаш може би не само един адвокат, тогава се търси най-близкия най-добръ вариант.
В съда трябва да влезете вероятно с насрещен иск.
Не да си жертва, а да атакуваш - ако имаш достатъчно факти на твоя страна.
Успех -още веднъж.



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2010-12-21 15:16 от general.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход