Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Метално хале?

Публикувано от stilo 
Метално хале?
08-10-2007 - 13:24:26
Здравейте, купих земя и искам да строя метални халета за производсво и складове.
Тъй като трябва да са десет модула се чудя какви точно да бъдат халетата. Смятам да са халета с метална конструкция и тези сандвич панелите, а не монолитно строителство. Нямам много време и искам да стане по -бързо....Гледах тези на Фризомат, но те са много скъпи.....Някой има ли опит с подобно строителство, имам предвид метални халета?
Re: Метално хале?
08-10-2007 - 13:34:03
Нещо което трябва да вземете предвид е степента на пожароустойчивост на халетета. Зависи какво е производството и какво ще се складира. Може да се окаже неподходящо използването на метал. Продавачите обаче няма да ви го кажат и после ще дадете за пожарозащита двойно и тройно. А металната конструкция е винаги по-скъпа от монолитното. Трябва да прецените дали разликата във времето на изграждане си струва разликата в цената.
Re: Метално хале?
08-10-2007 - 14:09:45
Знам , че монолитното е малко по - изгодно, но все още се чудя, дали някой не може да ми препоръча фирма за метални халета?
Re: Метално хале?
08-10-2007 - 18:32:02
Виж фирма Бигор- Ин това за мен се казва метално хале .
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход