Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Фирма за саниране на покриви ??

Публикувано от Laura 
Re: Фирма за саниране на покриви ??
26-02-2007 - 15:58:56
О, проблемът ми е по - голям дори.
Преди 3 год.един ,,стоителен инж,със собствена фирма"" прави ремонт.Залепиха всички керемиди една за друга с някакво лепило.Така било наи - сигурно. Това прави керемидите неизползваеми, според мен.Доста пари взеха - от мен, съседите не се интересуват дали тече - на тях не им течало.
Откъде да знам на кого сте попадна сега - това вече е проблем.
Re: Фирма за саниране на покриви ??
26-02-2007 - 16:09:43
laura, kolko ti e goliam pokriva i s kakvi keremidi e?
Re: Фирма за саниране на покриви ??
26-02-2007 - 17:38:55

Ето тук

сайт на Брамак

в раздела контакт, Брамак партньори

можеш да видиш фирми, служители на които са преминали обучение и са оторизирани от Брамак да изграждат техните покриви и да издават гаранцията на фирмата.
Моят покрив е Брамак, но аз не прибягнах до услугите им, т.к. бяха всички заети с месеци напред - звънях им една по една, затова в крайна сметка моята бригада, която ми прави грубия строяж ми направиха покрива.
Не съм недоволен, направиха го хората, при това не им беше за пръв път да правят дървена конструкция и да слагат керемиди, но все пак има тънкости - по растерите, половинки и т.н. които трябва да си ги правил.

Впрочем преди няколко месеца в темата "Керемиди" наълго коментирахме покривите - мембрани, пароизолации, хидроизолации, дишащи, недишащи и пр.

Re: Фирма за саниране на покриви ??
26-02-2007 - 18:13:19
Към Cafe - Аз искам да поправя само тази част над моя ап. Тои е 120 кв м чиста площ.Керемидите са наи - обикновенни от преди 12 год.

Hallo Stefan, благодаря, сте погледна там.
А при темата ,,керемиди " всичко прочетох.Аз решение не мога да взема - аз търся някои,на чието мнение мога да разчитам.
Re: Фирма за саниране на покриви ??
26-02-2007 - 20:07:20
Здравейте отново Laura, ако решите можете да ми пишете на лични съобщения за да направя оглед. Фирмата, която управлявам, е специализирана в областта на хидроизолациите през последните 7 години имаме изпълнени над 400 обекта /ей страшна реклама си дръпнах/
Още от самото начало на темата Ви писах и оставих инициативата на Вас. В крайна сметка, който има проблем той търси, а това доколко ще попаднете на качествени професионалисти си е чист късмет - дотолкова доколкото това се отнася за всяка област у нас. Като започнеш от лекари и учители и свършиш със строители.
Re: Фирма за саниране на покриви ??
27-02-2007 - 09:40:46
Blackdiamont,

страшно си прав, но на фона на повсеместната криза на професионалисти в строителството някак си се преживява - ще направиш нещо 2-3 пъти, на кой му пука, освен на инвеститора и/или крайния потребител, но това, което с основание цитираш - образование и здравеопазване - това е страшното....
Защото бомдата цъка и започва да гърми - вече бодрата смяна продукт на постсоц образованието, когато бе още на автопилот застъпи на работните места. Гледам стажантите при мен - хем от добри университети, висшисти с претенции - ами те не могат да пишат, не им се работи, гледат да се скатаят, чудо...
Ако и младите доктори са така - живи да ни оплачеш.
А с покривите, тухлите и бетона - да има живот и здраве, ще го правим по три пъти, или в краен случай го приемаме така, само да не ни пада на главата (че и това предстои) - преживява се.
Но, тук 4овек казваше още преди 2 години - читавите строители вече са изчезващи екземпляри. Защо да го прави добре, и да се мучи, като може да не го прави добре и да не се мъчи за същите пари.
А работа бол, няма конкуренция, практически, ако някой се зарече да не повтаря с теб, много важно, идва друг.
Ето от 1 седмица звъня и питам по фирми за дограма - пълна трагедия. Разни каки ми се сопват как така аз искам да ми смятат цени и после не поръчвам... Абе не ми се говори...
Re: Фирма за саниране на покриви ??
27-02-2007 - 12:30:07
Stefan B, съвсем съгласен съм с това, което си написал.
А образованието просто стана трагично сега излизат инженери и не знаят как да сметнат нещо с просто тройно правило да не говорим за други неща. Но какво да се прави това си е държавна политика.
Сега започва все по-сериозно да се усеща "глад" за знаещи и можещи кадри.
Колкото до професионализма и отговорността според мен те са въпрос на възпитание и себеуважение. Аз не мога да си позволя да работя калпаво защото по този начин си плюя на себе си. А не мен ми пука и за това предпочитам да си свърша рабоатата като хората
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход