Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

дали е адвокат?!

Публикувано от ni 
ni
дали е адвокат?!
29-03-2006 - 09:32:04
Молбата ми е малко по-различна . Имам определени взаимоотношения с тази личност - адвокат Нели Белковска и искам да съм убедена в това, че наистина работи като адвокат, тъй като имам известни съмнения - става въпрос за гр.София. Не успях да намеря никаква инфомация за нея и ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате как и къде мога да го направя.
Предварително ви благодаря.
naceff
Re: дали е адвокат?!
29-03-2006 - 12:13:38
здравей ni,

Всяка година адвокатските колегии публикуват в Държавен вестник списъци със своите членове.
Съобрази също обстоятелството, че един адвокат може да е член на колегията в Пловдив, а да работи във Варна. Така че, ако не видиш съответната госпожа в "твоя" град - н ебързай с изводите.
Re: дали е адвокат?!
01-04-2006 - 15:39:46
Аз не я намирам в списъка за 2006 г. обнародван в ДВ, бр.2 - 2006 г.
Опитах се да го пусна тук, но е твърде голям. Ако искате дайте мейл и ще ви го пратя! Все пак може файнда ми нещо да не работи smiling smiley)))))
ni
Re: дали е адвокат?!
02-04-2006 - 11:16:10
Проблема не е при вас. Аз също не я открех в нито една адвокатска колегия в страната. Телефонът за връзка, който е предоставила е на Агенция за недвижими имоти "Щорм". Уточнение - при запитване, тя изрично твърди, че не е брокер, не идва от агенция и категорично работи като адвокат!? Какво съвпадение, а? clap:
Възможно е да е просто брокерски трик, но определено не им прави услуга. За мен нещата са много съмнителни!!!
Re: дали е адвокат?!
02-04-2006 - 14:26:28
Просто и поискайте адвокатска карта, всички адвокати имат такава. Ако ви покаже такава, вижте до коя година е заверена. Вижте и към коя колегия пише, че е вписана. обадете се там и попитайте има ли такъв адвокат и дали евентуално са и отнети правата за определен период от време.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход