Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

строеж на имот определен за озеленяване

Публикувано от rymbym 
строеж на имот определен за озеленяване
04-01-2010 - 17:54:32
Здравейте на всички!Искам да се допитам до Вашто мнение.Предлагат ми имот който в момента е със статут на зона за озеленяване.Бил е преди време в зона за строителство.Има изградена някаква временна постройка на него.Според продавача - аз мога да сменя предназначението на земята без проблем и да построя върху него еднофамилна къща!Около 500 лв било по бързата продцедура.Питането ми е дали наистина може да се получи това без проблем?Благодаря на всички отзовали се предварително!
Re: строеж на имот определен за озеленяване
05-01-2010 - 16:31:28
Ами като струва 500 лв. и е по бързата процедура да го направи той. Кажи му, че може да подпишеш договор като му платиш 500лв., а след това като стане всичко му доплащаш. Ако пък не стане ти връща парите в двоен размер.
На бас, че ще се откаже от сделката.
Re: строеж на имот определен за озеленяване
11-01-2010 - 15:28:21
Забрави...Аз имам един такъв дето се води за озеленяване,но всъщност е обработваема земя.Можеш да строиш там,но с много ограничения и не жилищно.Барака някаква,склад за инструменти...такива неща...може нещо преместваемо.За смяна на предназначение на такова нещо-просто забрави.Щом има основи,се води строеж.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход