Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Имат ли право да ме изгонят.....?

Публикувано от МАГА 
Здравейте, имам следният проблем. Сключил съм договор със етажна собственост, нотариално заверен и внесен в съда. В последствие се оказва че, за въпросният имот се води дело, като министерство на отбраната претендира че това е частна държавна собственост. Съответно има и решение на СРС че въпросните имоти са етажна собственост, разбира се решението се обжалва. И точно в този момент, получавам писмо от ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "Държавна собственост на министерство на отбраната", да напусна имота в 30 дневен срок. Помещението е наето чрез агенция, ако това има значение. Та въпроса ми е какво право има Министерство на отбраната, и защо търси контакт с мен при условие че аз изобщо не съм страна в спора? Благодаря предварително.
Става дума за интереси и собственост ! Те зи два феномена подклаждат много мераци, а отстояването им става най-често в битка.
Просто е, в битката не се подбират средства и гледаш да нанесеш на врага колкото се може повече загуби и разрушения.
Ако те изплашат и лишат етажната от парите от наема, току-виж и развеят белия байрак. Сега с парите от този наем плащат хонорарите.
Да не говорим, че изкарат ли те, могат си организират въводче, пък после върви ги вади от имота.
Пък и всичко това е част от психологическата война. Сигурно на печата на писмото и на бланката има щик и меч, ерго, у нас е силата.

Предложение : Вземи си един препис от съд. решение, дай го на един адвокат и ако дойдат да ти досаждат, прависе на глухоням, извикай адвоката и му смигни да вдига колкото се може повече шум.
Благодаря, интересно е че не получавам такова писмо за първи път. И по какъв начин могат да ме изгонят, кой трябва да дойде, ясно е че няма да е съдия изпълнител. Тези хора не ги познавам, и нямам касателство със тях как ще ме изгонят на какво основание. Предполагам че пробват. Наистина интересите са голямо нещо. Аз съм приел тактиката : да си търсят владението от етажната собственост, и ще се вика техният адвокат. Ама и полиция ще извикам ако се стигне до там. Ще се гледаме по Нова телевизия.
Мисля, че политиката ти е правилна.
Следи хода на делото.
Може и със съдействието на адвоката на ет. собств. да им напишеш отговор (задължително с обратна разписка или дори да се вземе входящ номер от деловодството им) и да се попита, на какво основание искат от тебе (добросъвестния ползвател) да се изнесеш от имота и по какъв начин могат да си докажат собственост или правата върху този имот.
Мерси за отделеното време.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход